69150
-
Asszem a fabulisnál van FM detail, mert az magyar!!
Ha jól emlékszem 5-6 k körül van, a makettet meg láttam euró centerben kb 4 K-ért
-
ja jó lenne,ha nem látnék annyi rést!:S
lesz mit csiszolni/tömíteni... -
nézegettem az oldalt amit Seaweed linkelt...ott van ilyen feljavító potom' 8000-ért!:D
a makett úgy 4000 körül van
na mind1 előbb Tomcat ezt már eldöntöttem...aztán majd később jöhet a Mig -
jó is az:))
-
olyan érzésem volt a makett építése alatt mintha gyufából szeretnék hidat építeni!:SS -
elkezdtem az italeri flakpanzer ostwindet...hozta a szokásos színvonalat...pl amit a tamiyáéknál egybe kiöntenek azt itt vagy 5-8 alkatrészből kell összerakni...de ez csak a kissebb baj...a másik az,hogy kicsit szarul illeszkedik helyenként...tehát nem volt ritka a fél miliméteres rés... -
Academy Mig-29 a kiráy, csak kell hozzá az FM detaiset(ami persze drágább mint a makett) feljavítója és nagyon fasza makett lesz belőle...
Az enyém is Academy
-
Nem igazán fegyverből volt hiány. Gondolj bele, ha egy katona minden hulláról felvesz minden kis csomagot, akkor a végén megse bírna mozdulni. Épp elég volt nekik cipelni azt a pár gránátot, meg kulacsot, meg esőkabátot, meg gázmaszkot, meg anyám tudja még mit :P -
Sok mindenről nem tehet az ember, mégis vállalni kell érte a felelősséget :) -
Biztos lelopták a románok, hogy vigyék a MÉHbe. -
Ott van egy amcsi GK-belevezetve a dzsindzsába, valszeg meglepték őket a németek és eliszkoltak, úgy maradhatott ott -
de miért nincs kihímezve a díszpárna?:) -
kicsit kedveli a II.VH-s repülőket -
ij -
Na jó, megyek, mielőtt kiakasztlak titeket. :) -
Francba, nem néztem, hogy VIP vagy, akkor vártam volna 4 percet a hsz-szel.
-
OK, akkor a diorámán épp most "fedezik" fel a terepet, most értek oda. De ha az amcsik meg meghaltak, vagy elfutottak előtte onnan, akkor meg fura, h minden olyan szépen szét van rakva a terepjáró mellett is, még egy kartondoboz is kibontva. Mint a búcsúban. :) -
Ha ott van hozzá egy szakajtónyi lőszer, akkor miért ne? De ha azt nem is viszik el, ott az az állványos géppuska. -
Csoder #31137 Igen, főleg a németek, de a csata közepette nemnagyon, főleg ha megvolt a full menetfelszerelésük is. -
Csoder #31136 Jeep melletti thompson, a képen pedig német katonák vannak, minek német katonának amcsi stukker. -
Már a rómaiak is tankot használtak? :) -
1944-ben Romaniaban keszult:
-
Nem csak ebbe a diorámába akartam belekötni, mert már soknál észrevettem ilyet. Szerintem a háborúban, amikor úgyis mindenből hiány volt, mindent összeszedtek az utolsó szögig, amit még lehetett hasznosítani. -
Ööö, de a becsületes katona nem lop.
...
Na jó, feladtam. :P
Bizonyosan csak nincs kedvük lehajolni érte. -
De ott a Jeep mellett is van egy kézifegyver (mittomén milyen típus), gyalásó, a hátuljából vmi palackok kiesve (feltételezem nem üresek), a tank orránál vadiúj csákány, marmon kanna, az árokban ládák, hordó, tovább meg egy állványos géppuska egy valagnyi lőszerrel. :) -
:DDD -
Gondolom, nem. A páncélllemezeket nemigen lehet kézzel :D, az üres dobozokat, hüvelyeket minek, a 380mm-es rakéták meg nem jók az M1-be. -
Most minek velem vitatkozol?!!! En csinaltam a dioramat?! -
Csoder #31127 De, összeszedték, a háború elcsendesedése után
-
Minden diorámán tök sok elszórt hadianyag, fegyver meg ládák, kannák vannak. Azokat nem szedték össze a valóságban? -
Ha a tetőt nem "beékelik", hanem ráteszik, engem spec épp az lepne meg, ha az oldallemezekből törne le úgy a robbanás, hogy a tetőn meg ottmarad. -
Hat a fene tudja milyen eros heggesztes lehett az...de a berobbano loszernek semmi sem szab hatart....van olyan kepek ahol a Jagdtiger darabokrahulott a bent felrobban loszer miatt.. -
Ha megnézed nem is ment át a páncélon a lövedék, csak benyomta., és ahhoz képest a belseje is tök ép. -
De ilyen pontossággal lerobban? Elég szar heggesztés lehetett :P -
Té'lleg. Sok rohadt tuningőrült. ^^ -
Nezzd ne csak kerdezd! Oldalan ott a belemeneti nyilas...es lerobbant.
(Tele vannak a szakirodalmak ilyen kilott Stug-ok fenykepeivel) -
Egy méterrel elötte a tankakadályok közt :) -
de hogy? Gondolták, hogy mennyivel dögösebb a kábrió. Ha amcsiknak van, legyen már nekünk is, aztán fogtak egy lángvágót? -
Mér', hol a tetőlemez? :D -