Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazabol egy veszely van parafanal. Megpedig hamar nagyon megviselt a lap akkor a kis alkatreszek "elveszhetnek" rajta a szem elol, es keresni kell...
De ezen is van megoldas..hozzaszotam hogy a beepitesre varo alkatreszek az asztal lapjan vannalerakva igy nem "vesznek el". (Nah meg nem is seprem le a hulladekkal igy 😛)
De ezen is van megoldas..hozzaszotam hogy a beepitesre varo alkatreszek az asztal lapjan vannalerakva igy nem "vesznek el". (Nah meg nem is seprem le a hulladekkal igy 😛)
Nem iagzan fordult elo meg velem, hogy belesett volna kis darab, igen kicsi lyukak vannak rajta es meg az 1/72-es kis alkatreszei is "kilognak" belole..nahmeg amugy is csipesszel szoktam dolgozni szoval felvenni barhonnan fel tudom 😉
jaaa...csak nehogy beleessen egy parafán lévõ lyukba egy kis p*csányi darab!😊)))
habár nem rossz...de maradok a karton lapnál...van nekem valami übervastag kartonom....fehér színû tehát az alkatrészek jól látszanak...
habár nem rossz...de maradok a karton lapnál...van nekem valami übervastag kartonom....fehér színû tehát az alkatrészek jól látszanak...
Parafalap! Par ezer forint egy 5-10-es koteg (nekem 50 centi szer 30 centis van asztalon), mar nagyon regota azt hasznalom, most az uj asztalomra kerult fel az utolso meg "raktaron" levo lapom 😉, jo regen vagy 6 eve vettem.
Minap epp lattam praktikerben ilyen lapot, 10 dbvolt benne 6000 Ft volt, jo sokat kibir, festek nem art neki..meg jobban is nez ki mert legalabb latszik hogy dolgoznak rajta 😛
(Persze szoropisztolyozasnal legterelo karton meg ujsagpapir kerul ra , mert ugy gyorsan kanari szinekben pompazna 😛...nah meg az el nem keszult (meg!) elszivom is...a 12cm venti mar megvan hozza...)
Minap epp lattam praktikerben ilyen lapot, 10 dbvolt benne 6000 Ft volt, jo sokat kibir, festek nem art neki..meg jobban is nez ki mert legalabb latszik hogy dolgoznak rajta 😛
(Persze szoropisztolyozasnal legterelo karton meg ujsagpapir kerul ra , mert ugy gyorsan kanari szinekben pompazna 😛...nah meg az el nem keszult (meg!) elszivom is...a 12cm venti mar megvan hozza...)
enyém az már lassan olyan karcos,festékes meg minden hogy az wáá...néha lusta vagyok leteríteni valami kartonnal,vagy falappal vagy akármivel...legjobb mikor véletlenül felborult egy humbrol festék...ehhh...az kemény volt...
jaja, ezen 😊
ez az íróasztalom 😊
de szoktam alá rakni papírt, csak néha beleszalad a szike 😛
de ahhoz képest még jó állapotban van 😛
ez az íróasztalom 😊
de szoktam alá rakni papírt, csak néha beleszalad a szike 😛
de ahhoz képest még jó állapotban van 😛
pedig kell szenvedni...1024*768 maximum...de inkább 800*600 mert az még nem durva felbontás jól is látszik és gyorsabban lejön a kép...😊
jójó, bocsesz, csak már más is berakott ekkorát, gondoltam akkor nem szenvedek az átméretezéssel 😊
és makettet polírpapírral meg pasztával átpolírozzátok?
az fényesebbé teszi?
és makettet polírpapírral meg pasztával átpolírozzátok?
az fényesebbé teszi?
polír?
az mi?
polírozó papír?
az mi?
polírozó papír?
Itt van 1-2 kép a 350z-m rõl 😊
Eleve színezve van a hátshow lámpa, meg az elsõ, de nem is baj, mert átlátszó festékkel nem lehet olyan jóra megcsinálni...

Eleve színezve van a hátshow lámpa, meg az elsõ, de nem is baj, mert átlátszó festékkel nem lehet olyan jóra megcsinálni...
oks, mert ha jók lesznek akkor vennék tõled egy ívet...
rajta van minden király márka?
Brembo?Yokohama,nos,oz,momo,alpine,stb..?
rajta van minden király márka?
Brembo?Yokohama,nos,oz,momo,alpine,stb..?
Tudom hogy neked ígértem a Yoko felnit.
Annyiért vehetsz 3 kocsit!!
Annyiért vehetsz 3 kocsit!!
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
de a Yokohama felni az az enyém!😊))
van egy 20asom..csak a fene tudja mit vegyek...magamra költsem,vagy makettet és ha makett akkoris kocsi,vagy WWII-s cumó...régóta vágyom egy FAMOra...az 19.800 ft...ehhh...

van egy 20asom..csak a fene tudja mit vegyek...magamra költsem,vagy makettet és ha makett akkoris kocsi,vagy WWII-s cumó...régóta vágyom egy FAMOra...az 19.800 ft...ehhh...

Sajna most nem.
Az USA-ból volt és onnan mostanában nem rendelek. Japánban is van de pont a krom nincs. Aluminium, magnéziun, acél, stb. van csak pont a króm nincs.
De azt csak szórópisztollyal lehet!
Az USA-ból volt és onnan mostanában nem rendelek. Japánban is van de pont a krom nincs. Aluminium, magnéziun, acél, stb. van csak pont a króm nincs.
De azt csak szórópisztollyal lehet!
Ok már megtaláltam.
Figyi:elküldtem 10.000 Ft-ot mert most csak a S2000-es + a festék + polír kell. A C-West az még ráér
Figyi:elküldtem 10.000 Ft-ot mert most csak a S2000-es + a festék + polír kell. A C-West az még ráér
csak este tudok mert otthon vannak a kivonatok.
Tegnap kreáltam egy felnit. Este rakok be képet róla.
esetleg még egy polírpaszta jól jonne neked. Az 600 Ft és nagyon jó.
Ezt nem értem a polírpapír magában is tudod használni. Csak az a baj hogy nem találtam otthon 2500-at pedig az a legjobb a fényesítéshez. Amiket adtam az inkább a kisebb muanyaghibák és festési hibák javítására van. Legkozelebbre lesz 2500-is.
Az most azért nem kell mert sajna hibás a diablo kasznija meg van hajolva.horpadva ugyhogy szerintem az marad gyakorlo makettnek
Ja! láttad volna milyen BMW-je van. M5 full tuning.