Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat 72-be en nem mernek valallkozni..ahhoz mar kene hogy legyen a hatam mogott 8-10db 35-os marcjarmu az tuti.
Nna emberzetek.
2000 pénzért egy 1/72 Panzer (árunyilvántartásban: Penzer
) III Ausf. L-t. Hazajöttem vele, kimosolyogtam a fejembõl, látom ám: 4-es skill. Áhh, mondom, nagy baj nem lesz, idõm van, kezem nem remeg, mi kell más?
Hátbázz... kivettem a csomagból. na, Pras, mondom neked szevasz. A páncéltest kivételével az összes alkatrész (beleérve a futógörgõket is) miliméteres nagyságrendû... Utólag rápislantottam az 1/72-es Királytigrisre, nem is tudom, miért lepõdtem meg. Bár így utólag nem tudom, hogy nem a Bf-109-est hoztam volna-e el.
Na, szal kezdhetek bevásárolni 0-s ecsetbõl, higítóm még van, festék lesz, mást meg úgysem lehet ebben a csóró megyében kapni, szóval a maradék meg a T. Makettezõ kreativitására van bízva.
2000 pénzért egy 1/72 Panzer (árunyilvántartásban: Penzer
) III Ausf. L-t. Hazajöttem vele, kimosolyogtam a fejembõl, látom ám: 4-es skill. Áhh, mondom, nagy baj nem lesz, idõm van, kezem nem remeg, mi kell más?
Hátbázz... kivettem a csomagból. na, Pras, mondom neked szevasz. A páncéltest kivételével az összes alkatrész (beleérve a futógörgõket is) miliméteres nagyságrendû... Utólag rápislantottam az 1/72-es Királytigrisre, nem is tudom, miért lepõdtem meg. Bár így utólag nem tudom, hogy nem a Bf-109-est hoztam volna-e el.
Na, szal kezdhetek bevásárolni 0-s ecsetbõl, higítóm még van, festék lesz, mást meg úgysem lehet ebben a csóró megyében kapni, szóval a maradék meg a T. Makettezõ kreativitására van bízva.

Az orosz parduc kurvajo..a cikk se semmi..nah majd elolvasom..vegen kedvet kapok harcjarmuhoz 😊)
hogy a francba jutsz te be a PRoba?
1x kerestek vagy hogy volt..azóta tartjátok a kapcsolatot és ha kész egy makett szólsz?

1x kerestek vagy hogy volt..azóta tartjátok a kapcsolatot és ha kész egy makett szólsz?

Na itt leírja a mûvizet!
Ez a dioráma egy állati jó! Bárcsak lenne lóvém újra belekezdenék a makettezésbe. 😊
Ez a dioráma egy állati jó! Bárcsak lenne lóvém újra belekezdenék a makettezésbe. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
pl palcikadarabbal..amugy amit en hasznalok most, abban van ecset a kupakon (Gunze Mr. Masikng Sol Neo)
Aloha!
1 kérdés: Ti mivel szoktátok felhordani a felületre a maszkolófolyadékot?
1 kérdés: Ti mivel szoktátok felhordani a felületre a maszkolófolyadékot?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!