Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csavarhúzóra húztam a egy átlátszó mûanyag lapot, az is király lett...
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Én csavarhúzóra húztam a egy átlátszó mûanyag lapot, az is király lett...
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Szépm, de sztem ez is tulzás. Tisztában vagytok vele, hogy csak a neonból hány Wunderbaum-ot tudnék venni?
Még nicsmer a zöcsém lefõzte a windózomat, biztos megérezte, hogy csudázom,. Amint helyre hozom a hibát tékelM befelé.
jó azt ki nem?😄DD
télleg asszonyról meg van már a kép amit beigértél?naaa naaa?<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
télleg asszonyról meg van már a kép amit beigértél?naaa naaa?<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL...
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hülye kollégám ki akarta fényezni a cipõjét ilyen fekete tubusos cipõboksz-al...
Felrázza,leveszi a kupakot,erre a fehér ingére meg a képére megy az egész!!!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Folyamatos feszültséget tart fen,így nincs például vibráló képernyõ a fejeTTTségen amikor basszus szól...
Végignézted? Láttad az elejét is? Amúgy sztirollap, ráhúzva egy üveggolyóra.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nem tünik fel a különbség,csak amikor hallasz egy jobbat.
Amúgy a tesztek rendesen lehúzták az össze X-plod-od hangszorót + erõsitõt...
Elöször olyan cucokkból akartam csinálni a rendszert,hogy passzoljon a fejeTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTséghez (célzás Skyline-nak 😛P)
Amúgy a tesztek rendesen lehúzták az össze X-plod-od hangszorót + erõsitõt...
Elöször olyan cucokkból akartam csinálni a rendszert,hogy passzoljon a fejeTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTséghez (célzás Skyline-nak 😛P)