Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom...volmert nem ismeremm..faterral mindíg is Fallerben utaztunk,meg utazunk is...szvsz lámpa nélkül 10000...aztán lámpával foggalmam sincs...
Ez mondjuk nem rossz. Dizsi világítással. Ár nem volt mellette, gondolom, nem véletlenül. 😊

[/cserf][/fülünyúl]
Tudom. Most néztem Vollmer épületeket. Feltett szándékom, hogy egy kis diorámát csinálok a Brabusomnak. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Mindent amit szeretnél.
Ez a legelterjedtebb vasútmodell méretarány. De minden elég drága.
Ez a legelterjedtebb vasútmodell méretarány. De minden elég drága.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Leopold van Dragonból meg Trumpeterbõl is
1m hosszú!!
1m hosszú!!
AMT vagy Revell/Monogram csinal azt iszem. Ha nem is GT500-at de GT350-et biztos.
Hol lehet 1:87 léptékû cuccokat kapni (épület, növények, emberkék, utcai tereptárgyak)? (Sokat és sokfélét)
[/cserf][/fülünyúl]
Elvileg azért nem vetették be, mert annyira nem volt hatásos, és a háború vége felé a vasútrendszer felét szénné bombázták. Fõleg pszichikai hadviselésre volt. Nem kevés amcsi szarta össze a nadrágját Anziónál is.
ott van a dragonnak...na még 1x...
tehát...
ott van a tamiyanak a FAMOja!20000 Ft ami csak a vontató....FAMO+trailer van vagy 35000...és az sem kicsi...
én is autókban utazom!😊------>#3755
tehát...
ott van a tamiyanak a FAMOja!20000 Ft ami csak a vontató....FAMO+trailer van vagy 35000...és az sem kicsi...
én is autókban utazom!😊------>#3755
Mellesleg az összes ruhát is ki kell belõle pakolni-tehát új szekrény-Plusz, az üveg is drága, feltéve ha látni is akarsz belõle vmit!

A szekrény akasztós, vagy nem? Mert az sokat számít! Beleakadhat az ágyú abba a lécbe amira a vállfát akasztod?
Gondolom 1/35 méretarányban legalább háromajtós kombinált szekrény méretû lenne, ha lenne. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Megnéztem a "riasztópisztolyt" 😊))
Nem kicsi! Milyen mozdony húzta, mer' nem pehelysúlyú az biztos. Lehet, hogy hülyén értelmeztem, de csak 1x vetették be... ...biztos azért,mert mire odahúzták ahova kellett, vége volt a bulinak 😊))) bár 49km nem kis táv...
na mindegy...
azért elgondolkodtató
Egyébként mekkora 1/35-ben? Eddig én csak 2 HUM-V -t + 2 willis-t raktam össze,azok nem olyan nagyok, de szerintem szépek. Többmindent kipróbáltam már kicsiõk a nagyig repülõtõl az autóig. Van egy 1/72-es C 135-ös, fel van akasztva a plafonra, mert nem fér el sehol (csak 72 cm)
Ez még tetszett is, de helyhiány miatt
1/24-es autókat csinálok és nagyon bejön. Bár jó lenne még 1-2 ilyen
óriás! Ugyanis Qva jól mutat!
Nem kicsi! Milyen mozdony húzta, mer' nem pehelysúlyú az biztos. Lehet, hogy hülyén értelmeztem, de csak 1x vetették be... ...biztos azért,mert mire odahúzták ahova kellett, vége volt a bulinak 😊))) bár 49km nem kis táv...
na mindegy...
azért elgondolkodtató
Egyébként mekkora 1/35-ben? Eddig én csak 2 HUM-V -t + 2 willis-t raktam össze,azok nem olyan nagyok, de szerintem szépek. Többmindent kipróbáltam már kicsiõk a nagyig repülõtõl az autóig. Van egy 1/72-es C 135-ös, fel van akasztva a plafonra, mert nem fér el sehol (csak 72 cm)
Ez még tetszett is, de helyhiány miatt
1/24-es autókat csinálok és nagyon bejön. Bár jó lenne még 1-2 ilyen
óriás! Ugyanis Qva jól mutat!
TUUUDDDOOOOOOMMM>. ennel ezerszer jobbat lehet meg minden.. a festes is csak alkoholos filctoll szal eleg gyenge probalkozas😊 de azert szamomra ez az igazi elso😊))
es nekem tetszik..
es a HCG kedvenc NFS autom😊
es nekem tetszik..
es a HCG kedvenc NFS autom😊
OK akkor legyen a SAS elõtt csütörtök 6-kor
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Rendelni kell.
Akkor plíz postáz nekem 50% eloleget.
Akkor plíz postáz nekem 50% eloleget.
Már el is felejtettem 😊
Nekem a Deák tér kornyéke lenne jó.
Neked hol jó?
Nekem a Deák tér kornyéke lenne jó.
Neked hol jó?
Köszi! van most Neked, vagy rendelni kell? Ha esetleg rendelni kell, akkor hajrá! 😊 Kösze!
gamertag: kenobita
Ok az nekem is jó, és hol?
Ja és ne felejtsd el a reji csatokat is.
Ja és ne felejtsd el a reji csatokat is.
Az a szommorú, hogy a legtöbbrõl nem is tudnak, ott hagyják
szétrohadni a mezõn v. garázsban stb...
Ha szépen fel van újíva gyönyörû!A merészebbek még tuningolják is. Itt van 1 !
szétrohadni a mezõn v. garázsban stb...
Ha szépen fel van újíva gyönyörû!A merészebbek még tuningolják is. Itt van 1 !

kesz a supram.. hat kicsit csilicsale lett.. de amugy eleg hamar raktam ossze.. nem szarakodtam vele. es csak alkoholos filctollal szineztem ki..szal csak messzirol szep😊 majd ha lesz ertelmes makettom azt talan normalisan festem ki...
no.. de meg kepet nem rakok mert meg csak felig van megfestve.. de nekem azert tetszik😊
no.. de meg kepet nem rakok mert meg csak felig van megfestve.. de nekem azert tetszik😊
Na:
A legnagyobb vasúti löveg= "Nehéz Gusztáv"-hivatalosan😄ora
80 cm ûrméret 😛
Tömeg:1350 tonna 😊)
Méret:43m hosszú,7m széles,12m magas
Összesen 3870 fõ szolgált körülötte valamilyen formában 😛P
Lõtáv:49 km
Lövedék súlya:7.3 tonna
Elsõ és utolsó bevetése Szevasztopol 1942,utána szétszerelték...
Nem semmi...
Forrás: Kurt Reider:Hitler titkos fegyverei
A legnagyobb vasúti löveg= "Nehéz Gusztáv"-hivatalosan😄ora
80 cm ûrméret 😛
Tömeg:1350 tonna 😊)
Méret:43m hosszú,7m széles,12m magas
Összesen 3870 fõ szolgált körülötte valamilyen formában 😛P
Lõtáv:49 km
Lövedék súlya:7.3 tonna
Elsõ és utolsó bevetése Szevasztopol 1942,utána szétszerelték...
Nem semmi...
Forrás: Kurt Reider:Hitler titkos fegyverei
Ez az autó gyönyörû!
Egyszer és is összerakok egy ilyet az tuti!!!

Egyszer és is összerakok egy ilyet az tuti!!!

jó hogy a VC topikban pont az ellenkezõje van..no tuning...😛PPP
na most...várj...belinkelem a képeket az én suprámról aztán mondom tovább...
na most...várj...belinkelem a képeket az én suprámról aztán mondom tovább...
Ciao, meg van a Dora ágyú, az volt a legnagyobb.😊
Én vettem egy TAMIYA Toyota Suprás modellt, azza a szándékkal, hogy úgy fogom összerakni, hogy közbe tuningolom.
Csak eddig még nem mertem belekezdeni, mert nem tom mibõl csinálja a szárnyat és társait.
Én vettem egy TAMIYA Toyota Suprás modellt, azza a szándékkal, hogy úgy fogom összerakni, hogy közbe tuningolom.
Csak eddig még nem mertem belekezdeni, mert nem tom mibõl csinálja a szárnyat és társait.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A K5 Ferdinand agyúra gondolsz, nem? Amit Anzio-nál meg oroszorságban vetettek be.
Gustav az nem az a lánctalpas mozsár?
Gustav az nem az a lánctalpas mozsár?
%20(1).jpg)