Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan a száma...ha kell írj egy privátot és megadom...úgy is találkoztál már vele nem?
a weblapja, es ott van mailcim is..
(de ha hasznalod a felh. keresot es beirod hogy Geronimo77 akkor is megtalalod, es kudhetsz neki pm-et)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
2, A Geronimoval nem tudjátok,hogy mi van mert látom õ is jó rég írt ide
Jó rég jártam errefelé de azért látom életben tartjátok a topikot 😊
Most kapott el a makettezés iránti ihlet így folytatom a félbe maradt AMT 58' Edsel-t és a Camaro-t amik kb 25% készen vannak. Részben apróbb festési munkálatok vannak pl.: motor blokk,1-2 fútómû alktr.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Miaz??? mindenki józanodik????😊)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
File Not Found
sry
HELP!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Hitler elleni összeesküvés forgatókönyve"