Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja,...SEAWEED!!!
Tegnap másfél órát kerestem azt a "szart" ,de egyiket sem találtam meg,nemhogy 2-õt 😞
Ez azért érdekes mert minden F.P könyvet egy kartonba raktam a felújitás elött,és a többi meg is van csak ez a kettõ nincs meg (egyelõre)

Tegnap elkezdtem egy régi anyahajót felújítani...hát nem lesz könnyü 😛
Jópár dolgot csinálhatok házilag,mert hiányzik róla... 😞
Talán a legnehezebb a hajócsavar,és az azt hajtó "rúd" lesz...
Meg a repûlõkkel is kéne valamit kezdeni,mert igen szarok 😞
Na mindegy... 1-2 hónap múlva kész lesz,mert most nincs sok idõm ilyen "ökörségekre" 😛
kicsit unom mar hogy mindig a legszebbek a messzerek meg a fokak..dehat olyan szepen meg vannak csinalva hogy nem lehet kihagyni...
a jo foto alapja a termeszetes feny!!!
nah ennek paran orulni fognak:
ugylatszik ez most a legujabb orulet...csinaljunk oregfotot:
ritkan van helikopater 😉
aaa napi harcjarmuadag...:
nincs telljesen kesz a cumo..erre lesz rarakva...:

Ha már muscle car, akkor nem maradhat ki a kedvencem, az 1969-es Dodge Charger:
(Bocs, hogy csak így belekontárkodok a jó kis topikotokba 😊 )
Üdv:
dav
(Bocs, hogy csak így belekontárkodok a jó kis topikotokba 😊 )
Üdv:
dav
amcsi kocsikból sok joá van...pl Dodge Charger(General Lee a hazárd megye lordjaiból
),Plymouth Roadrunner(szintén hazárd megye),Ford Grnad Torino(áliász Starsky & Hutch),Shelby GT 500 Eleánor(áliász Tolvajtempó),Ford Mustang,stb...csak hát amit Szívíd(Seaweed) mondott hogy egy komplett olajfinomító kell itthonra annyi naftán kajáznak sajna...
),Plymouth Roadrunner(szintén hazárd megye),Ford Grnad Torino(áliász Starsky & Hutch),Shelby GT 500 Eleánor(áliász Tolvajtempó),Ford Mustang,stb...csak hát amit Szívíd(Seaweed) mondott hogy egy komplett olajfinomító kell itthonra annyi naftán kajáznak sajna...
nah nalam megy helyen nagyon helyesen keso van es nem tudok (bar sose tudtam) helyesen irni..de ez igy helyes..

Az a baj hogy mo.-on kell egysajat olajfinomito hozza...
Akkor mar sokkal inkabb egy japan eromu...
De ha maradunk a jozan esznel, akkor egy jokis german Bayerische Motor Werk aka bomos 😉
Akkor mar sokkal inkabb egy japan eromu...
De ha maradunk a jozan esznel, akkor egy jokis german Bayerische Motor Werk aka bomos 😉
Egyszer úgyis behozok egy ilyet is
Múltkor Svájcban 5000 Euróért vesztegettek egy Mustangot
Nem volt vmi jó állapotban,de szakadtnak sem mondanám 😊
Múltkor Svájcban 5000 Euróért vesztegettek egy Mustangot
Nem volt vmi jó állapotban,de szakadtnak sem mondanám 😊
Én sem csipázom a meccsboxokat,de az ami verdákat imádom,azért nyomattam be párat a világ legjobb kocsijaiból 😊
Szvsz a Cuda a legbrutálabb egyébként 😊
Sokszor azert nem szeretem az automaketteket, mert tulsagosan hianyzik beloleuk az elet, es az tulzottan latszik is!
Az esetek 90%-ban igy is van az en megitelesem szerint...
de mint ez a kep is: "vannak udito kivetelek" 😉)
Az esetek 90%-ban igy is van az en megitelesem szerint...
de mint ez a kep is: "vannak udito kivetelek" 😉)
a sárga, fekete csíkos ill a piros fekete a legszebb nemhiába mustang mind2 😄
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?