Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem se..soot en kifejezetten kedvelem nezegetni masok mukajat..lehet abbol is tanulni...
Geronimo biztos verprofi..en nem...szeretek tanulni...
Geronimo biztos verprofi..en nem...szeretek tanulni...
Miért azokat is mexoktuk beszélni...
Képzeld ha mindenki csak a sajátját rakná be...lenne vagy 3 kép egy hónapban 😛
Képzeld ha mindenki csak a sajátját rakná be...lenne vagy 3 kép egy hónapban 😛
Én meg azt szeretnem ha makettezésrol szólna nem arról hogy berak mindenki más munkájáról egy csomó képet aztán annyi.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Én anno csak ecsettel festegettem, de ugye az korlátokat szab. Lehet elkezdem újra a tankocskák összepakolását mert a képek láttán úgy megjött hozzá a kedvem.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nahy meg a Kager sem rossz! De mostanabn igen keveset hallani rola...
Regen o volt an agy etalon...nah meg az orosz Aerograf..de ezen utobbiakrol is keveset hallani manapsag..
Minden esetre nyugaton es a wlagban is a Badger a nagy etalon...(sok penzem lesz hozatok is jueszejbol 😛)
Regen o volt an agy etalon...nah meg az orosz Aerograf..de ezen utobbiakrol is keveset hallani manapsag..
Minden esetre nyugaton es a wlagban is a Badger a nagy etalon...(sok penzem lesz hozatok is jueszejbol 😛)
Airbrush pisztolyok 25 alatt kaphatoak..
Triplex 20-50K..
Badger hasznaltan max...nincs magyar forgalmazo..vagy hozatsz USA-bol.. (legkozelebb Belgium!)
Jah es egy kopresszor sem art...az igazan jo 100K felett van...en nemreg vettem egy 2.15 baros ACT-t...de meg lehet ha lesz penzem veszek majd egy 4-6 bar-os csodat..
Ha kezdo kitt kell akkor 4-5 ezerert van olyan pisztoly is..es lehet hozza kapni 3-10K-ert suritett levegos palackot!
(En hosszu evekig ilyennel nyomtam! Lehet vele dolgozni!)
Triplex 20-50K..
Badger hasznaltan max...nincs magyar forgalmazo..vagy hozatsz USA-bol.. (legkozelebb Belgium!)
Jah es egy kopresszor sem art...az igazan jo 100K felett van...en nemreg vettem egy 2.15 baros ACT-t...de meg lehet ha lesz penzem veszek majd egy 4-6 bar-os csodat..
Ha kezdo kitt kell akkor 4-5 ezerert van olyan pisztoly is..es lehet hozza kapni 3-10K-ert suritett levegos palackot!
(En hosszu evekig ilyennel nyomtam! Lehet vele dolgozni!)
Srácok én már nagyon régen maketteztem és nem vagyok képben.
Mennyibe lenne egy jó kis festékszóró cucc?
Kinek milyen van milyet érdemes venni mit érdemes figyelembe venni a vásárlásnál?
Mennyibe lenne egy jó kis festékszóró cucc?
Kinek milyen van milyet érdemes venni mit érdemes figyelembe venni a vásárlásnál?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.