69150
-
Jóhogy :P
-
Ha hozzád megy, nem szokott venni? ;) -
Mért,most volt rajta ?
-
Ma 3-kor MOM park. Esetleg légnyomás és páratartalom adatok is érdekelnek? Vagy hogy kbx-en milyen alsónemű volt? :P -
Oké
-
Mikor,hol ? :P -
igen 
-
De irigykedtél volna mi? :P -
Nem. Bemuti, stuff átadás, sietés dologra mindketten. -
Majd lesz, most semmi látványos nincs rajta. Majd ha kicsit haladok vele láthatóan, akkor majd csinálok képt. :) -
puszit adtál kbx-nek?:ASD:_ASDAS?:_DAS?:_D -
képet ! -
Ok, meglestem!
Majd lesznek jobb képek is, mert ezek irdatlan szarok! -
Noh, kbx-nek hála lecsiszoltam a hajó alját, becsomagoltam újságpapírba és lefújtam feketével. Most várom h száradjon, aztán megnézem hol flekkes még. -
De télleg mi az a sok szőr rajta? :)
Szép lesz a repülőd!
-
kész van,feltöltöttem mindent amit adtál!:)
az adatlapodnál találod -
Hmm, érdekes, a csákó hagyományos 3 pontos bizt. övekkel csinálta meg, én meg úgy tudom, hogy az enzonak 4 pontos van alapból, vagy rendelni lehet nem tom, de láttam egyet vhol, annak az volt, gyári piros, Ferrari logóval!
meg nem tom, hogy akkor minek van "kivágva" a hely neki, ha nem az övnek!
-
kösz leszedem,és töltöm is felfelé -
Ok!
itt e van:
File Upload is successful:
file name: Skyline.zip
file size: 272130 bytes
File number: 00180309
file link: http://www.sendmefile.com/00180309
-
Nemreg a lockon topicban paran belgiumbol rendeltek webshopbol es 4 nap alatt itt volt nekik!! (Fedex hozta.) Ezt sose fogja ubereleni a magyar fost...oo bocs posta :D -
Munka van mind ket alkalommal. -
-
mér' hova mész ? :)) -
Ha jol belegondolok siman itt lehet pentek reggelre..UPS a nemet postae, es a tobbi futarceg is szallit legi uton(Fedex pl)...ha ma este feldobjak egy tehergepre hollandiaban az meg ejjel landol ferihegyen...aztan pentek reggel mar hozhatja is futar/posta...kerdes hogy mivel szallitanank... (de nekem gyanus hogy futar...nyugaton ez eleg alap ma mar) -
MikX feltudod tolni még1x sendmefile-ra a cuccot??:)
leakarnám szedni de már nincs fent!
"The Request File not Found" -
hollandiából?:D
minden folyón végigúsznak!:D
vagy Németo.-ban a fekete erdőben feldobják a dunára és pesten kihalásszák
-

(Kivancsi vagyok....leginkabb hogy ha tenyleg it van 2 nap alatt (most az egyszer remelem nem)..akkor beleszaladok mert penteken egy ideig hazon kivul leszek...vegulis mobilszamom meg van adva es remelem ha futarral jon annak is megadjak..ha meg posta hozza akkor nem gaz...az hagy cetlit..de ha nem er ide 2 napon belul akkor jovohet akkor meg itthon vagyok...kiveve jovohet szerda :P) -
jaja, csak hát még az messze van, egyenlőre jöv. héten remélem Geró meghozza az Enzo-t, akkor asszem lesz egy kis dolgom!
Már nagyon várom, elolvastam egy két infót, meg képeket néztem ,nagyon éllatul ki van dolgozva! Az egy más kérdés, hogy nekem is fog-e úgy sikerülni :DD
Enzo -
nemhát,marha látványos. -
hajóval jön...
-
mind1,jó az :)
csak dolgozni kell rajta. -
Jahh, de az sem kicsi!
-
72-es jah..es egy osregi kitt. -
Nah belestem a szallitolevelemre...es mar "Order shipped" felirat van ott.... :)
-
Italeinek van Zvillingje,...bár lehet,hogy csak 72-es.
-
Hát kicsit én is sokallom, csak, ha II.VH-s gépet csinálok, akkor nem szeretnék "hétköznapit" csinlni, tehát lehet majd egyszer beruházok rá!
Még nemtom!
Régebben nagy II VH fan voltam, mármint amikor lekeztem makettozni, szinte csk ilyen repülőim voltak, de hogy újrakeztem most, csak autók érdekeltek, de hogy itt beszélgettek, kedvet kaptam, megint lehet hogy csinlok ilent megint! -
De egy ilyen atalakito majdnem 90€-ert...hat ezert ket olyan makettet lehet venni feljavitokkal hogy na...bar ha valakinek ez kell...legalabb kaphato a megoldas! -
Hat mivel 1:48-ban szinte mas fajtat nem is kapni....a kerdes ertelmet veszti. -
ehh szerkesztés rulz!:D mire leíratm,hogy 2 gép kell,már módosítottad!^.^
np...amúgy nem tudom -
omfg!
1/48-ban nem kis darab lenne,de szvsz ez csak az átalakító...még kel külön venned 2db HE111-t...