Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megrendelem B öntõkeretet külön a makettõl függetlenül...de még nem tuti
hogy akarod kiöntetni?

ja ez a makett amin a keret van...
Taisan Starcard Porsche 911GT2
Item code : 24175

Akkor nem tudom én ezeket szoktam használni.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Nem megy annyi idõ alatt. Majd ha legközelebb rendelek akkor tudok esetleg.
Féket bárminyen más Tamiya versenyautóból felhasználhatsz. Legjobb a Porsche GT2-é.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Gero!!!SAS Toyota Supra Hood-ot tudnál nekem szerezni még?Úgyis még majdnem 2 hét míg találkozunk...Ha menne mennyiért tudnád beszerezni?
ez lenne az! ja meg fékeket mibõl érdemes csinálni,mert a gyári(tamiya) supra fékek kissé kicsik és vastagak!

Kérdés: Az Airfix,Heller,Academy,Minicraft stb. ezek milyen minõségüek? Azért kérdem mert egy,kettõt elég olcsónak tartok
Figy Gero: Tudnál kedden talizni a nõmmel a Replika elõtt,mert õ át tudná végre venni a cuccost mivel ott dolgozik a földhivatalba én meg most Dunabogdányba😊 Olyan 12 körül szokott kimenni kajáért és akkor arra menne persze ha neked is jó
Csak hát nem keleteurópai fizetésekhez van igazodva.
1. megvan már a festék
2. egy speckó festék az, amit 2 kék árnyalatból kell összetukmálni.
zero_cool51: nem kell venni festékszóró pisztolyt,hanem vegyél tamiya sprayt és azzal fújd le én is csinálom!!
Van egy makettem, csak nem tudom lefesteni, mert festékszóró pisztoly kell hozzá, azt meg nem akarok venni 1 makettért. Az a kérdésem, hogy vajon meg lehet-e beszélni, hogy lefujni (festék az megvan).
Itt van egy kép,amin JÓ AZ ÁRNYÉK is!!!
Vitázni én sem szeretnék,milyen jó vagy nem egy Suzuki,vagy bármi más autó,de elég hosszú ideje HASZNÁLOK egy Swift-et!
(A használok alatt azt értem,hogy 4 éve azzal dolgozom minden nap és kisebb futamokon versenyeztem is vele /NEM STREETRACING!!!/,sõt,kibírta a Hungaroringet is több esetben,ahol alkalmanként 20-30 kört autóztunk.)
Azt hiszem,a megbízhatósága nem kérdéses (szinte mûszaki hiba nélkül bírt ki engem eddig!) és pozitívnak mondható az ára is.
Balesetezni viszont semmilyen autóval nem érdemes és nem is jó dolog,így talán nem is a legfontosabb szempont egy autó vásárlásánál...
Persze ismerek "pár" olyan emberkét,aki ilyennel komolyan versenyez is és ráadásul eredményesen!
Ezen kívül körbe kell nézni a rali VB-n,a JWRC-k között,hogy is van ez a Suzuki kérdés...
Bocsi,ha túl sokra sikerült!

http://nemethdekor.fw.hu
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Itt a cuccod
Supra+felni+öntõkeret+tuning set
7000+2500+1000+3500=14000
Mikor ütjük nyélbe az üzletet?
A Suzuki nem fosi fõleg ha motorról van szó és ugye ha jó motort tudnak csinálni akkor jó autót is. Az más kérdés, hogy milyen piacot céloznak meg.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Kérdés: mire szolgál a két légbeömlõ a tetõn? Ott kap levegõt a sofõr?
[/cserf][/fülünyúl]
Remélem lesz makettben is!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Egy kis érdekeség.Talán érdekelhet valakit...

http://nemethdekor.fw.hu

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!