Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok, látom vágod, sztem a CIA ezt használja a vallatásnál. 😄DDD
24 óra és biztos megtörik a fazon. 😄DDD
24 óra és biztos megtörik a fazon. 😄DDD
jaj ne...az is mekkora szar...az a motorcsónak wazd...jól néz ki de olyan irreális...kívülrõl akkora mint egy gumicsónak,belülrõl meg mint egy tankhajó...
Mondjuk,MO.-n is látni pár ilyet...csak azok ennyire nem sötétek,...ellenben agyilag....<#violent>#violent>
Miszter Tííí ázáz Rosszfijúúú'!😄D
a 30 kiló fux a nyakán!😄DD meg a 40 pecsétgyûrû...<#idiota>#idiota>
a 30 kiló fux a nyakán!😄DD meg a 40 pecsétgyûrû...<#idiota>#idiota>
Na azt annyira utáltam,hogy nem is néztem!!4
Az az úndorító néger...pfájjj....de utáltam....meg az a bolond..LÁL
Az az úndorító néger...pfájjj....de utáltam....meg az a bolond..LÁL
ugyanez a szupercsapat...LOÁl...mindíg van egy jó terv,és mindenkinél minimum egy gépfegyver...<#idiota>#idiota>
A "traktoros" makettet egy szlovák emberke gyártotta saját elképzelés szerint,mindenféle alkatrészekbõl...
http://nemethdekor.fw.hu
Magnum-ban legalább volt 1-2 jó poén 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Igen az USA-ban így mennek a dolgok:
Jó kocsi, szõrös mellkas, Buszfej, + megkapon a lejobb nõt a részben. Látsd még Magnum.
Jó kocsi, szõrös mellkas, Buszfej, + megkapon a lejobb nõt a részben. Látsd még Magnum.
jó az csak voltak benne túlzások!😄 ...SPM fokozat olyan 500 km/h-s sebességre turbózta fel!<#buck>#buck><#buck>#buck><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
hogy hosszabb legyen a mûsoridõ!😄D
elütni túl egyszerû és KITT úgyis azt mondta volna "Májkül ez nem szép dolog ha elütöd!"😄DD<#idiota>#idiota>...meg Májkülnek minden részben volt egy csaja...megmentette,meghágta azt szasz!😄D
elütni túl egyszerû és KITT úgyis azt mondta volna "Májkül ez nem szép dolog ha elütöd!"😄DD<#idiota>#idiota>...meg Májkülnek minden részben volt egy csaja...megmentette,meghágta azt szasz!😄D
otthoni célra elég a 32...7200 fizetünk érte havonta...antennás 256-os...más szolgáltatónál ez a 256-os sávszélesség 10.000+...és ennél a szolgáltatónál ahol én vagyok az 512 is 8.900 ft/hó...ami 64kb/sec...nem tom fater mér nem a 64-re fizetett de én ráérek!😄DD
játékot meg úgysem én töltöm le...csak DC-n biztos forrástól!😄
játékot meg úgysem én töltöm le...csak DC-n biztos forrástól!😄
Emlékszel azokra a jelenetekre ikor Májkül kiugrott KIITkuból rá a rosszfiú hátára aki zsákmánnyal menekült és elkapta (földönhempergõzés és beverekhogykimúlsz közepette)?
Fasza vót, csak egy kérdés, mér' nem ütötte el a g*cibe? Nem mindegy? 😄DDD
Fasza vót, csak egy kérdés, mér' nem ütötte el a g*cibe? Nem mindegy? 😄DDD
32kb nem lassú?
Én már leállíom a töltést ha 100 alá megy 😛 (nem nagyképüsébõl mondom😛)
Jó ez a melóhely 😄
Szinte már kár,hogy csak pár napig élvezhetem még :/
Én már leállíom a töltést ha 100 alá megy 😛 (nem nagyképüsébõl mondom😛)
Jó ez a melóhely 😄
Szinte már kár,hogy csak pár napig élvezhetem még :/
felsõ képen lévõ makett hú az mi is...Euro Sporton voltak régen ilyen traktorhúzó vagy mi a franc versenyek...amikor ilyen irdatlan böhöm bika gépek húztak még irdatlanabb "utánfutót"...<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
én netem se lassú(32 kb/sec)...ami mondjuk egy átlagnak megfelel...lehetne gyorsabb is de jó ez is...habár nekem DC++-on egy havertól 50 perc alatt 500 mega(!!!) jött le...nem tudom hogyan de annyi jött le...néha csinál ilyeneket DC-n hogy megugrik aztán turbóóóó...
Hát itt nálunk valamit buzergáltak a gecie informatikusok,mert régebben egy DIVX film (kb.700M) lenn volt 25 perc alatt(!!!)
Most ugyanez kb. 50 perc :C
Most ugyanez kb. 50 perc :C
Sziasztok!
Járt esetleg valaki ezeken a kiállításokon ( NH MAKETTSHOW ) közületek?
Járt esetleg valaki ezeken a kiállításokon ( NH MAKETTSHOW ) közületek?
Sziasztok!
Néhány érdekes makett és dioráma az 1996-98 közötti NH MAKATTSHOW-k képei közül...

Néhány érdekes makett és dioráma az 1996-98 közötti NH MAKATTSHOW-k képei közül...