69150
-
nem vagyok roma,hogy 15 évesen unokáim legyenek!:_ASDDAS
na elég az offból htx
on -
Siman
-
Jaja onnan vasaroltam mar en is!
-
Na, akkor lesz elfoglaltságod a karácsonyi szünetre. :) -
Jah es aggodtam hogy hogy hozzak, futar vagy posta...a hollandokra egy szavam se lehet! annak ellenere hogy postani kozonseges csomagkent adtak fel RA volt irva a mobilszamom!!! Persze azt botorsag lenne feltetelezni hogy a magyar postas felhiv ha nem talal itthon!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....dehogy!...(gondolom hollandiaban megteszik...mint ahogy nalunk is a futarszolgalatok...) -
nem vagy még nagypapa?:O elég nagy baj!:DDDD -
onnan rendeltem,ahonnan Petyus szokott...jatek-makett.hu
korrekt cég -
-
lol mit csináljak iskola mellett 18 évesen?:D vezérigazgatónak kéne lennem,és családot alapítsak,amit tartsak el vagy mire gondoltál?:D
mekdonálcba meg nem fogom menni melózni -
én meg megrendeltem az Italeri 1/48-as Seahawkot...3800 lesz...pósta költség nincs,mert bemegyek érte a boltba,ha megjön!:) igaz már csak Januárban azt mondták,de nem baj -
így könnyű:PPP -
Nah megvan a cucc!! hozza megjott a jezuska..karacsonyvan Seaweednel
kis ertekeles:
Maga csomag korrekt, "boven" becsomagolva (igy is osszenyomtak szallitasnal, de nem serult benne semmi, mert a papir kartonon belul meg "pattogos(buborekos)folia" is vedte egyik oldalrol masikrol meg + kartonlapok..)
-A ket darab mugyanta 48-as Mirage pilota figura nagyon durci, rez maratas a letra a gephez! (bar 22.95€-ert borsos, de megeri!!)
-az orosz garto (Nomega) Mugyanta 48-as Mirage 2000 kabinja is uberallesz (bar ezt tuzoltaskent rendeleltem mert az eduard hasonlo cucca elfogyott..az olcsobb is volt (bar csak rez maratas only), es tartalmazott kulso javitasokat..ez viszont egy komplett kabin upgrade mugyantabol!
-Eduard maratasok /szamszerint 4db/:
-1:35 OH-6 Cayuse: nagyon szep!
-1:48 Su-15TM altalanos feljavito es engine set: pado..meg mindig keresem az allam!...vannak benne olyan pici es pontos! alkatreszek hogy mar most elgondolkoztam hogy azt nem lesz egyszeru felrakni a gepre!!!
-1:72-es Revel Mig-21F-13-hoz keszult maratas...hat ez kesz! az uj 2005-os szeriabol van, igy van benne szines maratas is! nem tudok mast mondani csak hgy nagyon durva! kepen a weblapon is latszik hogy eszmeletlen pl a muszerfal de eloben a kb 1.5 centis muszaerfalon ami elore ki van szinezve es a muszerek mutatoi is kivehetoek! SOOOT! Pontosan kiveheto hogy melyik muszer milyen...14.95€-ert ez kotelezo darab annak aki ezt makettet meg akarja epiteni!!!!
Jojjenek a makettek:
Mindketto az apro Fonderie Miniature gyartamanya, az egyik egy Mirage F-1B a masi kegy Mirage IIIB, ketuleses 1:48-as masinak.
-Az F-1-es alap kitjevel lesz munka boven, a dobozban adott feherfem futok es egyeb csovek szepek, a mugyanta kabin es futoaknak gyonyoruek, a rezmaratasrol nem is beszelve! Kulon adnak hozzya ket garnitura huzott kabintetot! (ugye a Heller kitjet upgradelve aruljak)...enyi penzert itthogy egy jomakettet se kapni..plane nem ilyen kulonleges ketuleses Mirage-t!!!
-Mirage III meg ezen is tultesz!!! Az alap kitt is gyonyoru..raadasul a dobozon nem egy Mirage 3 hanem Mirage 3R/RD van, ami nemes egyszeruseggel at van kezzel filcel huzva egy nagy ikszel :DD, es a tetejere egy Mirage IIIB matrica van ragasztva...de a meglepetes most jon! A dobozban benne van a komplett Mirage IIIR/RD mugyanta kabinja is a IIIB-n tul!!! Pazar!!
Tuti hogy a hollandoktol meg sok-sok makettet fogok rendelni! Korektek (pl ami nem volt(messzerhez) felvettek ertesito listara es amint beerkezik jelezik hogy le ne maradjak rola!), gyors, szallitasi koltseg ugyanannyi mintha pestrol rendelnem, es nembeszelve arrol hogy eleg csak megnezni a lapjukat...20x annyi aru, van is keszleten!!! (ami nem mind1)...es koztuk sok-sok olyan kulonlegesseg amit magyarorszagon soha nem is lattak, nem lesz kaphato!!!
/me heppi
-
minek? ha netán kérnék valamit akkor azt álltalában megveszik...na nem új telefonra tessék gondolni 60.000-ért,hanem ruhára,meg ilyenekre...ha meg nem akkor meg várnom kell fizetésig...ennyi...dolgozni meg majd érettségi után!:) -
hát kérj:D vagy dolgozz:DDD -
én nem vásárlok senkinek semmit,mert:
1. úgyse kér senki semmit
2. nincs pénzem!:) zsebpénzt meg nem kapok,igaz nem is kérek -
pfffffffffff.....és legalább karácsonyi bevásárlás már megvolt?:D vagy ezt az 50-et arra tetted félre?:D:D:D:D -
nekem van 50,- ft-om!:) -
szedjétek össze...nekem mind1 hogyan 

-
titénum pölöszk -
Akkor én beledobok háromezret. Na? 

-
ha megveszitek elmegyek innen örökre 

-
gyerekek én EZT kérem karácsonyra
-
nem...ez másik
-
annál jobb,ha elvolt ásva!:)) -
Csoder #31769 votmá
-
szerintem ez se rossz 
-
hú nagyon el volt tűnve a fórum skacok
-
T minusz 1 -
-
hmmm mar tukon ulok...
-
Csoder #31763 icq
295278767 -
Nah 146 mega. hogykered? ;))
(msn, icq -m van) -
Csoder #31761
-
Nah osszeszedek egy pakkot neked ;) -
Csoder #31759 Aha -
Magyarul a Kiralytigris?! ;) -
Csoder #31757 Nézzük csak, főleg a Pz.kpfw. VI tiger, tiger II,
Makettezés terén meg ezek festés érdekelne. -
Nah szal melyik a kedvenc harckocsid?! ;) -
De ha igy se megy akkor azt fogjuk csinalni hogy te megmondod melyik a kedvenc harcjarmuved. 
attobbit meg rambizod...
-
Csoder #31754 Mondtam, valami harckocsis
(Bocsi, utólag szerkeztettem csak oda azt az egy mondatot, nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan reagálsz)