Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
up
DJ Skyline
mi maradt meg?arra a fujimisre gondolok amit monddtál

geronimo77
Nekem nem volt meg a gyári kit. Az egyik haverom adott egy halom alkatrészt azokat használtam fel. egy két darab maradt csak. Mi kellene?
3500 a króm festék
nincs más felnim.
Milyen GT wings set. Most jön neked a Fujimi tuning set

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
Á nem. De kb. 45-50e

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Kata
Ühüm, és ami a képen nem látszik, hogy alá van aknásítva a híd, és csak arra várnak, hogy megteljen németekkel...

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
TB-3 ket Rataval..hat kell ennel tobb?
Seaweed
Papiron volt (www.luft46.com)
Szep 😉
Random_
Ezt még be kell raknom ide annyira durva!

Ja és 1:72 az aránya!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

PrasCo
Ez meg ráadásul mindjárt a G típus, a harckocsiromboló. Szép egy darab!
Random_
Ja ja F18
Ha második világháború akkor meg csakis a Stuka a kedvencem

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

PrasCo
Emmicsoda? Hornet? Manapságban nem mozgok otthonosan. :-)))
Random_
A modern gépek közül a kedvencem:

PrasCo
Háttö konkrétan nem emlékszem ilyenre. De egy hasonló géprõl láttam érdekes dolgokat. Német barátaink az asszimetrikus repülõgépekben is nagyot alkottak. Az egyik pölö felderítõgép volt, és a gondola hülyére volt üvegezve. És meglepõen jó "menettulajdonságai" voltak.
PrasCo
Japó cucc, megfújni!
Hmm, jó ez a PzII. Lementettem a képet, nagyon tanulságos rajta számomra a weathering. Maj' õszi szünetben nekifexek valaminek.
Random_
Ilyen volt?

Szép?

Seaweed
Hmm nem is rossz kis jagany 😉)
Random_
1:35 ahogy ez is

Random_
Mind1 biztos valamit rosszul csináltok íme egy másik link az autóról. Link neve

DJ Skyline
persze hogy az jön le mert ott van hogy Last Additions tehát a legutoljára hozzáadott képek...

Seaweed
Ez a PZI mekkora meretarany?
DJ Skyline
DJ Skyline
BMWbõl M5 fan vagyok!😄

Seaweed
Hat banyek! Akarmit csinalok a fooldal jon ott be..amin epp egy Porsche Carrera 911 S van!
(lehet abusive az apache amin fut a weblap..es nem engedi a kepet kozvetlen megnezni)
Seaweed
detto
Seaweed
Nah igen ez mar awto...igaz germanische motor werk 😉))
Nem bayerische...az a BMW 😉)
DJ Skyline
nekem a porsche jön le ott is...Vauxhall VX Lightning sehol nincs azon a linken!😊

DJ Skyline
még jó hogy van egy olyan játék hogy Need for Speed Porsche Unleashed...de mind1 ne merüljünk el benne!😊))

Random_
Nem hiszem nézd meg jobban a #11498 hozzászólásom még a kép neve is az autó márkára utal. #11516 valóban Porsche, csak hogy érezd a különbséget. 😊

Ez meg egy PII

DJ Skyline
*porsche

DJ Skyline
ez a posrche!😛
de a GT2-es,GT3-as is tetszik...

Seaweed
hehehe..meg a zimerit az auto oldalan...😄DDD legalabb mintha massal nem is lehetne kilyukasztani az a bogarat csak harckocsiaknaval 😄DD
(PPK mar at sem viszi 😛)
Seaweed
Akkor valamit nagyon elbasztal linkelesnel szvsz!
Seaweed
"Õõõ a képen egy Vauxhall VX Lightning látható."

?????????
Seaweed
Muahahah...azok a Panzerfaustok a lampak helyen 😄DDDDDDDDDDDd
Random_
Õõõ a képen egy Vauxhall VX Lightning látható.

Ez már Porsche

Random_
Neem nem piszkálunk csak úgy offoljatok, hogy azért ne legyen ilyen szétcincált a fórum. Engem idegesít amikro van 300 új hozzászólás és 70% az nem több három szónál.

Õk is már röhögnek rajtatok. 😊

DJ Skyline
az a baj hogy teljesen új porsche ez...a legújabb modell...makettbe szerintem 1 éven belül megcsináják..

Seaweed
szerintem egy Porsche 911 Carrera S nem nagy "kulonlegesseg"...
Geronimo (ha mas nem is!) tuti tud szerezni ilyet ha kell 😉
Random_
Nagyon jó lenne, de kétlem! Ha lenne ilyen ritkaság makett formában akkor megvenném, de szerintem ha van is akkor se felénk.

Seaweed
helyes! Inkabb 1000 kep makettrol, mint par ilyen ember egy betut is hozzategyen a topichoz!
Random_
Csit! Jönnek a németek!

A csóka hívja az erõsítést szóval inkább maradjatok nyugton!

ScoobyDoo
jó kis ovi volt... 😞

DJ Skyline
most mér engem basztattok?
ilyen ha elsõ a topik a top10-ben...

Seaweed
Elhiszem..de elobb lesz ilyened makettban mint igaziban.
ScoobyDoo
csak.igen.nem.nemsajnos.igen.ok!

Seaweed
Marha vicces hogy van itt az sg.hu forumaban egy kiskupac szarjancsik, akiknek boki a szemet hogy a gumibugyijukbol kikandikalo kis csokevenyes anomorf fejukkel azt latjak hogy egy olyan topic van a tulajdonkeppen semmit sem jelento top elso helyen, amihez hozza se szagolnak..es meg idemerik dugni azt a mar emlegetett csokevenyuket durrogni.

MODERATOROKTORL LEPEST KOVETELEK!
Random_
Ez olyan mint az egyet fizet kettõt kap ahol van DJ Skyline ott van ScoobyDoo is. Az NFSU fórum volt az ovijuk. 😊)

DJ Skyline
bjúti de nekem a Turbo jobban bejön!😄

Seaweed
Minek jotel ide? Szetfloodolni a topicot?
Tettel hozza valamit is? Makettezesrol tudsz beszelni?
Tudsz 4 szonal tobbol allo postot irni, nem 2 masodpercenkent?
Ha nem huzzal vissza a gumibugyidba!!
ScoobyDoo
Azt csipnéd mi?? És még én vagyok a ferde..nah jólvan...csátok... 😄