Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
590 egy Malbi és 1 dob./1 nap 😞
De most qrvára nem érdekel semmi 😞(((((((((((((((((((((((((((((88
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
2 öltéssel kellett összebaszni a pofámat 😞((
És még rá se gyújthatok....,nem mintha ki bírnám nyitni a számat 😞
Na amit most érzek azt senkinek sem kívánom 😞((((((((((
Vazzz....ráadásúl 15000 + 1 fog mínusz + néhány álkapocsdarabka 😞((((

ha messzirõl fújod akkor tök halványan megy fel az egész festék a felületre,ahogy modellmaker írta szemcsés lesz,meg egyebek...inkább vegyél egy kis mûanyag lapot és azon gyakorolgass elõbb...pláne ha elõszõr csinálsz(??) ilyet...
Felgyujtom magam ha nem lesz szép 😞(
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
(Persze en a vilagert nem akarlak lebeszelni...nekem is van 4 szoropisztolyom...tudok is veluk olyat fujni mint srpay-el...de hagy ne kezdjem felsorolni mibe kerult ez az aparatus.../nem 4000 forint volt/)
Szoval mondhatnam:
"De aztan ne gyere sirva hogy szar lett a festes!"
(Szoropisztolyal festeni nem olyan hogy "nah essunk neki"...erteni sem art hozza, nem art ha az embernek van gyakorlata...soot szvsz meg spray-el is el lehet rendesem [email protected] valakinek goze sincs az egeszrol...ha elsomakettes vagy es tenyleg halgatsz masokra, es nem mesz a sajat fejed utan /ami alapjaban nem baj...hisz az atlagember a sajat karan tanulja meg azt amit a fejehezvagtak elotte...es egyaltalan nem "koltseghatekony" megoldaskent konyvelheted majd el../, akkor veszel spary-t es azzal csinalod meg!)
Átgondoltam a dolgot, veszek szórópisztolyt, meg üveges festéket meg ecseteket 😊
Most ha egy spré 2000körül van, és még ahhoz is kell az üveges az apróságokat lefesteni... kész csõd, de rászánom a pénzt. Nekem ez a Honda Fanatizmus az életemet jelenti 😊
Ilyet vettem
üdv.: Robogo
Én is megcsináltam a makett véltozatát...
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Gyertek minél többen!!
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Nem tõlem a Civic? 😊
Tamiya TS-8 vagy TS-49 a legjobb a TS-8 kicsit sötétebb.
Az üveges akrilt felejtsd el. Eleve csak szórópisztollyal megy és lakkozni is kell.
Általában bármilyen autóra a legjobb a spray. Csak különleges esetben érdemes kisüvegest használni ha végképp nincs a kívánt szín sprayben.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ha szepen es ne mutolso sorban elso maketteskent akarsz egy autot lefesteni, akkor ne is gondolkozz masban mint Tamiya spray-ben (esetleg Humbrol..en festettem olyanal is..egesz jo az is(mar ha letezik meg egyaltalan)
DE!
Itt nálunk a makettboltból nem valami bõ a választék(1-rõl tudok)
Sajnos az eladónak lõvése sincs hogy merrõl hány méter 😞(
Sprés festék nincsen neki... csak az uveges kiszerelés, revell, modell master, illetve Tamiya. Namármost viszont van neki szórópisztolya szintén Revell termék olyan 4 ezer körüli áron, a levegõpalack hozzá 1800Ft. Érdemes ezt megvenni?
Illetve az Acryl festék az mit takar? Fényes vagy nem fényes?
Robogo

hát nézd mindenképpen fújnod kell ha olya felületet szeretnél mint egy igazi kocsinak a felülete...
itt van egy színkód táblázat ami mind szprés'...
a kocsid színe leginkább az Italian Redre(TS8),vagy a Bright redre(TS49) hasonlít...de acár a Mica red is lehet(TS39)...
egy ilyen szpré' kb 1500-2000 között van...
Na itt mégegyszer