69150
-
Én meg csak dobozból építettem :) -
Ennyire azért nem értek hozzá:)) -
Csoder #30945 képet -
Ezen látszik,hogy fekete. :)
-
Csoder #30943 Sztem sem volt sturmtigerek görgőin gumi bevonat.
-
norbi360 #30942 Az enyimről leszedtem és maratásra cseréltem, ja és lecsiszoltam a zimmeritet a homlok páncél elötti vizszintes részről is. -
norbi360 #30941 Igen pont ezért kérdeztem. Építő jellegü kritika. De van még. Pl: a zimmerit a sárvédőn -
Szerintem az, de ha jól tudom azokon a kerekeken nem volt gumi, nem!?
Csak a korai tigris kerekein... -
norbi360 #30939 Petyus 1 kérdésem lenne a Sturmtigerrel kapcs.ban. A kerekeken a fekete csík a gumiperem akar lenni? Gall vagyok egyébként csak behalt a netem. -
-
aha lehet hogy én csináltam valamit rosszúl...
-
persze nem vízzel,hanem alkoholal higítva ! -
Mondjuk sokfélét nem használtam.
De legutóbb a Bmp-3-at Tamiya akrílal fújtam,hát teljesen jó volt :)
-
nekem az akril nem jött be, olajos jobban fed szerintem! -
szal,akkor mind1.... :)
Mondjuk ezért jó az akríl. Alkohol szagtalan,és ugyanolyan gyorsan szárad szinte. -
nem, de nem olyan - ezt akartam írni
-
nem de olyan brutál mint a lakbenzin, és nem leszek tőle függő
-
az szagtalan ? :o -
Igen de attól fejre állok:)) a sebbenzin is van olyan gyors
-
Én meg sima lakkbenzin higítóval
Száradási idő,fújva 2 perc,ecsetelve 10 mondjuk -
MM jó szvsz,Gunzet még nem is láttam...
-
Én sebbenzinnel higítom az olajos festéket, azért jó mert gyorsan szárad! -
Csoder #30925 oks, thx! -
jah es a humbrol higito is jo...en ugy vettem eszre (szagra) hogy ugyanaz mint a revell...de mivel nem kethetente veszek..hanem ha elfogy a 150ml-es tartalyombol akkor egyszerre toltom fel (alt ket-harom kisuveg), igy lehet van mas fajta, csak en nem talakoztam veluk meg. -
azt gondolna az ember hogy enyi ido alatt csak leszedtedted mar ;) -
MM-et revell higitoval higitom. Az akril az vizbazisu, ertelem szeruen...az enamel metal Gunzet meg nem nagyon higitottam mert hig eleve, de volt hogy adtam hozza revell higitot es jo volt neki...MM metalhoz meg van sajat hozzavalo higito. -
Csoder #30921 Jaténneg... 
Csak nagyon nehezzen jön le. -
Csoder #30920 És mivel ajánlatos az MM-et és a Gunze-t higítani?
Gunze vízbázisú igaz? -
Most viszont a Vallejo-t akarom kiprobalni a wargammers.hu-tol! -
jah amugy FAQ
-
Gunze:
Matt akril nagyon bejott. Viszont akril metal nem...sot nagyon nem! Az enamel metal viszont uber! (Persze nalam csakis szorpisztolyrol van szo, nagyon keveset festek ecsettel...arra meg a legtobb festek ugye jo)
MM:nalam az alap festekfajta...mindenre jo..metal szintek inkabb fujva..a tobbi ecsettel is kivalo. (bar van egy ketto ami nem terul ecsettel jol) -
Csoder #30916 Tudna valaki mondani egykét szót a Modelmaster és a Gunze festékekről? -
Skyline! hasznald ezt! Adatbazis alapu, (ingyenes), testreszabhato regisztralni lehet es mindenki feltoltheti maganak a kepeket ha kaarja, es ertelem szeruen akar feltoltok szerint is csoportosithatoak a kepek...ennel jobb nem kell -
Egy észrevétel:
A honlapon, úgy kéne megoldani a képeket, hogy nem a tagokból lenne elérhet, hanem pl a főoldalról kéne egy galery "link", aztán ott lenne tangonként csoportosítva...
-
np -
Elmör #30912 Visszatérve a "kilógásra". Remélem nem sértődtél meg Seaweed! Én nem úgy értettem azt a kilógást, mint ahogy ti, mert én a szövegsávot néztem, abból nálam kilógott a képed, meg az enyém is, viszont Kata a felbontásnál rávilágított egy olyan pontra, amire nem gondoltam, szóval azért nem értettem a kilógást, mert én 19-es monitoron nézem, és ezért az én képem is lazán elfért rajta egyben, mégegyszer sorry! Legközelebb figyelek erre! 
-
Elmör #30911 Küldtem privit! Zsír, hogy végre alakul a dolog!
-

Italeri -
na petyus kész a sturmtiger az oldalon!:)
még annyit,hogy ki gyártotta -