Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csörömpöket plz! <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Egyébként a Lavocskinon az a kipufogókormozás igen megfogott. <#vigyor3>#vigyor3> Nah, tíz év múlva majd én is... <#vigyor1>#vigyor1>
Egyébként a Lavocskinon az a kipufogókormozás igen megfogott. <#vigyor3>#vigyor3> Nah, tíz év múlva majd én is... <#vigyor1>#vigyor1>
Fura is hogy így egybe maradtak.
(gondolom nem az unatkozó autómentõs rakta egybe õket,hogy könnyebb legyen Lvinni 😛)
(gondolom nem az unatkozó autómentõs rakta egybe õket,hogy könnyebb legyen Lvinni 😛)
Jó, a moci ment 130-al, az Ikarus erõs mondjuk 80-al az 210 és majdnem átvitte a kb 10 méteres buszt akkor annak a másiknak ketté kellett volna vágnia a Golfot!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Oké, de az Ikarus. 😄
Nah jó, ilyennel nem kéne viccelnem sry.
1ébként Csoder! Ha még élsz vala. Holnap megyek, veszek vmi makettet a nyárra, hogy vmi értelmes dolgot is csináljak, nem tod, van vmi jó stuff a Borostyánban? <#zavart>#zavart>
Nah jó, ilyennel nem kéne viccelnem sry.
1ébként Csoder! Ha még élsz vala. Holnap megyek, veszek vmi makettet a nyárra, hogy vmi értelmes dolgot is csináljak, nem tod, van vmi jó stuff a Borostyánban? <#zavart>#zavart>
NEEEEEE, ezt nem hiszem el! Majdnem átment egy Ikaruson??? NEEEEE
Én hallottam olyat egy kollégámtól (volt tûzoltó),hogy egy 250-es ETZ (az ugye max 130 km/h,lejtõn esetleg 140 😄) szembõl egy Volán-járatba csapódott.....Namost a hátsó fal fogta csak meg....szép....
Én azon csodálkozom, hogy 250-nél egy viszonylag nehéz test egyátalán megállt abban a Golfban, nem repült át rajta.
Nem gondoltam hogy ekkora rombolást tud végezni egy motor, majdnem átment rajta vazeg...
Mi?
Hát már mértne lehetne?
Itt az élõ példa....250-el ment bele vazzzz.....mégcsak nem is látták egymást...
Hát már mértne lehetne?
Itt az élõ példa....250-el ment bele vazzzz.....mégcsak nem is látták egymást...
Az tuti de jobban is jártak így!!
Én nem hittem volna hogy motorral ki lehet nyírni egy autóst!!!????
Én nem hittem volna hogy motorral ki lehet nyírni egy autóst!!!????
3 MÉTERT REPÜLT!!!!!!!!
Naggggyon naggggyon brutál!!!
Naggggyon naggggyon brutál!!!
<#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1><#shakehead>#shakehead><#ijedt>#ijedt><#wilting>#wilting>
Brutál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brutál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már így néz ki...
Linkelem mert ez is szar😊))
Linkelem mert ez is szar😊))
Ja az S5000 vagy S5500 vagy S5050 az jó. (nem tudom pontosan csak azt hogy S meg hogy 5xxx <#conf>#conf>)
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Asszem Fujit S3500 vagy S5000-et veszek, egész jó árban vannak és viszonylag jók is...
Kösz,
Nem toronymerevítõ, hanem Bukócsõ lesz ami betölti ezt a funkciót!
Kölcsöngép volt nálam aztá azzal csináltam. Hó végén van a születésnapom és már berendeltem egy gépet😊))))
Nem toronymerevítõ, hanem Bukócsõ lesz ami betölti ezt a funkciót!
Kölcsöngép volt nálam aztá azzal csináltam. Hó végén van a születésnapom és már berendeltem egy gépet😊))))