Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
én nem...

Punker
na akkor ki jön ma a makett kiállításra?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Muhaha :/
😞

DJ Skyline
LOL LOL 4000-et költesz hetente cigire?::😄DDD

Glpetyus
Milyen 2 HETENTE?? 😊
590 egy Malbi és 1 dob./1 nap 😞
De most qrvára nem érdekel semmi 😞(((((((((((((((((((((((((((((88

modellmaker
De ha leszokik teee... Mondjuk 2 hetente 500, az 1 évben olyan 12000. Abból már szép makattet is lehet venni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
ja...400-500 egy doboz ciga...qrva sok...

modellmaker
meg is marad

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Nézd a jó oldalát. Itt a remek alkalom, hogy leszokj. 😊 És csomó pénzed i smegmarad amit Lkölthetsz makettekre. 😊

Glpetyus
Kezdem furán érezni magam

Glpetyus
Nagyon vicces
😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

DJ Skyline
bagózol?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most akkor hiányt kell benne élvezned!😛PPPPPPP

Glpetyus
😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Glpetyus
Á bazmeg,vagy fél liter vért kiköptem már 😞((
2 öltéssel kellett összebaszni a pofámat 😞((
És még rá se gyújthatok....,nem mintha ki bírnám nyitni a számat 😞

DJ Skyline
jó az...😄DD öregszel...

Glpetyus
Bazz...most értem vissza.. 😞(((
Na amit most érzek azt senkinek sem kívánom 😞((((((((((
Vazzz....ráadásúl 15000 + 1 fog mínusz + néhány álkapocsdarabka 😞((((

modellmaker

Jagi
Ez ilyen!

DJ Skyline
nem nagyon...kiderült hogy a kiütéseim a múltheti(amibõl már kigyúgultam) vírustól jöttek elõ...mondom hurrrá...kaptam 3 krémet...

modellmaker
bazze... te soha nem vagy iskolában?

DJ Skyline
én meg most jöttem a bõrgyógyásztól...8ra mentem most értem haza...😊

Glpetyus
Fasza...12-re mehetek fogorvoshoz

Glpetyus
reggelt 😊

DJ Skyline
akkor szerintem készítsd a benzines kannát,meg a gyufát!😄DD
ha messzirõl fújod akkor tök halványan megy fel az egész festék a felületre,ahogy modellmaker írta szemcsés lesz,meg egyebek...inkább vegyél egy kis mûanyag lapot és azon gyakorolgass elõbb...pláne ha elõszõr csinálsz(??) ilyet...

Buci
500 üzenet??? Miv volt itt?

carpe diem

Akkor most megnyugtattál 😄

Felgyujtom magam ha nem lesz szép 😞(
modellmaker
Rengeteg formában... szemcsés, matt, stb, stb. 😊 Csak, hogy megnyugtassalak.

De ha messzirõl fujom hogy még csak véletlenül se follyon meg, akkor is gázos? Mi fog történni ha elcseszem? Az hogy jelentkezik?
kbx
Nekem a kaszni fújás a mumus, sok gyakorlás kell hozzá (érdemes elõtte kipróbálni valamin ha még nem csináltad) de akkor is szebb lesz mint pisztollyal! Én a szórópisztolyt a belsõ festéséhez használom mert sokkal szebb lesz nagy felületem mint ha ecsettel festeném ezért érdemes venni azt is!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ Skyline
ja...én már 10 éve makettezem de még szprével is félve festek,nem hogy szórópisztolllllyal'...

Seaweed
Mellesleg jegyeznem azt is meg hogy ha van szoropisztolyod ha spray-vel szanod a kasznit fenyezni, attol meg ugyanugy kel kisrakat tegely kulombozo szinu jelzett festek az "egyeb" szinek felhordasara...
(Persze en a vilagert nem akarlak lebeszelni...nekem is van 4 szoropisztolyom...tudok is veluk olyat fujni mint srpay-el...de hagy ne kezdjem felsorolni mibe kerult ez az aparatus.../nem 4000 forint volt/)
Seaweed
Most ha akarnek..agy mind 1...lassa ki hogy akarja...
Szoval mondhatnam:

"De aztan ne gyere sirva hogy szar lett a festes!"

(Szoropisztolyal festeni nem olyan hogy "nah essunk neki"...erteni sem art hozza, nem art ha az embernek van gyakorlata...soot szvsz meg spray-el is el lehet rendesem [email protected] valakinek goze sincs az egeszrol...ha elsomakettes vagy es tenyleg halgatsz masokra, es nem mesz a sajat fejed utan /ami alapjaban nem baj...hisz az atlagember a sajat karan tanulja meg azt amit a fejehezvagtak elotte...es egyaltalan nem "koltseghatekony" megoldaskent konyvelheted majd el../, akkor veszel spary-t es azzal csinalod meg!)
Azt nem tudom, Ausztriából lett hozva a makett 😊
Átgondoltam a dolgot, veszek szórópisztolyt, meg üveges festéket meg ecseteket 😊
Most ha egy spré 2000körül van, és még ahhoz is kell az üveges az apróságokat lefesteni... kész csõd, de rászánom a pénzt. Nekem ez a Honda Fanatizmus az életemet jelenti 😊

Ilyet vettem
üdv.: Robogo
kbx
Mutternak is ilyen van, csak neki sötét metál zöld!
Én is megcsináltam a makett véltozatát...

kbx
Én is, én is!!!😊))

Punkerwork
szombaton megyünk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

DJ Skyline
messze van!

DJ Skyline
szépz!

geronimo77
Már csak 2nap a verseny/kiállításig!!
Gyertek minél többen!!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
Hi,
Nem tõlem a Civic? 😊
Tamiya TS-8 vagy TS-49 a legjobb a TS-8 kicsit sötétebb.
Az üveges akrilt felejtsd el. Eleve csak szórópisztollyal megy és lakkozni is kell.
Általában bármilyen autóra a legjobb a spray. Csak különleges esetben érdemes kisüvegest használni ha végképp nincs a kívánt szín sprayben.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Punkerwork
pár kép Random-tól 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Seaweed
En is Geronimora gondoltam... (hirtelen mas forras ahonnet Tamiya spray-t lehetne venni itthon nem igazan ugrik be)
DJ Skyline
túl macerás egy szórópisztoly...persze van kezdõknek kialakított...amit te akarsz venni az asszem kezdõknek való...de én inkább vennék egy szprét...ugyanat végülis mint a szórópisztoly,csak abba te öntöd bele a festéket és nem készen kapod...

DJ Skyline
esetleg tudna rendelni gero-tól...???

Seaweed
Van aki arul itt spray-t...es netrol is lehet rendelni..
Ha szepen es ne mutolso sorban elso maketteskent akarsz egy autot lefesteni, akkor ne is gondolkozz masban mint Tamiya spray-ben (esetleg Humbrol..en festettem olyanal is..egesz jo az is(mar ha letezik meg egyaltalan)
Nahát köszönöm a választ..
DE!
Itt nálunk a makettboltból nem valami bõ a választék(1-rõl tudok)
Sajnos az eladónak lõvése sincs hogy merrõl hány méter 😞(
Sprés festék nincsen neki... csak az uveges kiszerelés, revell, modell master, illetve Tamiya. Namármost viszont van neki szórópisztolya szintén Revell termék olyan 4 ezer körüli áron, a levegõpalack hozzá 1800Ft. Érdemes ezt megvenni?
Illetve az Acryl festék az mit takar? Fényes vagy nem fényes?
Robogo
DJ Skyline
hmmm...látom már a SASba kell mennem fesékért...😞(((((
Kolosynál nem hinném hogy lesz...

DJ Skyline
olya=olyan
acár=akár

DJ Skyline
egyhelló...
hát nézd mindenképpen fújnod kell ha olya felületet szeretnél mint egy igazi kocsinak a felülete...
itt van egy színkód táblázat ami mind szprés'...

a kocsid színe leginkább az Italian Redre(TS8),vagy a Bright redre(TS49) hasonlít...de acár a Mica red is lehet(TS39)...
egy ilyen szpré' kb 1500-2000 között van...

Na itt mégegyszer