Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kikérem magamnak,nem portás,hanem recepciós

"Szar" meló,de "jól" fizet,...és a lényeg hogy melette lehet tanulni a fõsulira.
Bár azt még elöbb el kéne kezdeni....

én se tudom az a poén...mondták menjek át egy másik osztályba(gimibõl szakközépbe)...mondom jó mégsem másik suli hanem itt maradok...elvileg vegyész vagy valami ilyesmi...
jó mondjuk egy héten van 3 féle szakmai órám...ez a mai 4 óra laboros,kotyvasztós...akkor két óra ilyen búvalbaszás unalom mittom én mi csütörtökönként...meg két óra Fizikai kémia péntekenként...😊
Add kölcsön és lemarom sósavval a suliban!😄D

nem muszály neked csinálni...vagy akkor használj gumikesztyût...elvégre ez mégsem higító hogy csak büdös lesz a kezed...😊

nem muszály neked csinálni...vagy akkor használj gumikesztyût...elvégre ez mégsem higító hogy csak büdös lesz a kezed...😊
YA csak arra leszek kíváncsi,hogy a 3. réteg után mit mutat mert ha szar akkor jön az új body. Átlátszó keretet nekem is hozott a Gero méghozzá a Skylinehoz mert unokaöccs összetörte
de mondjuk nem lesz rosssz...megvilágítod a verdát és világít majd!😄...legalább nem kell neon,meg egyébb cicoma...
Gero tud!Nekem kellett a Suprához egy szélvédõ mert szétcseszõdött és beszerezte nekem az átlátszó öntõkeretet...
fluoreszkál...tehát asszem olyan ha jól tom hogy világít a sötétben...fluoreszkálni = ha megvilágítod a lámpánál akkor egy ideig világit ha lekapcsolod a lámpát...van ilyen revell kalóz,meg viking hajóm...volt egy ilyen festék hogy lefestettem vele és világít a sötétben...
baze megártott a mai 8(!) óra!
lehet hogy a sósavba nem kellett volna ma beleszagolni kémia órán!😄DD
nnnah....festéket ki gyártja!??
lehet hogy a sósavba nem kellett volna ma beleszagolni kémia órán!😄DD
nnnah....festéket ki gyártja!??
De valamiért az isten fa**áért nem akarja betakarni. Lehet azért mert fluorescent pink a szín.