Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
überbefosás számjlik...de már sok az off...vigyázzunk mert jönnek a többiek és leharapják a fejünket!😄
igen de amikor te elküldted 10:06-kor azt hogy kell a paccs akkor én még írtam a #12133 hozzászólásomat......😄DD
megvan...itt ni!
na az van hogy kell az 1.06-os magyar patch...és haver átküldi majd a krekket...de honnan szerezzek 1.06-ost...
itt a panzers topikban nem találtam még linket!😄

itt a panzers topikban nem találtam még linket!😄
Megvan már köszi 😊
A megoldás = magyar 1.06-os peccs+ erre rá 1.06-os német nocd krekk...
Remélem ettõl nem német nyelvü lesz a gém 😛
A megoldás = magyar 1.06-os peccs+ erre rá 1.06-os német nocd krekk...
Remélem ettõl nem német nyelvü lesz a gém 😛
Na ezaz... 😞
A trélerekben olyan faszán ment a harc...,1-2 lövésre szétment egy tank ahogy kell...
No mindegy thx,lehet mégis bele olvasgatok a topikjába 😛
A trélerekben olyan faszán ment a harc...,1-2 lövésre szétment egy tank ahogy kell...
No mindegy thx,lehet mégis bele olvasgatok a topikjába 😛
javító kocsira...sajnos a krekk olyan hogy nem javít a kocsi...pont ami a legfontosabb (nem ám a lõszerszálító ami nem olyan fontos,mivel a pályákon van lõszerraktár)...haverom mondta van új krekk csak nem tudom honnan lehet leszedni...majd megkérdezem tõle...
tankra...hát én mindíg falkában "vadásztam" az ellenre...pl amikor tigris tank ellen harcoltam elõszõr az amerikai kapányban akkor vagy 4 sherman tankot küldtem rá és még így is egy sherman tuti leamortizálódik...
tankra...hát én mindíg falkában "vadásztam" az ellenre...pl amikor tigris tank ellen harcoltam elõszõr az amerikai kapányban akkor vagy 4 sherman tankot küldtem rá és még így is egy sherman tuti leamortizálódik...
Akkor segits már pls 😊
Nekem 1.04-es magyar verzsön van,a javitó teherautó persze hol javit,hol nem :C
Erre van már megoldás?
A másik = irreálisan keveset sebeznek a tankjaim...pl= 4-5 PZIV-es vagy egy percig lõ egy kis orosz tankot mire szétesik...
5LET?
(sorry az offért,de ha a topikjában kérdem,biztos lebasznak,hogy mért nem olvasok vissza)
Nekem 1.04-es magyar verzsön van,a javitó teherautó persze hol javit,hol nem :C
Erre van már megoldás?
A másik = irreálisan keveset sebeznek a tankjaim...pl= 4-5 PZIV-es vagy egy percig lõ egy kis orosz tankot mire szétesik...

5LET?
(sorry az offért,de ha a topikjában kérdem,biztos lebasznak,hogy mért nem olvasok vissza)