Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ezt nem tudtam 😄D
Videokártya már van 10e-ért is 😄DDDD vegyél olyat aztán jól van 😛
Videokártya már van 10e-ért is 😄DDDD vegyél olyat aztán jól van 😛
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
A mondat eleje helytallo, van egy 9800 Pro-m..de NEM elado..egyenlore..
Majd osszel X800XT...vagy kitudja meg addig mi 😉
Majd osszel X800XT...vagy kitudja meg addig mi 😉
Ha TV-t meg videokamerát veszel akkor egy 10e-s már nem hiszem hogy olyan nagy gond lenne 😊)
Lúzer vagyok...most nem fog menni egy darabig...most vettem TV-t,fizetéskor meg videókareszt "kell" vennem...😞(((
Áruld addig,ha nem kell senkinek elviszem,de leghamarabb is csak a jövõ hónapban 😞
Sorry
Áruld addig,ha nem kell senkinek elviszem,de leghamarabb is csak a jövõ hónapban 😞
Sorry
F1-et megnézem de csak 1 F1 makettem van.
Ellenben van egy csomó rally, GT, túraautó, Nascar.
Ellenben van egy csomó rally, GT, túraautó, Nascar.
Khhmm..igen sosem tudtam megkulomboztetni a Lola-t meg a Reynard epiteseket..lama vagyok nah..
De azert szep
De azert szep

Nem Lola hanem Reynard. A Honda az stimmel. Kool Green - Paul Tracy.
Van egy pár Nascarom is. Mindegyik speckó, nem gyári lesz egyik sem. Van pl. Dexter's lab - Jerry Nadeau, meg Spideman meg Bruce Lee. Egyedül a Tom&Jerry-s lesz gyári matricával.
Van egy pár Nascarom is. Mindegyik speckó, nem gyári lesz egyik sem. Van pl. Dexter's lab - Jerry Nadeau, meg Spideman meg Bruce Lee. Egyedül a Tom&Jerry-s lesz gyári matricával.
Akaaroook ilyeeet! http://www.warbirds-rc.com/
Hat mint irtam 125mililiter higito nekem 3 evig eleg volt, a mostani 25 milis pisztolytisztito meg durvan 5-6 de ha nagyon sporol az ember 10-15 makettre is biztosan eleg, hanem tobbre..en latvan hogy jol oldaja a regi feteket, egy csomot elhasznaltam az ecsetjeim "felujitasara".. de kb a fele megvan az ulepito tegelyben, ujrafelhasznalasra (bar nem fogom a pisztolyt azzal mar takaritani, de ecsetetmeosni pont jo)
Sztoval sac/kb szerintem fel liter pisztolymoso ugy 1 evig tuti eleg kell hogy legyen!
(..es akkor meg nem elitem hogy egyszer figyelmetlen lettem es az uveg megbrult..kifolyt vagy 2/4-de a mosonak..
...de en basztam el..kapkodtam..es ugye azt nem szabad..)
Sztoval sac/kb szerintem fel liter pisztolymoso ugy 1 evig tuti eleg kell hogy legyen!
(..es akkor meg nem elitem hogy egyszer figyelmetlen lettem es az uveg megbrult..kifolyt vagy 2/4-de a mosonak..
...de en basztam el..kapkodtam..es ugye azt nem szabad..)Hat ez utobbi nagyon jo szer! En is meglepodtem hogy a beszazardt (tobb eve az ecset tovebe, a sortek koze), felrakodott festeket is ugy kioldotta..
Volt egy rei hasznalt ecsetem..tisztara "felujitotta" 😉)
Nah most amugy mi 2300 pez ma?
Volt egy rei hasznalt ecsetem..tisztara "felujitotta" 😉)
Nah most amugy mi 2300 pez ma?

Én annó megpróbáltam desztilált vizzel hígitani...ugye elvileg lehet...hát király lett,qrvára nem tapadt csak szétfolyt a felületen :/
Az alkohol segít ezen de az se az igazi :/
Az alkohol segít ezen de az se az igazi :/
Ilyen lemosot hasznalok de latom hogy van nagyobb, joval kedvezob aron..
Mar tudom mitz veszek legkozelebb ha elfogy 😉
Mar tudom mitz veszek legkozelebb ha elfogy 😉
Egyszer volt egy Tamiya vizbazisu festekem, nem volt igazanbol rossz, de nem fedett rendesen...nem szerettem..1 jo volt benne, hogy konnyen tisztithato volt az ecset, a kezem....mas nem iagazn..tobb hasznat veszem azota a megmaradt uvegcsejenek.. ;]
Hát nem tom' én síma lakkbenzin higitót használok mindenre😊
(higitásra,tisztitásra)
Vízbázisú festékeket ki nem állhatom szal....😊
(higitásra,tisztitásra)
Vízbázisú festékeket ki nem állhatom szal....😊
Most Revell-t hasznalok, de tervben van Gunze vetele, 400 milis tartyal..az nagyon-nagyon sokaig eleg lesz!
(Volt anno 125milis Humbrolom, es kb 3 evig eleg volt..most nemreg fogyott el, es feltoltottem Revellel..)
(Volt anno 125milis Humbrolom, es kb 3 evig eleg volt..most nemreg fogyott el, es feltoltottem Revellel..)
A higítós dolog az nem rossz, megfogadom! Ha nagyvérü skukkerem lenne én is így járnék el, az biztos!
De ennek elég ennyi!
Jó hogy ilyen igénytelen!
"Ami egy Ladánal mindegy ,nem mindegy egy Rolls-nak!"
De ennek elég ennyi!
Jó hogy ilyen igénytelen!
"Ami egy Ladánal mindegy ,nem mindegy egy Rolls-nak!"
Jah es nem higitot hazsnalok takaritasra, mert az kevesbe oldja a festeket, hanem direkt pisztolymosot, ara ugyanannyi mint higitonak, es sokkal erosebben oldja a festeket, es apolja emelett a pisztolyt (retus, muanyagon nincs mit apolni)
Nah jo..az 5 ezer forintosat en se "babusgatom"....kis higito es annyi neki. Ugyis lakkozasra hasznalom, az meg ugysem latszik...
De a retuspisztolyaim enm teszem ki ennek..azokat zepen rendesen kitakaritom (szetszedem darabokra)..kis rutinnel egyre gyorsabban ki lehet takaritani.. higito meg.. hat kb 1 cent higitoval ki lehet szepen takaritani a pisztolyt..
(Amugy is gyujtom a koszos higito/lemosokat egy tartalyban..szepen par nap alatt leulepszik aljara a "slejm", es ujbol lehet hasznalni pl ecsetmosasra...igy nagyon sokat sporolok!)
De a retuspisztolyaim enm teszem ki ennek..azokat zepen rendesen kitakaritom (szetszedem darabokra)..kis rutinnel egyre gyorsabban ki lehet takaritani.. higito meg.. hat kb 1 cent higitoval ki lehet szepen takaritani a pisztolyt..
(Amugy is gyujtom a koszos higito/lemosokat egy tartalyban..szepen par nap alatt leulepszik aljara a "slejm", es ujbol lehet hasznalni pl ecsetmosasra...igy nagyon sokat sporolok!)
Hát ez az, hogy pont nem az!!!
Lusta és kész! Pont mint én!
Elég ha a fúvókát tisztán tartod, a tartály meg le van szarva! 1 kis higító "oszt hagy ájjon!
A gond ami a kettõ között helyezkedik el:
Nincs kedvem 5 percig fujkálni az amúgy is drága higítót, megvárni, míg kristály tisztát nem fúj(mert papíron ezt így kene csinálni) Egy kicsit átcsapatom vele, éppen csak a látszat kedvéért és hadd menjen!
ez a 2. év hogy meg van, és még semmi baja!

Lusta és kész! Pont mint én!
Elég ha a fúvókát tisztán tartod, a tartály meg le van szarva! 1 kis higító "oszt hagy ájjon!
A gond ami a kettõ között helyezkedik el:
Nincs kedvem 5 percig fujkálni az amúgy is drága higítót, megvárni, míg kristály tisztát nem fúj(mert papíron ezt így kene csinálni) Egy kicsit átcsapatom vele, éppen csak a látszat kedvéért és hadd menjen!
ez a 2. év hogy meg van, és még semmi baja!

Az biztos, hogy alltalaban a festesnel tovabb tart a piszytoly kitakaritasa...
De hat aki turelmetlen es izgaga az amugy se makettezzen ;P
De hat aki turelmetlen es izgaga az amugy se makettezzen ;P
hát igen... ne haragudj, de tényleg béna vagy 😊
ezt nem feltétlenül olyan helyen kell fújni ahol minden van... erre lehet számítani hogy az a kábel, feldönti a festékes üveget, fõleg ha otthagyod 😛
ezt nem feltétlenül olyan helyen kell fújni ahol minden van... erre lehet számítani hogy az a kábel, feldönti a festékes üveget, fõleg ha otthagyod 😛
Nekem mukodik. Olcsó és jól lehet vele festeni kicsit is és nagyot is. Azért van 3 belole, mert egy a metál színekhez egy a sotét színekhez egy meg a világosakhoz. Lusta vagyok állandóan tisztogatni 😄D

)