Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

1985 mi? hmm<#miaz>#miaz>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Nehogymá csak neked legyen szép Mustangod... én is akarok 1-et a Charger mellé. Jó lesz a vas, illik hozzá a felni(sztem)!
Matricára vigyázni kell mert a tamiya lakk megmarja a matricát, én még nem fújtam matricára, Geronak nagyobb tapasztalata van e téren!
ami érdekel még, az az hogy festitek spray-vel /esetleg airbrush/ utána lakk ugye? Na milyen lakk ez pontosan? Ez matricára is mehet?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Eladó autók:
1-24 Fujimi BMW 635/Hartge H6S (Enthusiast széria, 300+ alkatrész!!!)
1-25 AMT '69 Chevelle SS
1-25 AMT '96 Ford Explorer
1-25 AMT '65 Pontiac Bonneville (Prestige széria)
1-24 Tamiya Alfa GTV
1-24 Airfix (ex-Gunze) Jaguar E (2 lapulevélnyi fotomari, fehérfém motor, krómozott díszlécek stb.!!!)
1-24 Tamiya VW Bogár
Sziaszok!
Eladó néhány makett pl.BMW Z1 (Revell) 2500,- Morgan 4/4 (Tamiya) 3500,- Pontiac Trans AM '78 3500,- Írj a [email protected] címre és küldök egy teljes listát, vagy érdeklõdni lehet a 30-559-4304 számon.
Mit nem adnék most egy digitgépért!
Mert ugye elõször ecsettel festettem le az valami iszonyú lett😊 utána következett a szi-ti (kezemet szétmarta)Majd egy normális fújás tamiya spryel
karosszériát mivel fested?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Régebbi autók érdekelnének 1975-90-ig...Mondjuk 3ezerig 😊
olyan amin kevesebbet kell festeni...
Már megint pangás van!!!!!<#nemtudom>#nemtudom>
Itt van néhány kép a készülõ Mustangról,
szar a minõsége úgyhogy linkelem!
Szia Gergõ!
Errõl beszéltem tegnap...

http://nemethdekor.fw.hu
Tegnap éjszaka balga módon ki akartam próbálni a panelban. Hát egy hirtelen gázadásra úgy eltûnt a heverõ alá, hogy én is megrémültem, de legalább ilyen gyorsan is vágódott ki hátramenetbe kapcsolva. Ez nem tipikusan lakásba találták ki hanem nyílt terepre. Már nagyon várom, hogy mehessek vele csak sajna télen nem szabad kint használni mert a hideg miatt a karosszéria törik mint a ropi. Ha érdekel titeket teszek be képet róla bár nem olyan szép mint egy makett, de ez helyett megy mint a meszes. 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.