Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Geronimo: Köszönöm szépen az S2000-est + az öntõkeretet + a festékeket😊
1 kérdésem lenne:mégpedig az,ho lesz e még abból a matricából ami asszem 3500 Ft. Mert kellene az is
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Naon faja makettek meg modellek de olyan fosul vannak lencsevégre kapva hogy hihetetlen...ehhh
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy Ford Capri MkIII modellrõl tudtok esetleg, hogy lehet-e valahol kapni? Csak Zakspeed Capri Turbot találtam, de az nem az igazi (azaz nekem olyan kellene kicsiben, mint amelyienem 1:1-ben is van 😊)
Ui: hogy infó is legyen: régebben valaki kérdezte, hogy minek van a rally-Suzuki tetején légbeömlõ. Nos az összes komolyabb rally autón van ilyen. Azt a célt szolgálja, hogy a beáramló menetszél által enyhe túlnyomást képez az utastérben, így a poros pályákon a túlnyomás miatt az esetleg szállongózni kívánó port lenyomja a padlóra, nem engedi bent kavarogni.
Suprát nem nagyon lehet itthon beszerezni, egy srác szokott nekünk rendelni külföldrõl!
hemit meg nézd meg a körúton, a Király utcánál!
Igazából kb 5 éve nem nyúltam mûanyaghoz, és megint el szeretném kezdeni.
A Hemi 'cuda meg nem Charger, Challenger, hanem Hemi 😄 Jó? 😄
Supra van, Corradoról még nem hallottam, cuda szerintem van, de a hatvanakárhányas Dodge Challenger ugyan olyan az meg tuti van!
Azt szeretném megkérdezni hogy lehet e kapni a következõket:
- '70 Plymouth Hemi 'cuda
- '95 Toyota Supra (halálos iramban vörzsün kéne)
- akármilyen VW Corrado
köszike
De amugy meg nem...Sztahanovista elbrigad is peldalozik lassan velem 😄
(behavaztak...lassan kezdodik a szezon...heten is megyek 4 napra Zalaegerszegre edzomecsre csapattal...)
(Hetvegen is volt nalunk ...azert kicsit raerek, de makettezeshez ennyi ido keves, mint amennyi alatt ezt osszedobdtam a munkam eredmenyebol: http://web.axelero.hu/seaweed/basket/zuzda_mpeg.zip )
(Nah majd ha beindul a "szeker" akkor lesz megint idom heti 1-2 alkalommal makettezni...)
Én meg csinálok egy afrika diorámát, már csak az alp hiányzik! Mibõl csinájam a talajt szerinted: sulifix+homok vagy rakjak bele apró köveket is?
Azt már,vagy fél éve csináltam 😊
Már csak új fényezés kéne neki
(asszem mostmár tényleg megcsinálom) 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!