Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
http://modelingmadness.com/others/features/f4pages/f4gallery.htm
A zojjektum.
Volt, de egy ideig használták. 😉 Néztem discovery-t, azon mutatták az utósugárzás értékét. Hát a kelleténél igencsak jobban kilógott a nagytudású müszer mutatója... 😄D
mikor a gallyra vágott T-72-höz értek!
az uránium magas skulók azokat betiltották!ha jól tudom mert utósugárzás volt miatta..
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Repülöket gyûjtöttem!
az A10 ThunderboltII volt a legjobb gépem!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A vakus fényképezés hátránya hogy nagyon megcsillanak a metál szemcsék.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
De ez azert eleg durci!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Én ezért 1 napig állni hagyom és csak utána fényeztem!
Ilyenkor jon az alkohlos torlokendo, vagy vizben megmosas, es ha meg igy is szedi a csemcseket akkor jon a jooreg modszer: a vas radiator! 😄 Kezembe veszem, es megvofom a radiatort, es lefoldelem ...ezutan mar tuti nem szokott statikusan feltoltve lenni 😊) (Minap is volt, hozott egy haver egy A-37 Dragonfly-t festeni (o epitette), es olyan volt mint egy magnes..azon csak a radiator segitett 😛)
legalábbis az optimálisnál hidegebben...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hi DjSkyline
Geronimo:nem baj ráér a cucc
Glpetyus: 1-2 makettemen nekem is ilyen "szemcsés" a festés. De fingom sincs,hogy mitõl😞 Talán nem elég híg a festék,passz
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.