Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
Ja, képet-képet-képet-képet!!!!!!!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

geronimo77
Helló!
Isten hozott!
Rakj be képeket a maketteidrõl!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

PrasCo
Nos, én alu.színbõl, feketébõl és rozsdából kevertem anno alapot, és egész csinosan festett. Aztán futófelületeket, a lánctalp-körmöket és a meghajtókerék fogait acéllal "lekoptatni", a "maradékot" meg kissé átmosni rozsdával. Persze érdemes fotók alapján készíteni szinte minden páncéloshoz mást-mást szvsz.
modellmaker
<#puszis><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#violent>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
me' szted én itthon voltam?? <#beka3>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Lánctalpat hogy szoktatok festeni? Mi az alapszín és amit még rákentek?

kbx
Bemelegítésnek😊)

Jagi
Na, helyre állt a rend. Minden meg van, hogy nekiáljak a gyártásnak... 😊
A civicem befejezem utána jöhet a trans am.

Ez tényleg szépen kidolgozott repcsi!!<#wave>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

kbx
Ja, volt kb 16 hozzászólás!!!
ha én nem vagyok hétvégén, akkor mghalt a topic?????<#vigyor><#nyes>

Jagi
Hali, srácok jól belehúztatok a hétvégén... <#eljen> 😄
voltak érdekes és szép dolgok, de az itt nem szokatlan. 😊

Ne de motor???<#mf1>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

A névnél hogy lehet betenni olyan átalakítást, hogy ne a szimpla legyen??<#pardon1>

Helló Mindenkinek!
Elõször vagyok itt, de már benéztem egyszer és láttam mennyi szép makett készülget, Geronimo-t már netrõl ismerem meg a munkásságát a PRO MODELLbõl, szóval csak így tovább!! Megnéztem a készülõket! ZZSSSÍÍÍRR!

Valaki esetleg tud 1:24-ben vagy 1:25-ben megvásárolható Ford Fiestáról, a legújabb fajtáról vagy a régi fajta Dacia 1310-rõl???

Most különben elég sok makettba fogtam bele, de mint már láttam itt, ez nem újdonság, csak a dobozokat kell mindig kidobnom, mert kevés a hely.<#eplus2> Repcsiket, autókat csinálgatok leginkább. Ha valaki tud a kérdésemre választ azt az email címemre is írhatja. [email protected] Köszönöm elõre is!

Seaweed
<#vigyor>
Jajjj, rögtön lehidalok <#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
Hogy lehet egy makett iylen részletes?😄

Lt.Balu
Aki nem ismerné ezt

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

modellmaker

modellmaker
hm. most teljesen Bart helyzetében érzem magam, mikor a táblára írja hogy használni fogja a Google-t. 😊

Seaweed
khmmm az elso par mar eleg is 😊
modellmaker
Tudtok mondani egy oldalt a neten ahol bf 109-essel foglalkoznak? oylan kéne amin a századok is megvannak. áá nem is kérek sokat 😊

modellmaker
óóó ne legyél már ilyen. mondj már egy címet. az hogy valahol az usa-ban már nem elég 😊

LSL
Hú az 1. szutyok mekkora, ha még a 144es DC3-as nál is jóval kisebb?

Bf109-G6
Willis jeep
félkész katonák, felszerelés, fegyverek.
meg pár 'ajándék makett' azoknak marad a porosodás

Ti hogy vagytak a diorámákkal? Mert elõször csak 1 Willisem volt, mellé vettem pár katonát, de mire kitaláltam volna hogy áljanak, kaptam 1 wirbelwindet. Azt is rá akartam rakni, de akkor már kell kisérõ osztag, (Opel bliz) meg még pár német, meg ugye a felszerelés. De mire dáig eljutottam az 1. munkáim nagyon csúnyának láttam, tehát megpróbáltam javítani rajtuk... De ha minden vackot ráraktam volna amit terveztem már nem férnék el a szobámban 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Glpetyus
😊)))))))

Lt.Balu
Hello<#wave>

apróság:

1/144:

1/72:

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Glpetyus
Én is így vagyok vele.

Seaweed
De a lelkunknek jol esik am...nah mind1..azert en szeretem nezni az autokat is..pedig azt nem epitek!

Ilyen makett nincs

<#shakehead><#rinya>
geronimo77
Ilyen makett nincs

geronimo77
Nem fikaztam.
Ellenben az autókról szoktunk beszélni hogy mit, hogyan, honnan. Míg a harcjármûves képeket csak berakjátok aztán kész.

Seaweed
<#ravasz1><#nyes><#nyes><#nyes>
Seaweed
De ha mar auto..dobjatok meg plz par BMW E39 M5 makett keppel...full odavagyok most ezert a masiiiinaert<#vigyor3>
Seaweed
Szia(sztok) <#integet2>
DJ Skyline
heló!<#wave>

Seaweed
Miert kell fikazni azt amit mas szeret?
Hogy esne ha szarra fikaznak az autoidat? Nem teszi senki...ellenben veled.
geronimo77
Még régebben vettem. Úgy emlékszem USA, de lehet hogy Kanada

modellmaker
HOnnan?? 😊

geronimo77
Nem.
Renaissance. Gyanta, maratás, matrica

modellmaker
Átalakítót a SAS-ból rendeltél?

geronimo77
Ilyenem lesz nekem is. Csak az alap Ferkót megcsináltam apámnak karira.
Most vennem kell mégegyet. Az átalakító már megvan hozzá

modellmaker
azaaaazzz!!<#duma><#violent>

kbx
Uhhhhhhhhhhh

Glpetyus
1:6

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kbx
Ez már döfi!!! 1/16????

DJ Skyline
zupper'!<#wow1><#taps>

kbx
Mintha egy élõ képet néznék, nagyon élethû, de szerintem túl jó állapotban vannak a gépek!!

kbx
JAA, errõl jut eszembe, tegnap Újpesten! láttam egy piros Ferrari F430-ast!
Gyönnnnnyörûûû

kbx

Glpetyus