Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked az MS-12 kell. Az a fluoreszkáló rózsaszín.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ok akkor S2000, C-west RX-7, Piros spray, meg rózsaszín. Ezek kellenek ugye?
Ja és Gero köszi a rögtönzött bemutatott a fújásról
Geronimo:Kellene nekem Tamiya spray pirosba is. Ma vettem egy Lamborghini Diablot is és ahhoz kell. Tegnap a nõm egész úton nem hagyott békén,hogy mikor lesz már S2000-es meg,hogy biztos tudsz -e szerezni rózsaszin festéket,ja meg a virág csereped tetszett neki,de az nagyon. 😄 Amúgy az a C West Rx7-es az nem eladó amit muttatál tegnap. Mert azt is megvettem volna ot a helyszinen.
Más: Tegnap voltam Geronál a Skylinért és felhivott magához,hogy nézzem meg a makettjeit,hát bazz a makett bolt az kutyafasza volt ahoz képest ami nála volt dobozban cucc. Amugy nagyon állat lesz a supra amit csinál.
Bocs a helyesirásért de nincs hosszú i betûm
nah...18-as az úgy sikerült hogy online játék és olyan banda ellen nyomtam akiknek mind szar netük volt...és írdatlanul laggzot...aztán ez jött össze...magyar a menü...mindjárt megkesresem honnan tod leszedni!
Én a 18.67-re gondoltam, azt hogy csináltad?
Neked mér magyar menüs a játék???? Ehhh
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Olyanokat lehet vele csinálni: 10 ezter fölötti driftek!
)😊))I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Bár mindenkinek más áll a kezére.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
uniqous suprával online:
drift imprezával egy húzásra...azaz megállás nélkül:
ugyanúgy suprával:
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
hidd el hogy az jobb még a skyline-nál is, az máskérdés hogy én se szeretem, de a legjobb autó az nfsben
legjobb tul. bír...
nem tom mikor lesz új kocsa..én 1x végig vittem...elég is volt...