Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UP 😉
Uhh az a szetszedett Texan nem sommi!
Viszont fentebb a messzer alatti "fanszorzet" kisse durva 😛..meg a legcsavart is megemeli 😛
Uhh az a szetszedett Texan nem sommi!
Viszont fentebb a messzer alatti "fanszorzet" kisse durva 😛..meg a legcsavart is megemeli 😛
bazz egy ilyet én is összerakok majd...
én egy harc részletre gondoltam, vagy v.mi ilyesmi...
én egy harc részletre gondoltam, vagy v.mi ilyesmi...
Heppi Börzdéj Dzserónimó 😊
hát...fabulison a McDonnell F-4J Phantom II Marines 38.400 Ft...na szvsz a Tomcat is ennyi durván...

ez mennyibe kerülhet?
gondolom több min 20-25ezer...
Item name :Grumman F-14A Tomcat BLACK KNIGHTS
Maker:Tamiya
Scale:1/32
Item code:60313
ütõs darab lenne...

gondolom több min 20-25ezer...
Item name :Grumman F-14A Tomcat BLACK KNIGHTS
Maker:Tamiya
Scale:1/32
Item code:60313
ütõs darab lenne...

témája:
F/14 felszállás elõtt...azért ilyen a szárny(gondolom mindenki tudja)...egy pilóta dumál a szerelõvel...és az "anyósülésen ülõ"(nem tudom a nevét sorry) pedig a fellszállás vezérlõ manussal(aki a felszállást irányítja a modershippen---balra sárga mellényben)....egy szerelõ pedig nézegeti a gépet...
F/14 felszállás elõtt...azért ilyen a szárny(gondolom mindenki tudja)...egy pilóta dumál a szerelõvel...és az "anyósülésen ülõ"(nem tudom a nevét sorry) pedig a fellszállás vezérlõ manussal(aki a felszállást irányítja a modershippen---balra sárga mellényben)....egy szerelõ pedig nézegeti a gépet...
Lattam persze.
Nem igazan lesz elet rajta..
Ugy tervezem all lesz melette letra, esetleg egy uzahordo mogotte (fenykepen lattam)..ennyi..kb
Nem igazan lesz elet rajta..
Ugy tervezem all lesz melette letra, esetleg egy uzahordo mogotte (fenykepen lattam)..ennyi..kb
és a téma mi lesz?áll és kész vagy élet is lesz?láttad a tomcates diomat?napokba tettem be!majd a webcammel csinálok még róla többet
Hat ez a domb olyan kicsi lesz, hogy csak a szele log bele majd egy allohely melle... 😉
De majd rakok kepet..most pillanatszoritok kozott szarad az erkelyen...es gyak a ragasztos ujagpapiron kivul nem sok latszik meg belole 😉)
(Amugy mint az sejtheto lett, a Mig-15 ala keszitem..de jo lesz kisebb 72-es gepek ala is..pl fenykep erejeig 😉)
De majd rakok kepet..most pillanatszoritok kozott szarad az erkelyen...es gyak a ragasztos ujagpapiron kivul nem sok latszik meg belole 😉)
(Amugy mint az sejtheto lett, a Mig-15 ala keszitem..de jo lesz kisebb 72-es gepek ala is..pl fenykep erejeig 😉)
szerintem olyan lenne mint az igazi...mert a króm olyan mint a tükör....geronimo lefestette a supra motorját krómra...tükrözõdött benne minden...próba meg aztán ha nem klaffol átfested matt lakkal maximum!
Ma ráfújtam a 2. réteget is a Skylinra elég jó lett. Mivel 2 garnitúra felnit adtak hozzáés abból az egyik garn szürke volt igy az is lefújtan krom szinre + a féktárcsákat is kromra fujtam
na mi a helyzet a dombbal?nem tudnál egy képet szórni róla?
jelentem(elviekben)sikerült a Webcamot beüzemelni így mát tok' képeket csinálni a makettjeimrõl!
jelentem(elviekben)sikerült a Webcamot beüzemelni így mát tok' képeket csinálni a makettjeimrõl!
delet 😊
252 új üzenet 😊
hát mit csináltatok már megint? 😛
hát mit csináltatok már megint? 😛
Na helló mindenki!!

Most nem leszek egy darabik...asszem majd csütörtökön jövök 😛
(már ha érdekel valakit 😛)
Szal jók legyetek!😊

Most nem leszek egy darabik...asszem majd csütörtökön jövök 😛
(már ha érdekel valakit 😛)
Szal jók legyetek!😊
Tudom. Az a baj, hogy az árán is meglátszik
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
) is kattintsatok!😊))))))))))))