Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azta ez sem a szépsége miatt lehetett népszerû..
Ha az volt😛PP
Ha az volt😛PP
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Az tulzás, csak ezzel a festéssel tetszenek általában a cuccok!
nekem van:
-kész tigris (persze afrika festéssel!)
-kübel (szintén afrikai)
-SWS festésre vár
-Leopard2 kész
-SAS Land Rover kész
-Mentõ Land Rover kész
-Commando Willys Jeep kész
-Willys Jeep félig kész
-SAS Jeep dobozban
-Swimmwagwn dobozban
-kész tigris (persze afrika festéssel!)
-kübel (szintén afrikai)
-SWS festésre vár
-Leopard2 kész
-SAS Land Rover kész
-Mentõ Land Rover kész
-Commando Willys Jeep kész
-Willys Jeep félig kész
-SAS Jeep dobozban
-Swimmwagwn dobozban
amit szeretnék az egy Ardenneki dioráma...csak még a jeleneten,meg a kivitelezésen gondolkozom...havat nem olyan egyszerû leutánozni...hallottam sok féle verzióról...szódabikarbóna,só,stb...
ezaz...de minõség...Tamiyától csak minõségit kapsz...
plusz ha feltuningolod egy kis Verlinden cuccokkal akkor tuti minõségit csinálsz...
plusz ha feltuningolod egy kis Verlinden cuccokkal akkor tuti minõségit csinálsz...
az se pite...ugyanaz mint a FAMO csak amcsi kivitelbe...
egyik (már csak volt) Modell & Makettben asszem van egy dioráma amint egy V2-es rakéta mellett áll egy komplett Dragon Wagon,meg egy Willys Jeep...
egyik (már csak volt) Modell & Makettben asszem van egy dioráma amint egy V2-es rakéta mellett áll egy komplett Dragon Wagon,meg egy Willys Jeep...
Nekem mind a kettõ nagyon bejön😊))PPP csak hát a zsé...
most figyel a polcon a dobozban egy Rádiós Opel Blitz,meg egy Flakpanzer Ostwind...van egy kész Párducom,egy kész Tigrisem,és egy kész Bergetigerem(azaz mûszaki mentõ tigris)...van még 1 Scwimmwagenem,meg egy Shermaon félkészen...meg 1-2 figura szett...
szeretnék még:
-Tigrist
-Király Tigrist
-Sturmtigert
-stb...
szeretnék még:
-Tigrist
-Király Tigrist
-Sturmtigert
-stb...
Nem kell most rögtön, csak ha eszebe jut egyszer aztán megnézed! nem sürgös nekem, mert mire oda jutok, hogyazt lefessem...(bár már csak festésre vár a makett)
nagy álmom egy FAMO!
20000 ft..és ez még csak a trailer nélküli...az +15000 minimum...na persze nekem bõven elég lenne a sima 20000-es...
20000 ft..és ez még csak a trailer nélküli...az +15000 minimum...na persze nekem bõven elég lenne a sima 20000-es...
afrikai(és az összes sivatagi) hadjárat a leguncsibb...homok és kész...sok érdekesség szvsz nem törtnént a sivatagi hadjáratok során...Tunézia,El Alamein,stb...hát...inkább D-Day,Sztálingrád,Normandiai hadjárat,Ardennek,és egyéb érdekességek...
AHA... én azér ilyen komolyan nem tolom harckocsi téren, de csak a példa kedvéért, van rakétavetõs SWS-em, és a hagyományos sárga, zöld, barna színel szeretném lefújni, de nem vágom melyik milyen árnalat! nem tudsz valami festékgyártó színkódot ami ezekhez a legközelebb van?