Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat azert minden aldott nap kerozint szagolni...es repulesre jarni nem volt am rossz (majd minden este otthonaludtam..kiveve mikor szoliban voltam...)...
96-97-es evben voltam katona, a 2. Dongo Repuloszazadnal mint "sarkanyhajtomu-szerelo" Mig-29-esen...

Hat nem tudom..nekem a "kalyhacsovesek" mindig is a kedvencek voltak..(Nah jo persze..Su-27 meg Mig-29 (ez utobbi mar hivatalbol is 😛) is nagy kedvenc...de nekem 50-60-70-es evek..es ritka orosz gepek...)
Neem..ilyen mini kezi furo/maro cucc..nagyon jo..amugy..de max fordulaton megy vagy 10000Rpm-et...minimum is kb 3000...szoval gyorsabb mint az akus furom! (Lehet veszek majd egy kisebb akusat...lattam olyat is)
ja...ez nekem is sokáig probléma volt ://
Aztán vettem egy ilyen mini fúrógépet...
Ahhoz vannak(meg persze utólag venn is lehet)ilyen csiszoló alkalmatosságok...sok féle,sok méretben...na azokkal szoktam ilyen elérhetetlen helyeken dolgozni 😊
Aztán vettem egy ilyen mini fúrógépet...
Ahhoz vannak(meg persze utólag venn is lehet)ilyen csiszoló alkalmatosságok...sok féle,sok méretben...na azokkal szoktam ilyen elérhetetlen helyeken dolgozni 😊
Eloszor mikor lattam illeszkedest gyurur es terelo kozott en is elgondolkoztam, hogy kellene talan putty-val kitolteni..de olyan kicsi a nyilas hogy a legkisebb ujjam helye alig fer bele...ott bent kicsiszolni ezert nem lehet szerintem rendesen.. 😞