69150
-
áhá...--->20 -
A ragasztó. Áuuuahahahahah! Hány gramm? Mert úgy van ráírva. -
: DDDD
Igen, kommandósnadrágon keresztül, mikor vállvetve harcolunk a több tucat sárkánnyal és már alig van lőszer a félautómata fotongépágyúban, amit természetesen egykézben fogunk, csk azért, hogy megmentsünk téged : ).
-
mi hány milis a ragasztón?:D
[lemaradt,nem érti] -
Az igen jó, csak igen darágás! Viszont elég 1 csomó ideig. Hány millis 8, 12, 20? -
amikor két szőrös segg összeér....
-
: ) -
OPlyankor #&@<$¤×÷, 5 pec szünet, restart. :( -

-
Loctite 406
:DDD -
igen ez tegnap volt így...minden szart összekentem a ragasztós alkatrésszel,csak azt a helyet nem ahova felkéne ragasztani!:DDD -
He? : ) Kisoda? [sry] -
Phase2: Ha nem az alkatrészt ragasztod, -pedig azt akarod- furán minden ragad mindennel csak az item nem. : ( -
szpemtápig :c -
De hülye ragasztód van! :D -
Nembaj, akkor legalább történik valami és nem kell azt mondani, hogy semmi.
[pfú, mekkora agytöszt] :D
-
a pillanatragasztóm meg olyan,hogy felviszem az alkatrészre,és szinte már meg is száradt...hozzáérinted az alkatrészt,akkor vagy nem ragad már jól oda mert megszáradt,vagy még fel sem helyezted normálisan de már lelovasztani sem lehet,annyira odaragadt!:D ritka eset amikor normálisan tudok ragasztani -
francba pedig most pucoltam le az űrsiklót,a nagy út alkalmából -
[sóhajt, átérzi a problémát] hát igen a pillaragacs... -

-
Ne tervezzetek utat a világűrbe a mágneses viharok miatt, ami a napfolt-tevékenység eredménye. Szombaton már kaptunk egy adagot, ma éjjel jön egy másik dózis. Egyébként Ausztráliában éjjel nappali világosság volt emiatt. -
én most nagy ragasztóbizniszbe fogok belemenni...új pillanatragasztót kell venni,mert a sok beszáradástól meg levagdosástól már akkora a lyuk,hogy nem csöpög,hanem folyik kifelé a ragagasztó...tubusos ragasztóból már csak a levegőt nyomkodom ki lassan,így egy új tubus sem árt...tűs ragasztó is kell,mert a tubusos akkora cseppet nyom egy kis alkatrészre mint maga az alkatrész!:DDD
akkor tamiya maszkolószalag is kell,sztirol lapok is kellenek,és no name féle pár ezer forintos szórópisztoly+sűrített levegő!:D -
De,... várjál ezt a holdas dolgot kipróbálom, meglátom mit szólnak hozzá... :D
Vagy ez vagy a semmi.
De tényleg, mi történt velem? Jóhogy semmi. Ha mondjuk a Mitsubishi vezérigazgatója leutazna hozzám egy hótratuningolt Rallyart EVO VIII-al és azt mondaná, ez a tied... az már nem semmi, az már valami. De addig marad a semmi.
Ezt a "holdas dolgot" meg Armageddonosra venném úgy is most volt a TV-ben a legtöbben értenék is a poént. :D -
ja,mondjuk sokat nem tudok mondani én se...
most mondjam ezt?:
úgy terveztem,hogy ma holdraszállok,de az időjárás viszonyok nem túl kedvezőek a kilövéshez,így holnapra halasztom...de tervbe van véve egy világkörüli utazás,amit bringó-hintóval akarok véghez vinni!
akkor inkább az,hogy semmit!:D -

-
Nemtom, majd, ha erre fújja a szél...
Nemszokott itt ennyi post lenni, van olyan is amikor 2 hétig semmi. -
LoL
kbx mikor szokott feljönni?nem tudjátok?
-
Ehe, egyre többen vagyunk, lassan alpíthatunk egy "-mivanveled? -semmi" pártot. -
sok volt a makettragacs... -
Csoder #29341 "én is ezt szoktam mondani mindenkinek"
én is! :) -
Na, ja... : )
A stimuláló szerek hatása.
A gííírószos meg tényleg megtörtént (a fagyit kivéve, mer' az az enyimé kópirájt) -
és ezt észre se vettem még ,,Láma krémbonzsúúr! Mer' megérdemled! -reklám rulz-,, 

-
Meva'?
most mé'
?
-
:D Thx. -
,,Egy sajtos Dzsájróószt kéjrek sajt nékű' és egy kolbászos fagyit!,, ez kurvajó 

-
-
ennyire ne legyél bőszavú 
-
:DDD én is ezt szoktam mondani mindenkinek, ez a legegyszerűbb. Az csajom már egy kicsit unja :)
- Mit csináltál ma? : )
- Semmit. : /
- ??? (&@#&@@$)
- ...(szóval 4 éve ugyanazt)
-
semmi!:) -
kösz
amúgy mi a pálya SZKÁJLÁJN?