Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az gáz 😞 de nem értem,hogy miért ragasztottad be elõre az ablakot? Ezért mondtam,hogy inkább vegyél makett sprayt,igaz jóval drágább (1700 Ft a fabulisban) de megéri.
Szerintem tok kiraly! Nah nem a gep, az anyira nem izgat (foleg hogy nem is letezett, ez egy irosztalgep 45-bol), hanem a festes! Ezt Modell Masters 1401-es politozhato aluval festettek...kurva jo!
17600 a vége. Nem emlékszem hogy a múlkorról maradt-e valami + vagy -.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
spray volt...
csak nem makett... meg hát már beragasztottam az ablakot...
csak a túl vastagon lefújt kaszniba nehezen ragasztottam be az ablakot, így mellé is ment a ragasztó, pedig tûhegyûvel csináltam...
szal most randa szegényke, de majd átpolírozom, és akor jobb lesz...
csak nem makett... meg hát már beragasztottam az ablakot...
csak a túl vastagon lefújt kaszniba nehezen ragasztottam be az ablakot, így mellé is ment a ragasztó, pedig tûhegyûvel csináltam...
szal most randa szegényke, de majd átpolírozom, és akor jobb lesz...
Köszi. Nincs képed,hogy a kaszni milyen lett? Pont ez miatt marattam nagy nehezen le a mercirõl a festést és fújtam át sprayel
zsííííííííííííír
én most kicsit elbaxtam a nissanom... az üveggel...
meg a kaszni festés is ratyi lett, de a belseje egyszerûen gyönyörû...
majd veszek egy másikat amit megpróbálom jobban megcsinálni...
és azt sprayezõvel fogom fújni 😛
én most kicsit elbaxtam a nissanom... az üveggel...
meg a kaszni festés is ratyi lett, de a belseje egyszerûen gyönyörû...
majd veszek egy másikat amit megpróbálom jobban megcsinálni...
és azt sprayezõvel fogom fújni 😛
Nah szal a Skyline.
Fujimi Merci amit már április óta csinálok😊
A régi festéssel,amit késõbb a Szi-tivel leszedtem
Valamint újra fújva tamiya sprayel
Azért még hiányoznak 1-2 apróságok.
Fujimi Merci amit már április óta csinálok😊
A régi festéssel,amit késõbb a Szi-tivel leszedtem
Valamint újra fújva tamiya sprayel
Azért még hiányoznak 1-2 apróságok.
Ez egy gyári Renault szín. Ez a Bentleynek is az igazi színe. Egy ismerosom szerezte aki pont egy Renault szervízben dolgozik.
Jó festékbolt: 1041 Arpád út 154. Az osszes autó osszes gyári színét tudják egész a `70-es évekig visszamenoleg. Toltenek sprét is de adnak kis tégelyben is.
Jó festékbolt: 1041 Arpád út 154. Az osszes autó osszes gyári színét tudják egész a `70-es évekig visszamenoleg. Toltenek sprét is de adnak kis tégelyben is.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ok, de a régebbiek jobban néztek ki, általánosítsunk:
szeretem ha egy autónak autó alakja van, nem olyan, mint egy elb.szott repülõ! Pl.: Skyline gt-r35, minden jellegzetessége oda!
Daewoo, Renault, Citoen, ki az a hülye aki azt monta a Megane 2-re,mega Citoen C szétiára, hogy az jól néz ki, és gurulhat a gyárból? Esztétikából 0! Nállam a Mitsu EVO VIII a határ! Az még néz ki vhogy!
szeretem ha egy autónak autó alakja van, nem olyan, mint egy elb.szott repülõ! Pl.: Skyline gt-r35, minden jellegzetessége oda!
Daewoo, Renault, Citoen, ki az a hülye aki azt monta a Megane 2-re,mega Citoen C szétiára, hogy az jól néz ki, és gurulhat a gyárból? Esztétikából 0! Nállam a Mitsu EVO VIII a határ! Az még néz ki vhogy!
Gero, a Bentlyre te keverted a színt vagy lehet kapni, mert nekem is valami ilyen árnyalat kéne a Civicre!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
ezen nem kell meglepõdni, a németek már csak ikyenek!
Látsd BMW amint kezdett normlis alakja lenni ami miatt majdnem meg is kedveltem ('80-'90-ig 3-as széria)
rögtön elbasszák, ündormány az egész (látsd 7-széria napjaink)
Látsd BMW amint kezdett normlis alakja lenni ami miatt majdnem meg is kedveltem ('80-'90-ig 3-as széria)
rögtön elbasszák, ündormány az egész (látsd 7-széria napjaink)
nem nyomi ez egy kicsit? 😊
jóvan 😊
te is ilyen korán kelsz? 😊
te is ilyen korán kelsz? 😊
"Szarboot"...egy ilyen befigyelhetne nalunk is ... ;] (kepek oldal aljan)
www.houseofhobbies.com
www.houseofhobbies.com
Ja és a mercirõl meg lemarattam Szi-ti -vel a festéket és rendeltem a fabulisból tamiya sprayt és azzal rendesen lefújtam feketére,kicsit szebb lett az egész😊))
Gergõ: A Skylinehoz lehet rendelni külön öntõkeretet? Mert az kellene amin a szélvédõ van. Sajna unokaöcsém kezébe került és széttörte. Lényegében ezt leszámítva kész a Skyline. Képet nem tudok most felrakni mert hazament a dig.gép😞
Én most egy Mig-29-est kezdtem el. Most találtam hozzá 2db Part fotómaratást is.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!