Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyerekek nem tudom mit vegyek...harcjármûvet,vagy autót?vagy mind2,pl. figura és autó....az kijön 10.000-bõl ahogy tegnap néztem a Kolosy-téri boltban az árakat!
áhhh.....olyanról nem hallottam még....
habár szerintem majd a tamiya csinál,vagy a revell...ez a 2 cég ami szokott ilyen terepjárókat is csinálni!
habár szerintem majd a tamiya csinál,vagy a revell...ez a 2 cég ami szokott ilyen terepjárókat is csinálni!
Jaja, a ferrarikhoz mérve tényleg szinte ingyen van 😊
Lehet,hogy érdekel, csak a kérdés az, hogy hogyan tudnád esetleg eljuttatni ide (BP)? Mert ugye a posta most nem valami megbízható.
Lehet,hogy érdekel, csak a kérdés az, hogy hogyan tudnád esetleg eljuttatni ide (BP)? Mert ugye a posta most nem valami megbízható.
A 360 Modena 10.600 Ft, a többi Ferrari is 10k körül mozog, nem tudtam mindet megnézni, mert pakoltak.
gamertag: kenobita
Ha helyreáll a rendelés dolog akkor én megszámítom kb. 10-be az Enzot.
Én azon gondolkodtam hogy fateromnak összerakok egyet karácsonyra (Enzo-t vagy 360-t)
Én azon gondolkodtam hogy fateromnak összerakok egyet karácsonyra (Enzo-t vagy 360-t)
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
A mûszerfal szerintem u.a. mint a szériánál, az ilyen régi rally autoknál még nem szabták át! Egy utcai spotautónak jól nézne ki, új kerekekkel!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Najó, de belülrõl meg tök más a mûszerfal, hátsó ülés nincs is, be van csövezve, ülések is sportülések stb. 😞
Azt a porsche 962C-t már nem is gyártják szerintem, csoda, hogy még lehet kapni!
Hát igen az enzo drága de muszály lesz egy olyat nyáron összeraknom, ez a makettek csúcsa!
A fabulisnál 11500.- elég durva!

A fabulisnál 11500.- elég durva!
Hi,
A Ferrari 360 modena, spider, enzo mennyibe kerültek?
A Ferrari 360 modena, spider, enzo mennyibe kerültek?
Végülis, ha nem matricázod fel, hanem faszául lefested, akkor olyan utcai féleség lesz. Vagy nem? 

Ja, értem.
Az Audi 80-as nagyon jó lenne, HA nem lenne Rally-s 😞(( Miért nem adnak ki több civil autót??? Kicsit unom már, hogy csak sportverdák vannak.
Az Audi 80-as nagyon jó lenne, HA nem lenne Rally-s 😞(( Miért nem adnak ki több civil autót??? Kicsit unom már, hogy csak sportverdák vannak.
Nyíregyházán van -ugyanis ott lakom 😊 - , ha érdekel valamelyik szívesen elküldöm postán.
Nos, én is +jöttem, ezek vannak (Tamiya):
Meg van még egy pár, csak azokat már nem tudtam megnézni, mert éppen rendezkedtek a boltban.
Revell esetleg érdekel valakit?
Meg van még egy pár, csak azokat már nem tudtam megnézni, mert éppen rendezkedtek a boltban.
Revell esetleg érdekel valakit?
sima civil....semmi extra only civil
de egyébként ezek voltak!
ez csak nem a special edition
meg ez a golf amirõl nem találtam képet!
de egyébként ezek voltak!
ez csak nem a special edition
meg ez a golf amirõl nem találtam képet!
na ezek voltak:
Honda S2000 cabrio,és hardtop
Fekete Mazda RX-7
BMW Z3 cabrio
Merci Slk 230
Porsche Boxter
Micsubisi Lanszer Evo VI
Nissan 350z
4-es Golf.....
ez mind tamiya...
Honda S2000 cabrio,és hardtop
Fekete Mazda RX-7
BMW Z3 cabrio
Merci Slk 230
Porsche Boxter
Micsubisi Lanszer Evo VI
Nissan 350z
4-es Golf.....
ez mind tamiya...
Ha esetleg valakit érdekel, én is tudok nézni autókat, ma megyek a makettboltba. (Nem pesti vagyok)
Általában Tamiya, Revell cuccok vannak, szerintem 15-20 féle. Holnap írok egy listát árakkal.
Általában Tamiya, Revell cuccok vannak, szerintem 15-20 féle. Holnap írok egy listát árakkal.
Én is szoktam harcjármûveket csinálni, de közölük is csak a puhatestûeket!
, bár van egy Tigrisem. Majd rakok fel képet!
, bár van egy Tigrisem. Majd rakok fel képet!I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
De hogy ne legyen teljesen off...
Nem bírtam tovább várni a magasságos magyar posta helyreállását, és hirtelen felindulásból bevásároltam festék+polír+wax cuccokat, normál háztartási áru boltban.
Gondoltam, lesz ami lesz, elkezdem a Porsche-t, ha esetleg befuccsolok ezzel a festékkel, majd Gero küldi a Bogárral a Tamiya-t.
Festékszóróról van szó, valami Holts Color Mix, 400 ml-es.
Az elõkészített kasztni kapott belõle két réteget, utána a Rexin márkájú polírpasztával felpolíroztam és voila! KURVA JÓ lett! Mármint van rajta egy-két hiba, de az nem a "hozzávaló anyagok" hibája, hanem a tapasztalatlanságomnak tudható be. Ez az elsõ modellem, na! 😊 Ezek a hibák sem olyan vészesek amúgy, majd küldök róla képet jövõ héten. Szépen fénylik, mint az állat, magam is csodálkoztam nagyon, hogy ilyen jó lett.
Szóval, ha vészhelyzet, vagy festékhiány van, be lehet próbálkozni ezeknél a "nem modell" festékeknél is.
Nem bírtam tovább várni a magasságos magyar posta helyreállását, és hirtelen felindulásból bevásároltam festék+polír+wax cuccokat, normál háztartási áru boltban.
Gondoltam, lesz ami lesz, elkezdem a Porsche-t, ha esetleg befuccsolok ezzel a festékkel, majd Gero küldi a Bogárral a Tamiya-t.
Festékszóróról van szó, valami Holts Color Mix, 400 ml-es.
Az elõkészített kasztni kapott belõle két réteget, utána a Rexin márkájú polírpasztával felpolíroztam és voila! KURVA JÓ lett! Mármint van rajta egy-két hiba, de az nem a "hozzávaló anyagok" hibája, hanem a tapasztalatlanságomnak tudható be. Ez az elsõ modellem, na! 😊 Ezek a hibák sem olyan vészesek amúgy, majd küldök róla képet jövõ héten. Szépen fénylik, mint az állat, magam is csodálkoztam nagyon, hogy ilyen jó lett.
Szóval, ha vészhelyzet, vagy festékhiány van, be lehet próbálkozni ezeknél a "nem modell" festékeknél is.
Jó akkor ennek örömére 1 gyors körkérdés...
A kocsik mellett,még ki milyen témakörökkel foglalatoskodik a makettezésen belül?
A kocsik mellett,még ki milyen témakörökkel foglalatoskodik a makettezésen belül?
én se szeretem ha minden szarnak topikot nyit valaki...
Akkor ezentúl a kocsik mellet minden makett témakörrõl lehet dumálni!
Akkor ezentúl a kocsik mellet minden makett témakörrõl lehet dumálni!
Minek nyitni egy új makettezõs topikot? Sima elfér itt is a harcjár,û dolog is. Utálom, mikor minden betûnek külön topikot nyitnak. 😞
hi
Ezt sem homokkal koszolták, csak az alap van homokból!
Ezt sem homokkal koszolták, csak az alap van homokból!