Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csöcsös meg minden?<#buck>#buck><#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor4>#vigyor4><#guluszem1>#guluszem1><#fejvakaras>#fejvakaras><#dumcsi>#dumcsi>
szerintem nem hug függõ hanem az hogy hány éves,és mennyire beetethetõ...mondjuk néha azt veszem észre hogy amit átdobtam hugomhoz az az én asztalomra visszakerül!😄
Ha-ha, eznem társkeresõ topik, különben is az asszony kinyírna.
Egyébként csak azért kérdeztem, mert az öcsém 20 és üvölt mint a hülye, ha egy fûszálat arrébb rakok az asztalán! Hát igen...<#violent>#violent>
Egyébként csak azért kérdeztem, mert az öcsém 20 és üvölt mint a hülye, ha egy fûszálat arrébb rakok az asztalán! Hát igen...<#violent>#violent>
Nálunk laminált parketta és világos is úgyhogy pont jóó..
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Nálunk parketta van, fénylik mint disznó(nem találok semmit)
+ szõnyeg van elvesznek a kis alkatrészek. Neken kell az asztal.
(csak mindig pakolni kell róla)
+ szõnyeg van elvesznek a kis alkatrészek. Neken kell az asztal.
(csak mindig pakolni kell róla)
nem én feldobálom a polcomra igaz ott meg a sok CD,könyv miatt nem lehet mozdulni...vagy ami olyan azt átdobálom hugom asztalára!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#buck>#buck>
Ezért nincs asztalom, én a földön makettezem! Ott annyi hely van, hogy egy hónapig nem kell rendet raki😊)
Nálam is az a helyzet, hogy ha már nem tudom lerakni a telómat akkor 1 pár cuccot behajgálok a fiókba(ideiglenesen)
LOL...mondjuk amikor már torony van az asztalomon és nem látom az órarendemet,meg folynak le a cuccok akkor ráveszem magamat hogy elpakoljak!😄D
nálam se különb...tegnap lett rend az asztalomon hogy valahogy oda tudjak férni a suprával...szerintem hétvégére már semmi nem lesz a rendbõl...
Anyám asztala, a makett csak hab a tortán, anélül is bazi nagy kupi van!
Itt van róla kép: Nem túl jó
Bazze!!! Ez jó kép! Ott áll 1 porsche a túloldalt!!!<#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
..nah meg akkor par kep...by american muscle car:
72' Cuda:
71' Cuda Convertible:
70' Dodge Challenger 340:
72' Cuda:
71' Cuda Convertible:
70' Dodge Challenger 340:
szép a színe!!<#buck>#buck><#eljen>#eljen><#felkialtas>#felkialtas><#worship>#worship><#heureka>#heureka>
Ez szerintem olyan mint ami a Tripla X-ben volt, az meg GTO...