69150
-
Ledbekötés topik prohardveren.
Azt ugye tudod, hogy egy led lesz vagy akkora, mint egy fél emberke(méretarányban)? Vannak sokkal kisebb ledek(smd), de azok kézzel való beforrásztása idegölő munka. -
220V? 12V-os laposelemmel hónapokig fogja bírni.
Ez most csak hirtelen találtam, de hasonló kell neked is. Írd le pontosan hány led megy hova -
mostmár semmi, a brazil oldal címe kellett volna, de megtaláltam
fórumkereső RulZ! :DDSAS -
Nem, de ez is Gerotól van...
minek a címe kell? -
huhh, ez is ott volt?
nem is figyeltem, akkor én is rendeltem volna ilyent, vmire!
Mondjuk a Nismo miatt igazán csak Nissan-ra jó, de lehet lesz egy R33-as motorral, akkormár ugy lesz egy R32-es is csak az motor nélkül! SDASDDD
szerk: vki nem tudja annak a címét? nincs már meg, átlapoznám a kínálatot :DD -
nem néz ki rosszul!
-
Ha megjön a brazil cucc, én is akarok egy Z-Tune Skylinet motorral, nekem ilyen matrica lesz rajta:
-
azt csinálom épp...a #31658-ben lévő link is google álltal,csak hátha tudja itt közületek valaki!:) -
google?! -
kösz,így már csak 2 szín kérdéses!:) -
jahh, hasonló, csak a hátulja, meg a motorháztető marad kék -
18 (Orange) - 1527
1322 (Clear orange) - ezt nem találom
173 (Light blue) ez nem kék, legalábbis az én átváltóm szerint, hanem track colour
így hirtelen ennyit találtam -
nem lehet rossz..én a suprát akarom majd megcsinálni ilyenre -
nem tudja valaki,hogy ezeknek a humbrol színeknek mi a model master megfelelője?
18 (Orange)
1322 (Clear orange)
173 (Light blue)
nem találom a humbrol átváltó papíromat -
ahh köszi, ilyent kerestem én is, amin minden rajta van!
Egyébként már írtam ,hogy a Skyline tetejét és az a,b,c oszlopokat lefújtam fényes feketével, majd ha megszárad, dobok képet róla, sztem jó lessz, főleg ha megjön a brazil nonfigos matrica! -
én most épp a színeket váltom át...az impreza színeit...átváltottam humbrolra,majd ami nincsen megnézem a testors állományomat is!:D találtam egy jó kis színátváltós oldalt
ezt -
Jahh, amúgy nem bírtam ki, és csak elkezdtem az Enzo-t is, de csak összeragasztottam a motort, meg lefújtam matt alu-val!
Állat, hogy milyen részletes, pedíg a motor magy része nem is látszik igazán!
-
ok -
ja,megfogom csinálni...ma,vagy holnap -
Hi all!
Sky!
Amit ígértél, hogy beszkenneled azt a cikket, azt megcsinálod vmikor? -
Tojok rá. Az ütegfedélzeten lesz kettő égő, a tiszti kabinban egy. Legalább látszani fog belőlük valami, mert ahogy rárakogattam a főfedélzetet, olyan sötét lett hirtelen, hogy semmi nem látszott benne. A másik három égő meg az árbócok tövében lenne, mint az igazi hajókon is volt, ezeket persze valami kis lámpás formájában szeretném megcsinálni. Sőt, majd valszeg a parton is lesz világítás. -
pfff ... elkepzeltem mint giccset az ejjeliszekrenyen :DDD
(nem igazan ugralok a "nintendositasert"...ha motort raknak bele az meg csak csak..mondjuk egy fenykep elejeig...de mar az is gagyisztan ha jol belegondolok...jon valaki es "Nezd! [bekapcs...oszt vilagit, forog, meg mitudom en]"...kicsit "bovli" erzesem van..vagy olyan mint valami lenygelpajszeres ocskasag...persze izlesek-es-pofonok' ;)) -
6 led kéne, lehetőleg kapcsolóval, táppal, 220-ról működtetve mint "éjjeli lámpa". :) -
Dwhogy melegszenek, pont az bennük a jó!. már pár száz hozzászólással lnetebb részleteztem. mondd meg hány ledet akarsz és összeütök egy kapcsolási rajzot neked, ha lesz időm. -
De szeretnék így tudni :( Az ien gyönyörű őszi kamuflázst mivel csinálják? csak mert nekem ecsettel nem ment. igaz már több mint egy éve nem is makettoztam. Az egyetem elveszi a szabadidőm. Najó a inkább a bulik, piálások, meg a csajok :) -
És tervezel rá vmi kiegészítőt, vagy alap lesz? -
Hát 10e ért vettem ,ez nem sok sztem azért amit kapsz, sőt!
Mondjuk boltban 14e, na ott nem venném az biztos! -
Még nem kezdtem el. Szlovákiában annyira nem durva az ára sem.. -
Elmör #31645 Neked is megvan? És elkezdted már? Vagy készen is van?
Biztosan durva, csak hát az ára is az.
-
thx -
Ez meg van nekem is! Nagyon ott van ez a készlet. -
Igen. Minél nagyobb annál finomabb. -
Hi All!
Nah, végre itt a legújabb szörnyem!
Nagyon állat! El leszek vele egy darabig asszem!
Big thx Gerónak!!
Jahh, geró! Bejött az amit gondoltam, vettem egy levegőpalackot, azzal fújtam le, és király lett!
De nem kékre, hanem fényes feketére, mert mondom, úgyis tetszett régen a Type-S Zero NSX, aminek is így volt festve a teteje, vagyis az a,b,c oszlop, meg a tető! -
Kerdes:
Gunze Surfacer szamozasa is azonos elvet kovet mint a csiszolopapiroke?! -
Hi all!
Jók a képek! most nincs kedvem közel 1000 hszt végigolvasni szal csak képket néztem. :D
Kata: nagyon jól nézki!! csak így tovább!! -
Elmör #31638 Hát én amit írtam annyit tudtam segíteni.
-
well...én próba ként az egyik ledet rányomtam egy 9v-os elemre!:D
bevilágította a fél szobát,és pillanatok alatt felforrósodott...tehát ha jól kötöd be,jó elemre stb,akkor nem melegszik fel annyira,hogy csöpögjön a műanyag!:D -
segítsetek pls mert fontos 
-
Ledezni én is akarom majd a hajót. :) Nem melegszenek fel annyira, hogy megolvasszák a műanyagot? -
sajnos nem tudom megcsinálni neked!:)
egyenlőre örülök,hogy összetudtam kovácsolni a 2 motorháztetőt...meg még sok egyedi cucc vár...ledek meg minden egyébb