69150
-
[nembaj! majdkinovi]
-

-
[duzzog]
-
ahhát 
-
geciek!
-
nm -
pl 
-
ez egy jó kis oldal,thx!!
-
Addig álljak fél lábon mi? :D -
...egyszer...
-
Na majd ha meghívsz egyszer megmutatni a makettjeidet... 
-
Nemlatlak itt..szal nopara
-
Akkor megparancsolom, hogy ahhoz legyen kedved. Különben máshova teszek egy ecseted. :D -
Kerni nem lehet..az kizarolag kedv kerdese hogy mihez fogok hozza. -
Amugy innen rendeltem. Itt bal felso sarok=>Advanced Search=>Search for: Migy-29=>In Category:Scale Modelling=>Scale:1:48 es vegul bokd ki a find szemet...
Azert Eduard mint lathato az eredmenyben gyart szepen feljavitot Academy 48-as Mig-29eseihez...illetve a tobbi gyarto is szepszammal..igy mar lehet pontos es szep makettet epiteni! ) -
A messer legyen az első, ha lehet kérni. ^^ -
Maig az Academy az egyetlen ami elfogadhato makettet gyartot a tipusrol!
De ahhoz se art egy kupac feljavito, ugyanis pontatlan sok helyen.
De en megvarnam a hejedben a Trumpeter beharangozott makettjet 48-ban! (az alatti meretaranyban bajban leszel hiszem szinte mind ami kaphato az pontatlan...nemelyik meg formara is gazos...kiveve par orosz/ukran gyarto makettjet, de azokat nehez beszerezni) -
jól betáraztál!:D
most,hogy a Lock On-al szórakozok megtetszett a MIG-29...egy olyan is kell a listára!:)
te mint nagy MIG szakértő melyik 1/48-as Mig-29 makettet ajánlod?
van már 1/48-as Mig-29-em,de az retekül néz ki...asszem az egy Academy makett -
Igen! Egy klumpas bige, hoz egy buzolgo sajton egy adag jointot, de a hatara kotott szelmalom elfujja az egeszet, es en "baszhatom"..."na neee elesben hatulrol" © by Snatch 

ez van benne:
-
Csomag biciklicsengő kimaradt :P -
Milyen pakkot? Sajt? Tulipánhagymák? Pár zacsi fű? Vagy szélmalom makett? :P -
Nah rendeltem egy szep pakkot hollandiabol...remelem ideer meg karacsony elott ;)) -
pfff -
na én zúzok aludni egyet!rámjött az alhatnék
-
nm:P sztem is...pedig híve vagyok a sárga-fekete kombinációnak!de akkor ha több a sárga kevesebb a feka -
kösz,ja valahogy így terveztem!:)
talán fehér színnel jobban néz ki -
még nem néztem utánna! -
szal valahogy így nézne ki az elképzelésed:P mind2 verziót megcsináltam
-
Miért nem veszel akkor sima Subaru rally-team matricákat? Biztos van egy rakás fajta. -
és hogy maszkoljam ki a subaru feliratot?:D nem vagyok ollóművész sajna...ha tudnék probléma nélkül vágni,akkor persze,hogy maszkolóval csinálnám... -
mindjárt mutatok neked valamit:P -
Nem egyszerűbb maszkolót venni? -
hali
azon is gondolkozom,hogy a subaru matricákat valahogy fehérre kéne csinálni a sárga helyett...faterom haverja dekoratőr,és elvileg tudna kivágni sablonmatricákat,amit felragasztasz a festésig majd lehúzod... -
elég jól hangzik:P
amúgy hy all
-
na íme az ötletem kicsit kibővítve
tehát kasztni fekete
felnik feketék
csak a sárga subaru matricák lennének felragasztva,meg a versenyszám,a többi reklám nem kell rá...lenne egy felirat a motorháztetőn fehérrel,vagy sárgával,hogy
In Memoriam: Richard Burns és alatta az évszám,hogy 1971-2005
nem akarom túlcsicsázni,de nem is akarok egy full fekete autót csinálni...
honnan jött az ötlet? megnéztem egy velekapcsolatos emlék összeállítást,és alatta jött az ötlet a sok Subarus kép láttán' !:)) -
hmmmmm...lehet mégsem azt a subarut építem meg amit tegnap belinkeltem...mivel rally subaru,ezért lehet Richard Burns emlékére építek valami egyedit,ami vele kapcsolatos...ez most ugrott be...

ami eddig biztos,hogy a neve mindenképp rajta lesz,ahogy az a rally autókon szokás...
mint itt is látható a hátsó ablakon
-
tényleg, bocsi, kijavítottam!!!:) -
Hi All!
Sky!
Csak megjegyzésképp, a Nevemben az X van naggyal írva, nem a K!
Makettekről képek is lesznek fenn? Mert akkor adok párat majd! -
Néha ez is kell, különben nem tudnád értékelni a minőséget. : ) -
Kisse elgondolkoztam!
Most is zsenvedek itt ilyen osregi elnagyolt makettal (AMT A-7E)...ahelyett hogy preciz modern uj makettet epitenek!
El is hataroztam hogy nem fogok sok energiat fektetni mostantol az ilyen minosegu makettekbe mert csak a fel eletem megy ra mire keszlesz.