69150
-
nekem hirtelen a Warcraft c. játék jutott eszembe!:D
amúgy jól néz ki!
-
gallhun #29449 -
sőt rosszabb mint az állatkert...ott álltalában nyugiban vannak az állatok...erre nem tudok jó megfelelőt találni!:D -
uramisten...az állatkert humán verziója...
MEGALOL -
gallhun #29446 Miért nem tudok képet felrakni? -
OFF:
Xbox360 orulet, by Svajc (keves xbox sok vevo)....pedig aztan svajcban...tele vannak penzel..de szemmel lathatoan a penz eszt nem csinal!...
nekem egy szo jutott az eszembe a kepek lattan:
"MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ"
http://www.xbox365.hu/download/Xbox360_lancementCH_Xboxgazette.avi
(erdekes a vegen a par lamer akik premium packra vagytak milyen lefitymalonan rakosgatjak a par Core dobozt ami jutott nekik...nem erre szamitottak... :DDDD)
ON: -
ma még biztos 10x fogok neki szólni!:D -
utóbbi...nem is tudom mikor makettezett utoljára...van egy kamionnyi' makettje ami még ki sincs bontva,de nincs ideje makettezni... -
szólj neki többször. :D -
Faterod aktivan makettezik meg?! Vagy le allt es a nyugdijjra tartogatja ;)) -
állítólag van nekünk szórópisztolyunk,sőt biztos mert láttam is már...faternak mondtam akkor vedd elő...válasz...majd előveszem...na ebből a majdból lesz 2 hét mire eszébe jut,és újabb 2 hét mire előveszi!
-
jaja.. amúgyis fogyóban van. de akkor mostmár veszek revellt vagy tamiyat! -
cső,sok sikertet' !:) -
Nahh skacok, én elléptem makettozok kicsit, megcsinélom a skyline frontját, mert mondom van egy pluszba, akkor azt átalakítom, ha jólesz lehet felrakom rá, ha nem na bumm, ne mem vesztettem semmit! -
nekem most Tamiyam van -
Azt szoktam mondani ra, hogy olyan mint a beton..meg a szine is olyan szurke :DDD
(Nem is hasznalom miota vettem Revell-t) -
enyimet se nagyon lehet faragni, bár az élét nem veszi ki, de nehéz! -
-
Hat az Italeri az olyan kemeny hogy faragasnal szo szerint kiveszi a szike/penge elet!! (Revell, es Tamiya nem..azokat gyonyoruen lehet fragni csiszolas elott) -
Megpróbál elvegyülni :DDS:A
-
De LOL, nem is vettem észre!
Főleg a DTM-es tank, meg a repülő F1-es után ugye már nem akkora szám :DD -
hmmmm...
Ja,keménynek kemény,de nem reped,vagy törik,frankón csiszolható.
-
De a legkiralyabb a sapkaja meg a poloja :DDD -
Mekkora már :dsa:SSd:D -
Hát sztem nincs...
Ua gitt mind 2, csak a tamiya tubusos, tehát kicsit "hígabb" sztem... -
Hát sztem nincs...
Ua gitt mind 2, csak a tamiya tubusos, tehát kicsit "hígabb" sztem...
szerk: Annyi különbség van mondom, hogy ez ami nekem van kicsir kemény, és így nehezebben csiszolható, a tied nemtommien... -
:DDDDDDD
nem is figyeltem az Alient,meg a csészealjatot' !:DDDDDD -
Semmi különbség nincs közte ?
-
-
jó,hát nekem aztán tökmind1,én tudom,hogy ki vagy 
-
Ez is olyan! Mármint az amit vettem
De egyébként az is putty, ez a gitt angol neve, szal a tymiya is "mezei" csak más márka, meg kisebb, maketthez való!
egyébként én is azért vettem, mivel karosszérialakatos lennék, így nem árt ha van a garázsba, de ez mondjuk már itt marad az asztalomon asszem :DD -
Mert ne..ez privat tema..es privatban meg is beszeltuk. -
őőő...izé....én vok az egyetlen aki sima,mezei,autóGITT-et használ ? :DD
Sztem kurva jó,mindig vmi Turtle márkát veszek (kölcsön a garázsból) :D -
miért ne ?
-
Mert ez olyan fajta, tegnap írtam ,hogy ez olyan nagy kiszerelésű real autóhoz van leginkább, de azt mondták, jó lesz maketthez is, csak kemény kicsit... -
ööö miért keversz hozzá eddzőt? -
Aham, thx.
Akkor asszem veszek Tamiyát is, mert kell a puha is, mondjuk olyan helyekre ahova nehezen lehet beférni csiszolóval! Bár erre kitaláltam egy módszert, hogy az ecset szárára ráragasztok egy kis vásznat, aztán azzal nyúlok be... -
Bezzeg az en idomben vazze...iskolaban orosz tanultunk (ma mar banom hogy nem vettem komolyan!), es maszektanarnal tanultam angolt...persze azt se vettem tul komolyan..azt is banom ma mar...akkor nem bantam...gyereknek minden fontosabb a tanulas...azt tizegynehany evvel utana ertem fel esszel hogy elbasztam ott akkor...de ott akkor a hatam kozepere... -
eleinte olyan mint egy puha,enyhén folyós krém...aztán felhordod a felületre,és típustól függően megköt...pl az italeri putty felvitel után egy órával már csiszolható...na persze a mennyiségtől,vastagságtól is függ...de amúgy könnyen csiszolható... -
A Revell es a Tamiya puha, az Italeri is kemeny.