69150
-
ha szalonképes lessz, akkor lehet!
Az a bajom, hogy vennem kell puhább putty-t, mert ezt alig lehet összecsiszolni a karosszériával, már vagy 4-5 napja csinálom 800-2500-ös papírral...
De egy kis rész már jó!
Az eleje még hagyján, de a küszöböknél összehozni, hogyí egyenes legyen, meg az ajtó alja se tünjön el, haát... -
Na jó te kapsz felmentést :)
De jövőre már indulni kell!! -
Te voltál, nemde?
Mivel indultál?
Ja, én mivel indulnék?
Féligkész Skyline-ommal, egy szerelősoros Dio-val :DD -
Autós cuccok mindig alig vannak az ilyen börzéken. Most sem votlak
De nem úgy gondoltam hogy kinézni hanem indulni a versenyen.
-
Húúú, én ki akartam menni, de télleg!
Tegnap eszembe is volt, mert olvastam Pro Modell-be, hogy lesz börze is, gondoltam kinézek, hátha lesz vmi különlegesség(Mondjuk 2 ajtós Civic :D), de kimaradt! -
Jaja! Meg is rendeltem Gerótól!
Civic sajna nem jött össze, majd ha lesz egy revell, akkor taláán alakítok vele valamit, bár sok munka lesz azt mondták! Mármint a Revell Civic-el! -
Szégyelje magát mindenki aki nem ment ki a Stefánia versenyre!! -
Legújabb fejlesztésű Fujimi.
Szerintem nagyon jó. Van benne motor igaz. -
Erre ne vegyél mérget :)
A Murcielagot ugyanennyiért egy nap alatt vitték el.
-
én arra gondoltam milyen gyártó:D és,hogy jó-e a minősége vajh? -
sz@r!:D
úgy néz ki mint egy hókotró!
-
hát :) kell is hozzá :D -
értem ember -
Elmör #30605 Nekem a Ferrka szimpibb! -
Elmör #30604 Nem szeretem az ilyeneket, szóval nekem nem kéne. A Lambo meg Fujimi! 
-
Elmör #30603 Csinálgatom az Audit, meg nekiálltam a Subarunak is! Már majdnem idegrohamot kaptam, hogy nincs meg a Subaru egyik öntőkerete, amikor megtaláltam. Pfúú, nagyon ment már fel a pumpa, aztán meg az Audi leírását nem találtam, de az is meglett és aztán eszembejutott, hogy akkor majd bescannelem a leírásokat! Aztán döntsétek el, hogy hova lesz feltéve!
-
mi a véleményetek erröl a makettröl? BMW -
Csoder #30601
jó ötlet
egyik dior.-omra az "Achtung, minen!" táblácskákat én is úgy nyomtattam ki. -
lehet,hogy nem sok érte,de nekem /pill az:P
most vettem 6200-ért a mercit!csak gondoltam ez lenne a kövi projekt!de így már nem hiszem :/ amúgy ez milyen márka? -
Köszi mindenkinek az infót meg a bíztatást is! :) -
Mert?, abszolút nemsok érte...
A Tamiya Enzo meg 10e, most azon vacilálok meik legyen a 2 közül, mivel Civic nem lesz! -
pffffffffffffff......hát annyiért biztos,hogy nálad marad -
szerinted egy népszerűtlen téma megél több mint 30k hozzászólást? -
biztos belehet...én is a suprát,mercit befogom ledezni!:) féklámpák,fényszórók...4 led elöl 2 hátul(merci),és 4 led elöl,4 hátul(supra)...faterom vett elemtartót,amin van kapcsoló is...így néznek ki...2/3 ill. 4 elem fér 1 tartóba...
a ledeket kell összekötni,majd hozzákötni a tartókhoz,és kész!:)
-
Elmör #30594 Ehhez nem lenne türelmem!
Így is kiakadtam, amikor elkezdtem a katonákat!
-
Elmör #30593 Tetszik! Van benne motor? 8500-ért adhatnának hozzá!
-
Elmör #30592 Jól nyomod! Mekkora lesz, nem is merek belegondolni!
LED biztosan megoldható, még anno haverom vett a kocsi alá és lehetett külön is venni darabonként, csak hát ő Veszprémben vette és régebben. Most nem tudom hogy van.
-
8500Ft
-
Jó lesz.
Szép lett a fehér fújás
-
Szépen haladsz! szép lesz! -
Persze! BME környékén van egy rakás ilyen elektronikai bolt, ott minden van. -
hnúúú...belegondoltam egy picit hogy is nézne ki....nagyon frankó kép villant be -
hmmm.. -
Köszi greg!
------
Egy olyan kérdésem lenne, bár nem tudom mennyire vagytok jártasok elektrotechnikában. :) Kicsit feljavítani szándékozom a hajót, többek között világítással. LEDekre gondoltam, azok talán nem égnek ki, kisebbek, meg talán nem forrósodnak fel annyira. 3 lámpa lenne az ütegfedélzeten, 3 pedig a főfedélzeten az árbocok tövén, ahhoz esetleg vmi lámpást is gondoltam... Szal az elektro része érdekelne, hogy be lehet-e ilyet szerezni tápegységgel, kapcsolóval együtt? -
nagyon ügyes vagy! bár nekem menne így az autómakett dolog:P -
"Kinyomtattam papírra, majd ezek lesznek felragasztva..." -
Festményeket te pingáltad oda, vagy pre-made? ha te, akkor ügyes vagy :P -
Ha esetleg vkit érdekel, itt tartok. Most ragasztom be az ütegfedélzetet, a másik képen a tiszti kabinok falának képei vannak. Kinyomtattam papírra, majd ezek lesznek felragasztva mint képek a falon.
kép1
kép2 -
nincs mit:P elismerésem;)
-
köszöni szépen haver :DD