69150
-
Bocs, de nem lehetsz ennyire hülye...
sry, hogy ezt mondom, de erre már ne nemtudok mit mondani! -
lál :DDDDddd
Sebaj, én úgyis csak megjegyeztem, hogy jól jönne még pár darab az "ACHTUNG! KRAFSTOFFBEHÄLTER"-matricákból a vodkásüvegekre. :D -
mostmár megvan!de TA-T ír nem TS-t -
De zárójelben ott van hogy BLACK wazzzz!! -
nám tom! 
:D -
TS- 850 14
ez mi? -
héééé...sg bug...ez az én kommentem!:DDDDDDD -
Azannyát... ezt hogy csináltad, Skyline? :D -
bazz most írtam egy kisesszét!:(((
na mind1 no problem!:)) -
amúgy én mindíg is szerettem több ragasztót felvinni a kelleténél!:)))
biztos ami biztos!:DD
ami kifolyik azt meg vagy azonnal letörlöm zsepivel,vagy megvárom míg megszárad aztán szikével lemetszem,majd ha szükséges csiszolok...különben a ragasztó nagyon jó puttynak is!:)) ami kifolyt azt belekenem a legközelebbi résbe,így puttyt is spóroltam!:DDD -
mondtam 

de ha egyszer nincs ott ilyen kód
-
Csoder #29799 -
Háát... az első ujjragadás (neadj'sten szemégetés) után már önkéntelenül is megtanul tisztelettel, alázattal és jó hatásfokon dolgozni vele az ember. :D De néha elkerülhetetlen, mert vagy nem lehet hozzáfogni percekig egy alkatrészt a ragasztáshoz, vagy az kell, hogy amint megragadt, el lehessen engedni, nehogy szétcsússzon, vagy egyszerűen csak kőkemény ragasztás kell. Ilyeneknél én mindig pillanatragasztóhoz nyúltam, bizonyos téren jóval egyszerűbb és biztosabb. =)
(C)szerintem -
nekem a pillanatragasztóm túlzottan pillanatragasztó...mire odaérek az alkatrésszel addigra már meg is köt félig!
-
figy...lehet most agyonversz,de nézd meg a képet!nincs ilyen kód h ts-14 
kép -
Aha, de a végeredmény jó lett!! Még nem volt időm elolvasni, csak átfutottam a lapot! -
Nekem van Revell Contacta tubusos, meg tűs ragasztó is, de a szopatósakat úgyis pillanatragasztóval nyomja az ember. =)
Fele matricázás meg megvan. -
király vagy!köszi szépen 

-
#29788 #29789!:DDDDD
rossz,mert nem lehet vele apró cseppet cseppenteni,viszont jó,mert jól ragaszt!:)))
kell venni majd tűs ragasztót is -
Valamit szarul csináltál :PP -
az a baj vele,hogy a hátsó részt úgy adja mint a tamiya...nekem meg már fel van ragasztva a tamiya hátsó része,így azt nehezen tudnám megoldani...de írta is,hogy asszem 1-1 miliméterrel kissebb,tehát nem passzol jól... -
Az k'rva jó ragasztó!!! ki ne dobd!! Én is azt használom! -
Csoder #29788 Azt dobd ki :D
nálam az mindenre alkalmas volt, csak ragasztásra nem. -
#29770 -
Revell tubusos ragasztó!:DD -
okés,akkor véglegeset szeretnék hallani: MELYIK FESTÉKET KELL MEGVENNEM? (kódot kérek szépen,és igen,tudom hülye vagyok meg minden,de ez van
)
-
Csoder #29784 Hát te mivel ragasztod össze? :D
Használj super Glue hétköznapi pillanatragasztót, nálam bevált :) -
A promodelles tigrisen valami műgyanta van nem!? még nem olvastam el, de az nagyon fasza! -
nem explorert használok mert bejön rajta minden szar vírus és kedves aranyos társai ,azrt nem lépek be vele mert nem tom hogy kell
-
Mit tudom én, arra amelyikről írtál, de már kitöröltem őket!
A lényege az volt, hogy a netrők kb 1-2 százzal lenne drágáb, akkor meg érdemesebb onnan rendelni, előbb meglenne! -
[sas-szemű] 
:DDD -
thx,tudom még csiszolás vár!:D csak még ki kell találni,hogy hogyan zimmeritezzek...maratás,avagy home-made -
afranc!
Észrevette...
Ja, ki akarom majd javítani, csak festés után vettem észre én is! -
miért nem lépsz be azzal a nickel?:DDDD
amúgy ha explorert használsz,akkor az sg-n fent tudsz lenni egyszerre 2 nickel is... -
ha már itt tartunk hogy lehet akkor megnézni a privi üzeneteimet ha nem jött éppen friss? -
Alakul, ahogy látom helyenként kifolyt a ragasztó, arra figyelj legközelebb, baromi nehéz eltűntetni, de jó lesz, jók a maratott cuccok!
-
hmm...melyik usernevemre? ha a dj rush-ra akkor pls tegyél meg annyit,hogy másolod a szöveget és elküldöd ide privibe) -
jó lesz,bár a jobb oldala nem lóg ki annyira mint a bal,amúgy jól néz ki!
-
grat!szép (lesz) 
-
szerintetek? Felrakjam?