Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak arra célozgattam a visszapillantótükörrel, hogy jobbra balra nézeget elõre.... Soha sem értik az SG-n a költõi hasonlataimat... 😞
(nah en most pinetettem..meg reggel erkezok elol elbeszeljuk az oldalrol ezeket a szep kepeket 😊)
Ez igy igaz, én inkább autókat csinálok, de még nem jutott eszembe egy tömegkarambolt csinálni véres hullákkal! A hatás ugyan az lenne!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Mivan a visszapillanto tukorrel?
Nem is volt a ME Bf-109 E7/Z/Trop-on olyan 😛
Szerintem te felreertettel valamit vagy en fogalmaztam tul szakszeruen. Nemetek (magyarok is), es a repulessel behatobban foglakozok az akkori szokashoz hiven atvettek ha egy messzer kabintetejerol esik szo akkor azt a szokasnak hiven "dekni"-nek hivjak.
Bocs ha felrertheto voltam.
Nem is volt a ME Bf-109 E7/Z/Trop-on olyan 😛
Szerintem te felreertettel valamit vagy en fogalmaztam tul szakszeruen. Nemetek (magyarok is), es a repulessel behatobban foglakozok az akkori szokashoz hiven atvettek ha egy messzer kabintetejerol esik szo akkor azt a szokasnak hiven "dekni"-nek hivjak.
Bocs ha felrertheto voltam.
Nah ja..de nekem nem jutna eszembe akkor sem hogy ilyen dioramat keszitsek.
Peldaul mar csak azert sem mert en olyat keszitek/keszitenek ami, azaz az az elethelyzet nekem tetszik/imponal, jo erzessel gondolok ra...
Pl egy repulo javitas kozben ...
De hogy egy tomeggyilkossag..khmmm kosz nem ;]
Peldaul mar csak azert sem mert en olyat keszitek/keszitenek ami, azaz az az elethelyzet nekem tetszik/imponal, jo erzessel gondolok ra...
Pl egy repulo javitas kozben ...
De hogy egy tomeggyilkossag..khmmm kosz nem ;]
Khhm...hat pl mert fustol mint allat a motor, az olajszurot szetrobbent es a dekni telefrocsogott forro olajjal..igy nem latni at rajta!
Kihajol jobbra vagy balra es maris lat valamicsket 😉
Kihajol jobbra vagy balra es maris lat valamicsket 😉
ÉN voltam már ilyen rendezvényen, ahol a végén kivolt rakva egy rakás "sprue" és vihettél, amit akartál.
Hat csak az hogy a dioraman Nacik Zsidokat olnek bele a maguk altal asott godorbe egy domb oldalan..
Ezt leirni is egy buntudat volt...
Nem tudom tanultal e tortenelmet..de ez egy igen kinos/kenyes/tabu tema szvsz.
Ezt leirni is egy buntudat volt...
Nem tudom tanultal e tortenelmet..de ez egy igen kinos/kenyes/tabu tema szvsz.
Ha megnézed a Schindler listáját, ugyanilyen jeleneteket látsz benne, mégsem az volt a célja az alkotónak, hogy megmutassa, hogy mit kéne a zsidókkal tenni.
Kinek mi kell éppen, az fogja és viheti...
Mikor látsz itthon ilyet!?

Mikor látsz itthon ilyet!?

Kiugrásra gondoltam, csak elterjedt, hogy azt is katapultálásnak hívják 😊 Azt pl. nem értem, hogyha ledobja a kabintetõt, akkor miért fog jobban látni? 😄
Miguel Jiménez! Naggyon király, valamelyik proModellben is benne volt!!
A diorámával semmi gond, csak a téma nem túl megnyerõ!!!
Gondolj bele, ha például az egyik nagyszülõd lett volna ilyen helyzetben, akkor nem biztos hogy szivesen néznéd!
Gondolj bele, ha például az egyik nagyszülõd lett volna ilyen helyzetben, akkor nem biztos hogy szivesen néznéd!
Legjobb 😄
Szegeny tigri porul jart 😛
"Vodka, water, tiger and a bit of ice" Muhahahah LOL 😄DDDDDD
Szegeny tigri porul jart 😛
"Vodka, water, tiger and a bit of ice" Muhahahah LOL 😄DDDDDD
Nincs katapultalas! Abbol a gepbol kigrani lehett csak...
En latom az esetet magam elott:
-Legiharc kozben talalatot kapott a szarny, elfolyt az uza.
-Kenyszerleszallast kellett vergrehajtani a pilotanak messzi a sivatagban a bazistol messze. (ledobta kabintetot, hogy a fustolo motortol lasson)
-Leszallas kozben a gep "billent" igy a legcsavar belekapott a homoba: elgorbult! De nem vagodott at a gep.
-Egyben tulelte az egesz leszallast a pilota.. es vagy meguszta (viszakeveredett bazisra) vagy a dioramaan a Messzer tuloldalan ott ul egy csontvaz nekidolve a gepnek 😛
-Homokvihar homokvihart kovetett a gepet "benyelte" a homokdomb..ezert all ilyen ferden
-Ellentamadasban Rommel csapatai kapnak egy parancsot, hogy messze a sivatag kozepe fele probaljak meg megkerulni a frontot, hogy az ellenseg hata moge kerulhessenek.....ekkor bukkantak a szerencsetlenul jart gep roncsaira
Nah?
En latom az esetet magam elott:
-Legiharc kozben talalatot kapott a szarny, elfolyt az uza.
-Kenyszerleszallast kellett vergrehajtani a pilotanak messzi a sivatagban a bazistol messze. (ledobta kabintetot, hogy a fustolo motortol lasson)
-Leszallas kozben a gep "billent" igy a legcsavar belekapott a homoba: elgorbult! De nem vagodott at a gep.
-Egyben tulelte az egesz leszallast a pilota.. es vagy meguszta (viszakeveredett bazisra) vagy a dioramaan a Messzer tuloldalan ott ul egy csontvaz nekidolve a gepnek 😛
-Homokvihar homokvihart kovetett a gepet "benyelte" a homokdomb..ezert all ilyen ferden
-Ellentamadasban Rommel csapatai kapnak egy parancsot, hogy messze a sivatag kozepe fele probaljak meg megkerulni a frontot, hogy az ellenseg hata moge kerulhessenek.....ekkor bukkantak a szerencsetlenul jart gep roncsaira
Nah?

Ezis baromi szép munka! Bár magát a jelenetet nem vágom, hogy hogy úszta meg egy BF-109-es a katapultálás utáni zuhanást egy légcsavar töréssel.
Nem értem, hogy mi bajotok azzal a diorámával. Szerintem baromi szép munka, és a témájával sincs semmi baj.

Egy kiallitas kepei kozott talatam.
Mit muvelnek ezek?
Hibas ontvenyek?
Eladjak oket kilora, hogy ami meg mondjuk nincs beszivodva az hasznalhato?
Erdekes...ha jol gondolom, akkor meg 1 pelda hogy miert tartanak a tavolkeleten ott ahol... (meg a rosszat is eladjak-megveszik)
Mindenesetre erdekes....
Hú bazz' ez tényleg kemény téma...
Nem túl etikus ilyen diorámát csinálni, de meg kell hagyni hogy kitûnõ munka!
Biztos valami elborult elméjû német makettezõ csinálta😊))
Nem túl etikus ilyen diorámát csinálni, de meg kell hagyni hogy kitûnõ munka!
Biztos valami elborult elméjû német makettezõ csinálta😊))
Látom nem én vagyok az egyetlen aki nem tud aludni😊)))))))
Uhh bazz.. csak egy tavolkeleti (korea) ember lehet ilyen elvetemult hogy ilyen temaju dioramat keszitsen!
(Mindettol fuggetlenul../de nem tudom fuggetleniteni..meg mindig le vagyok dobbenve/...szoval ettol fuggetlenul, nagyon szep munka....)

(Mindettol fuggetlenul../de nem tudom fuggetleniteni..meg mindig le vagyok dobbenve/...szoval ettol fuggetlenul, nagyon szep munka....)

Amugy szerintem is jo lenne /ha mar enyi mindenrol szo van/, szolni egy Admin/moderatornak, hogy egyszeruen legyen "Makettezes" a topic cime.
Nem
Nem

Hat epp egy Mig-15 Bis-t epitek, szal elvagyok en is 😉
(Amugy egy szavad se lehet! Meg igy is a legforgalmasabb a kedvenceimben leledzo topicok kozott itt az SG-n
)
(Amugy egy szavad se lehet! Meg igy is a legforgalmasabb a kedvenceimben leledzo topicok kozott itt az SG-n
)Recepciós(portás😛P)vok egy szállodában...😊
...najó talán a "szálloda" kifejezés kicsit túlzás😛PPPP
...najó talán a "szálloda" kifejezés kicsit túlzás😛PPPP