Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet javítani. Én fogpiszkálóval szoktam. Az nem karcolja meg az ablakot.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
A kerettõl szoktam án parázni mint az állat mert ha az elrontod akkor az egész összhang odavan
Az csak a fotó kedvéért van ott, nincs még beragasztva. Még a keret sincs lefestve rajta 😊
majd holnap friss szemmel...csak jegyezzem meg a komment számát mert ahogy ismerlek titeket holnap +100 lesz!😄DD
Hát azért sajna van rajta elég sok hiba ami így fényképen keresztül nem látszik meg olyan is ami így is látszik
hát ja...nézem a többi képeket a maketteimrõl...egyes tankok úgy néznek ki mintha dzsungelbe mentek voln annyi a karc(ezüstel)meg annyira kopott a lánctalp...loool
Így áll most a Supra:
Már csak a visszapillantó meg a hátsó szárny van hátra.
Már csak a visszapillantó meg a hátsó szárny van hátra.
hát vettem már ki úgy dobozból matrica lapot hogy hullámos volt mintha vízben lett volna és megszáradt volna...
õ az opelnek az alváza kész,shermanról már volt kép,ostwind sehol nincs,supráról meg már 3x tettem be képet!😄
egy shermant,egy toyota suprát,akkor egy opel blitz radio truckot,meg egy flakpanzer ostwindet...
én a kezdetekkor csak repülõket csináltam...aztán autó hajó tengeralattjáró...és most rászoktam a harcjármûvekre(második vh),repcsik(második vh,és egy két napjaink gépei pl: F-14
(F14 FAN)...na meg a kocsikra...na jó inkább így mondanám: minden ami második vh,és kocsik + F-14😊
(F14 FAN)...na meg a kocsikra...na jó inkább így mondanám: minden ami második vh,és kocsik + F-14😊