Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képet találtam eddig!😄D
tesss...adatokat még keresek
tesss...adatokat még keresek
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A FELSÕ KELLENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INFÓT!!!!!!!!!!!!!!!!4
A FELSÕ KELLENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INFÓT!!!!!!!!!!!!!!!!4
vagy nem neked kellett?valaki régebben említette hogy kéne neki...vag nem makett volt...memóm hiányos kicsit!😄

Annyi pénzért amennyiért õk adják!! Mondjuk ezeknél az amerikai maketteknél nem ritka!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
mer' lóvrájder...mondjuk télleg lol hogy nem ér le...nálam az autók álltalában 4 keréken érik a talajt...mondjuk tamiyától el is várandó..😄
Szép, csak kár hogy nem ér le a jobb elsõ kereke!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Durva a festés mi? Nekem nagyon tetszik!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
F1 Explorer help
F2 semmit nem csinál
F3 keresõ
F4 lehozza az eddig megnézett oldalakat
F5 frissít
F6 írhatsz a Cím sorba
F7,F8,F9 semmit
F10 Fájl
F11 nagy méretbe vált vagy hogy mondjam
F12 tudtommal semmit....😄
F2 semmit nem csinál
F3 keresõ
F4 lehozza az eddig megnézett oldalakat
F5 frissít
F6 írhatsz a Cím sorba
F7,F8,F9 semmit
F10 Fájl
F11 nagy méretbe vált vagy hogy mondjam
F12 tudtommal semmit....😄
arra várok egész nap!itt ülök reggel óta és 5 másodpercenként nyomkodom az F5-t hátha valaki végre beír ide...nagy kõ esett le a szívemrõl mikor megláttam 13:35-kor hogy új üzenet a makettezõ topikban...

Én meg még nem is álmodozok ilyenrõl annyit melózok meg van vagy 3 makett ami nincs vagy csak részben van elkezdve.
Off: Azért milyen jó ha az embernek van egy autószerelõ barátja.Mivel ugy nézett ki a dolog,hogy tönkrement a szervó kormányom így elvittem szakszervízbe majd szinte rá se néztek a kocsira de mmár mondták,hogy az egész szervó mûvet cserélni kell. Mondom,hogy mibe fog ez fájni nekem. Csávó mondja,hogy olyan 150.000 szereléssel,dobtam egy hátast egybõl. Mindjárt ki is álltam kocsival a szervízbõl😊 Felhívtam egy régi barátomat aki elég jól ért az autókhoz mondván mi a gáz,erre õ mondta,hogy guruljak ki vele és megnézi ekkor olaj már nem volt a kormánymûbe. Odaértem megnézte és mondta haggyam ott. Másnap du. felhívott azzal,hogy kész kocsi,mondom mi volt végülis a gáz? Kiderült,hogy a szervónak a csapágya ment tönkre ami 5.000 Ft volt + 2.000 hidraulika olaj.
Bocs ha egy kicsit hoszzú voltam csak azért írtam le,hogy ennyire lehet bízni a szakszervízekben. Ja és munka díjat nem is számolt fel,mondván barátok vagyunk és õ is számíthat rám az építõ iparban és a számítástechnikában.
On
Off: Azért milyen jó ha az embernek van egy autószerelõ barátja.Mivel ugy nézett ki a dolog,hogy tönkrement a szervó kormányom így elvittem szakszervízbe majd szinte rá se néztek a kocsira de mmár mondták,hogy az egész szervó mûvet cserélni kell. Mondom,hogy mibe fog ez fájni nekem. Csávó mondja,hogy olyan 150.000 szereléssel,dobtam egy hátast egybõl. Mindjárt ki is álltam kocsival a szervízbõl😊 Felhívtam egy régi barátomat aki elég jól ért az autókhoz mondván mi a gáz,erre õ mondta,hogy guruljak ki vele és megnézi ekkor olaj már nem volt a kormánymûbe. Odaértem megnézte és mondta haggyam ott. Másnap du. felhívott azzal,hogy kész kocsi,mondom mi volt végülis a gáz? Kiderült,hogy a szervónak a csapágya ment tönkre ami 5.000 Ft volt + 2.000 hidraulika olaj.
Bocs ha egy kicsit hoszzú voltam csak azért írtam le,hogy ennyire lehet bízni a szakszervízekben. Ja és munka díjat nem is számolt fel,mondván barátok vagyunk és õ is számíthat rám az építõ iparban és a számítástechnikában.
On
nekem meg majd a suprát elkezdeni...de még kell festék,meg ecset,meg ötlet szal még bekell vásárolni...