Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol láttad? Élõben?
A Ferrari tavaly decemerben debütált a Stefánia versenyen.
A Ferrari tavaly decemerben debütált a Stefánia versenyen.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ferrari 550, Nissan R390 GT1 (tavalyi gyõztes), Tigrises Porsche, Repsol Porsche, Yokohama BMW
mennyibe kerülnének ezek összesen?
1 supra
yokohama felni
2 tamiya szpré
SAS wing szet
SAS fék szet
matrica lap
1 supra
yokohama felni
2 tamiya szpré
SAS wing szet
SAS fék szet
matrica lap
Most hétvégén lesz.
Majd csinálok képeket is.
Egyelõre úgy tûnik megpróbálok 5 autót vinni.
Majd csinálok képeket is.
Egyelõre úgy tûnik megpróbálok 5 autót vinni.
Tudom, de nem minden olcsóbb kintrõl.
Az a különbség hogy én mindig tudok minden színt.
Az a különbség hogy én mindig tudok minden színt.
Milyen polírpapír kell?
Javaslatom: 600, 1000, 1500, 2500
Javaslatom: 600, 1000, 1500, 2500
Hi,
Aoshima öntõkeretet nem tudok rendelni. Valószínüleg nem megy rá. De én makd úgy akaro megcsinálni hogy csak a bumpereket meg a küszöböt rakom a Tamiya kasznira. Úgy talán mûködik egy ki átalakítással.
Aoshima öntõkeretet nem tudok rendelni. Valószínüleg nem megy rá. De én makd úgy akaro megcsinálni hogy csak a bumpereket meg a küszöböt rakom a Tamiya kasznira. Úgy talán mûködik egy ki átalakítással.
télleg wazz...megis néztem!
ejjjjj akkor az ötlet ugrott!
ejjjjj akkor az ötlet ugrott!
Hi!
Régen azt írta valaki, hogy ez a bomex supra az AMT fast & furious Suprrájából van, ami 1/25-ös, tehát nem fog rámenni a Tamiyára, de azért nem rossz ötlet! Megy szerintem nem olyan szép a kaszni formája!
Régen azt írta valaki, hogy ez a bomex supra az AMT fast & furious Suprrájából van, ami 1/25-ös, tehát nem fog rámenni a Tamiyára, de azért nem rossz ötlet! Megy szerintem nem olyan szép a kaszni formája!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Törölt felhasználó
Kösziek!
Törölt felhasználó
Merre van az az oldal ahonnan ezeket nézitek? Próbáltam a kép linkjét, de ázsiai maszlag karakterek.
Nos, megvolt Gero-val a meeting, úgyhogy mostmár boldog bogár-makett tulajdonos (is) vagyok. Még nem kezdtem el készíteni, mert elõbb a Porsche-t fejezem be. (Kb. 50-60%-ban van kész.)
Úgy néz ki, hogy a Dodge Viper kerekeket sikerül majd rárakni, persze egy kicsit bütykölni kell majd vele.
Köszi Geronimo!
Úgy néz ki, hogy a Dodge Viper kerekeket sikerül majd rárakni, persze egy kicsit bütykölni kell majd vele.
Köszi Geronimo!
gamertag: kenobita
habár nem tudom....lehet hogy mégis csak 1 bomex supra kéne...most hogy így nézegetem a cuccait

gero!
van egy ötletem csak nemtudom hogy megvalósítható e úgy ahogy én gondolom...
mégpedig arra gondoltam hogy tudod van a bomexi supra...na annak a kasztniját valahogy lárehet operálni a tamiya supra alvázára????és egyátalán annak az öntõkeretét megtudod rendelni???csak a kasztnit,meg az ablaküvegeket hozzá!?
van egy ötletem csak nemtudom hogy megvalósítható e úgy ahogy én gondolom...
mégpedig arra gondoltam hogy tudod van a bomexi supra...na annak a kasztniját valahogy lárehet operálni a tamiya supra alvázára????és egyátalán annak az öntõkeretét megtudod rendelni???csak a kasztnit,meg az ablaküvegeket hozzá!?
Vagy hogy tök egyértelmû legyen, hegedülni fogok+táncolni egy medvével és egy kalap lesz elõttem, amibe lehet adakozni.
Feketében leszek+egy szürke sapka+szemüveg+egy barátnõ (szõke) 😊
Az állomás fõépülete elõtt fogunk ácsingózni. Végsõ esetben csörögj rám.
Az állomás fõépülete elõtt fogunk ácsingózni. Végsõ esetben csörögj rám.
fogtam az egészet kimásoltam egy üres explorer ablakba,entert nyomtam láttam szar volt és lecsökkentettem a sort eddig:
smileys.smileycentral.com/cat/10/10_9_134.gif
ennyi...és ezt másoltam be mint kép!
smileys.smileycentral.com/cat/10/10_9_134.gif
ennyi...és ezt másoltam be mint kép!
....és nem