Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képzelj el egy Tamiya Sparco ulést. Ugyanaz csak gyantaszínû. 😊
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Szia Gergõ!
Van kép az ülésekrõl,kormányról,stb?
Ki gyártja?
Lehet,hogy érdekelne pár darab...
Van kép az ülésekrõl,kormányról,stb?
Ki gyártja?
Lehet,hogy érdekelne pár darab...
http://nemethdekor.fw.hu
leszedtem azt is(manual)meg a billentyû kiosztást is...MIG29ben nyomtam a D-t mint állat aztán a spacet,de megint menekülés lett a harcból mer nem lõ semmit!😊
Huha..ennyire? Atolvastad a maunalt?
"D" betuvel tudsz fegyvert valtani, "2" leginkabb BVR mod lokatorral, "5" meg kolsz kozelharc sisakcelzoval!..
De ezek mind le vannak ami irva a manualban! (igaz angolul)
Nah nem offolok tovabb...
"D" betuvel tudsz fegyvert valtani, "2" leginkabb BVR mod lokatorral, "5" meg kolsz kozelharc sisakcelzoval!..
De ezek mind le vannak ami irva a manualban! (igaz angolul)
Nah nem offolok tovabb...
Seaweed,Glpetyus!
Valamelyikõtök mesélje már el légyszi hogyan lehet a rakétákat is mûködtetni a Lock Onban...mert nekem eddig csak a gépfegyver jött össze...de azzal semmire nem megyek ha már 10 kilóméterrõl kirakétáznak...

Valamelyikõtök mesélje már el légyszi hogyan lehet a rakétákat is mûködtetni a Lock Onban...mert nekem eddig csak a gépfegyver jött össze...de azzal semmire nem megyek ha már 10 kilóméterrõl kirakétáznak...

Az utolsó nagyon tetszik
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Ja az érdekelne engem is csak kérdés milyen árban lenne egy szett? "ulés, kormány, szárny, nitro, ovcsat, fékek"
Nah szal meg 1x:
Mad Max
Nem vagyok egy nagy jenkigep ismero....de azt mondom: HE? (F-51?)
Sainz papa jarmuve 😉
😛

Mad Max
Nem vagyok egy nagy jenkigep ismero....de azt mondom: HE? (F-51?)
Sainz papa jarmuve 😉
😛

Igen ez volt az elsõ problémám,mert egy 3mm-es darabot rohadt nehéz visszahajtogatni, a felülete minõségének romlása nélkül!
Ne azt nezd 😛....hanem azt milyen kocka az a csaj(??) aki csinalja es miket kepes elkovetni egy pontos kittert...
En tuti kibasznam a kittet (vagy meg se vennem) ha enyi minden nem tetszene rajta/javitasra szorulna...de ilyen szinten mar tuti hozza nem fognek...
(...akkor akadtam le mikor orrvonalat megvaltoztatta..es sztirol lapokbol keszitett belsoteret....nah meg a svancokkal is mit el szutykol..)
En tuti kibasznam a kittet (vagy meg se vennem) ha enyi minden nem tetszene rajta/javitasra szorulna...de ilyen szinten mar tuti hozza nem fognek...
(...akkor akadtam le mikor orrvonalat megvaltoztatta..es sztirol lapokbol keszitett belsoteret....nah meg a svancokkal is mit el szutykol..)
gondoltam egy ilyen "full set"-re is. 2 ulés, kormány, szárny, nitro, ovcsat, fékek.
vagy szikével vagy ollóval óvatosan. Eltorni amúgy sem nagyon tud. max. elhajlik.
hy all...
megvan a full Lock On...sikerült a légi utántöltés 3-4x!😊))
aztán felisszáltunk anyahajóról,de leszállni...háááát...az még nem nagyon!😊
megvan a full Lock On...sikerült a légi utántöltés 3-4x!😊))
aztán felisszáltunk anyahajóról,de leszállni...háááát...az még nem nagyon!😊
Kérdés: a maratást hogy választod le a keretrõl anélkül,hogy eltörnéd? (és azon kívül,hogy óvatosan! Nekem nem igazán sikerült 1-2 helyen!
martatás vagy úgy ált.?
maratásból lenne még hátso szárny tartó.
Specifikus nem nagyon van.
Esetleg lenne nagyobb turbó, direktszuro meg ilyen apróságok
maratásból lenne még hátso szárny tartó.
Specifikus nem nagyon van.
Esetleg lenne nagyobb turbó, direktszuro meg ilyen apróságok
Tamiya másolatok. A maratás élég jó.
Még nem tudok árat mert még csak puhatolózok hogy érdemes-e legyátatni valamennyit. mert nekem nem kell 50 ules 😊
Még nem tudok árat mert még csak puhatolózok hogy érdemes-e legyátatni valamennyit. mert nekem nem kell 50 ules 😊
Hi,
Nincs modern hajó.
A haverom nemrég vett egy gyanta Szent István csatahajót. Elég jól néz ki.
Nincs modern hajó.
A haverom nemrég vett egy gyanta Szent István csatahajót. Elég jól néz ki.
HI
Most két forintom nem maradt😞((
De ez csak átmeneti...ami késik,nem múlik 😛
Amúgy modern hajóid vannak(csatahajó,fregatt)??
Mert azokat is fontolóra venném😊
Most két forintom nem maradt😞((
De ez csak átmeneti...ami késik,nem múlik 😛
Amúgy modern hajóid vannak(csatahajó,fregatt)??
Mert azokat is fontolóra venném😊
Végre volt jó sok idõm a gépen játszani,...makettezni...,meg hasznos dolgokat is csináltam=megcsináltattam a 3 éve lejárt személyimet😊 
Bas..a meg de nem volt kedvem dolgozni jönni 😞

Bas..a meg de nem volt kedvem dolgozni jönni 😞