Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
jaaaa...nálam is így van most egy havernál...eddig mindíg felvette,most meg még SMS-t sem ír,mailt sem(igaz dolgozó ember egy informatikai cégnél vagy minél)...habár tegnap írt hogy csörgessem meg!😊)))...nem tudom mivan Geroval...tényleg eltûnt mint a kámfor...semmi hír róla...Utolsó üzenet idõpontja

Fefe
Elõvenném csak nincs meg😊))
Dobd el privibe légyszí

Fefe
Mind1 várok egy kicsit küldtem neki mailt meg pm-et meg próbálgatom hívogatni

Fefe
Persze taliztam már vele. A Tel száma megvan csak nem tudtam elérni eddig. Arról van szó hogy oktober környékén rendeltem tõle s2000 kasznit de azóta semmi hír felõle

Seaweed
Vagy eloveszed a legutolso PM-et es a Supras cikk vegen ott a mailcime 😄
DJ Skyline
esetleg egy telefonszám?
megvan a száma...ha kell írj egy privátot és megadom...úgy is találkoztál már vele nem?

Fefe
köszi

Seaweed
http://www.gportal.hu/portal/geronimo/
a weblapja, es ott van mailcim is..
(de ha hasznalod a felh. keresot es beirod hogy Geronimo77 akkor is megtalalod, es kudhetsz neki pm-et)
Fefe
HI all!

Írnék én csak nem tudom a mail címét

Glpetyus
LOL 😊)

DJ Skyline
nem!😊)))))))))))))))))))))))))))

Glpetyus
Mivan mindenki suliban van? <#mf2>

Glpetyus
hi

kbx
Írjál Geronak magánba, aztán kiderül hogy tud-e vagy sem...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
A festéknek évekig jónak kell lennie, nekem vannak 5-6 éves festékeim, amiknek semmi baja, max besûrûsödött egy kicsit de azt lehet higítani!

Fefe
Esetleg nem tudja valaki,hogy honnan lehetne öntõkeretet rendelni. Mert az egyik tamiya maketten eltörtem valamit. Vagy azt hogy Geronimo honnan rendelte ezeket.

Fefe
Aha értem és köszi. Levegõvel nem nagyon érintkezhetett mert fiókban tárolom és nem igazán nyitogattam.

fifi
Szvsz ha levegõvel nem érintkezett, akkor max a teteje lesz "tejfölös"...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Fefe
Ja 2 kérdés volna. Mégpedig az,hogy a bontott festék amit rendesen visszazártam az meddig jó? Kb 3-4 hónapja használtam utoljára

2, A Geronimoval nem tudjátok,hogy mi van mert látom õ is jó rég írt ide

Fefe
HI all!!!!

Jó rég jártam errefelé de azért látom életben tartjátok a topikot 😊
Most kapott el a makettezés iránti ihlet így folytatom a félbe maradt AMT 58' Edsel-t és a Camaro-t amik kb 25% készen vannak. Részben apróbb festési munkálatok vannak pl.: motor blokk,1-2 fútómû alktr.

DJ Skyline
Boldog Szülinapot!😊

Punker
pihenünk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kbx
Mindenkinek Boldog Új Évet!!

Miaz??? mindenki józanodik????😊)

Glpetyus
UP

Glpetyus
reggelt <#sniffles><#vomit><#zavart2><#pias><#sniffles>

Slayerboy
Sikerekben és makettekben gazdag új évet mindenkinek! 😊

Voltam zárás előtt. _______________

fifi
hmmm aa perspektíva van kicsit ellõve/motortér/, de nem csúnya ez különben!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Skyline
fifi
köszi

DJ Skyline
nekem sikerült...na ha megint összejön lementem és feltszem!

fifi
tudom hogy ki kell kopizni, dde se úgy se így nem megy...

File Not Found

sry

DJ Skyline
jobb egér a képen,kimásolod a címet és beteszed egy üres explorer ablakba...aztán enter... itt a kép talán bejön

fifi
már csak azért is mert nekem semmi nem jelenik meg!

HELP!

DJ Skyline
szép!😊

DJ Skyline
hy

modellmaker
elég szar fake

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

fifi
tényleg az 😄DD

Glpetyus
Ez de durva

Seaweed
BUEK
fifi
Nektek is BUÉK!

Fefe
B.U.É.K ALL <#wave><#wave>

Glpetyus
BUÉK ALL 😊))

Glpetyus
Jóreggelt <#alien>

fifi
Na az asszony "üvegfestékével" olyan indexeket, meg féklámpát csináltam hogy még'!!! 😊

modellmaker
Vigyázzá' mer'

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Slayerboy
Jaja az a námber ván 😊

Voltam zárás előtt. _______________

DJ Skyline
nem néztem!😊elfelejtettem,helyette a discoveryn néztem "21:00 Életre kelt történelem
A Hitler elleni összeesküvés forgatókönyve"

DJ Skyline
jaa...én csináltam magamnak egyet...Petyának meg megtetszett ez a sztájl és kért õ is egy ilyen stílusú nick logót!😊

Seaweed
Peugeot? <#vigyor>
(bocs ezt nem lehetett kihagyni...)
modellmaker
Ilyet gyárt valaki? <#help><#help>

CSak azért kérdezem, mert én nem találtam és ti hátha tudtok valamirõl!?