69150
-
nyah akkor:
A Su-15TM muszerfala (1:48)...alatta egy szines nyomat amit adnak hozza)
Igen ez ugyanaz a lap!! (balra fent a muszerfal nyomata atlatszo muanyag lapon)
Masik lap ugyanazon keszletbol...(+ van egy kulon hajtomu feljavito is)
Akkor kemenyitsunk be! Ez mar 1:72!!!! balra fent az erdkesseg--lasd egyel lentebb...
Eszmeletlen durva! EZ EGYAHETVENKETTO! bazi kicsi! -
szevasztok,walaki rakna föl pár kamion maketettet?...mert nem nagyon láttam még a topikba, elnézegetném:DDDDDDD -
kösz... -
reszvetem -
de jó neked, én meg azt várom már hogy csütörtök este legyen, mert akkor végeztem a zh-al
-
Nah kicsomagoltam es tuzetesen atvizsgaltam a Mirage IIIB makettet...es nem csak az Mirage IIIB, a Mirage IIIR/RD hanem a Mirage IIIC is megepitheto a dobozbol. Minden benne van hozza (heller-bol). Viszot vannak olyan deformaciok az eredeti heller maketten hogy kesz "orom" lesz azokat kijavitani ;)) De mar varom..nagyon varom... ;)) -
Azért ne húzd rám a vizeslepedőt!! 
Ha egy kicsit utána számolsz, azt írtam hogy kb 1800 HUF a Spray a boltban, hogyha még hozzáadod a 400 HUF postaköltséget, akkor láss csodát 2200 HUF!!
Ehhez még érettségi sem kell hogy kiszámold!!! talán az a 70 forint nem fog földhöz vágni!! -
gallhun #31865 A festéket lelehet maratni 1 bizonyos lefolyó tisztító kristályal -
-
minden szar lett!:D -
Nahh, asszem én leteszem magam mára, nem látok már, pedíg még a kipufogót fel akartam ragasztani...
nah, bye all... -
Ez van! Most szükségem van a pénzre...
Magánszemélytől meg hogy kérjek kölcsön, úgy hogy majd mittomén 3 év mulva megadom??? -
Dehát, ha csak a kaszni lett rossz, azt meg leget oldani, hogy rendelsz egy kasztnit csak nem? -
festés fos lett...többet vártam el magamtól mint amennyit akkor tudtam...pl az első suprát olyanra akartam építeni,mint amilyen az F&F-ben volt!:DD a második már saját ötletek meg minden,de az meg nem lett olyan jó...a mostani az még jó!:D igaz a fékeket kikell fúrni,mert nem megy bele a kerék(beleszáradt egy kis ragasztó) -
Akkor te már nagyon vágod a Supra építés fortélyait!
De miért kuka?
Az egész szar lett? -
Jaja, azt lehet is érezni rajta, meg ugye tapasztaltam, mivel egy nem látható helyen (szerencsére) eltört amikor a fűtőszálat csiszoltam róla! -
hehe
-
Mien Skylinet?
Vagyis mien lesz majd? -
volt narancssárga is!:D az volt az első próbálkozás...aztán az kuka,majd még1 supra...majd az is kuka...ez most a 3dik!:d -
Thx...
Bár itt is látszik egy két hiba, de majd egy-két hét száradás után kipolírozom belőle!
jahh, nem kaptam Italian Red-et a megába, aszonták, amjd vmikor később, így nem tudtam lefújni az enzo-t, de mind1, majd később, addíg is bekábeleztem, meg tettem karbon-t a hengerfejre, ja, meg az italian horses-en láttam ,hogy a csóka a motornál cigispapírból csinálta a hőszigetelő réteget, megcsináltam én is olyanra, így szebb...
Meg azon gondolkodom, hogy lehet veszek karbon matricát, aztán mindenhol beborítom vele,ahol a valóságbn van! mondjuk az alját talán nem, felesleges... -
emlekszem aaszem narancssarga volt meg fekete?! vagy csak fekete? :D -
én a supránál csináltam ilyet(egy régebbinél,még nem voltál itt,Seaweed talán még emlékszik a fekete suprára!:D),hogy kivágtam a két oldalsó ablakot...megmaradt az első,hátsó,és a 2 oldalsó kis ablak...de baromi óvatosan kell,mert az átlátszó alkatrészek sokkal "merevebbek" mint a normál alkatrészek...magyarul könnyebben törnek!!! -
Ha ilyen szepen kered
-
Én is most Skylinet építek. Most fújom a belsejét.
-
jó lett!
-
télen fagyit? Aztán majd jól megfájdul a torkod ám!
-

Erről az ablaklehúzásos témáról te mit gondolsz? hogy lenne szebb? -
Adsz egy nyalást?
-
jah,elvileg full fekete lett volna az egész kocsi!:DD
aztán jött ez az ötlet,hogy beleviszek ezüstöt is!:)) -
-
mimás, ugye...
:DDSDASASD -
ja ezüst lesz maga a kocsi,és fekete lesz a többi része...fekete lesz a felni -
thx.
Jahh, milyen is lesz pontosan?
mert raktál be egy képet az MW-fosból, hogy ien lesz, de a színei is olyanok lesznek?
Már annyira belejöttem a Skyline-ba (épp száradtak az enzo cuccai :DD), hogy a belsőtérbe tettem egy kis karbon-t, meg megcsináltam a kárpitozást, meg csaináltam a nitrópalacknak vezetéket...
Szal arra gondoltam ,hogy kivágom az ablakokat, mivel a sötétítés miatt nem lehet amjd belátni, ergo hiábba van viszonylag jól megcsinálva, nem látszik.
csak azt nem tudom, hogy mindkettő ablak le legyen , vagy csak az egyik, vagy teljesen, vagy félig lehúzva??! Ezen filózok... -
Már csak a kisgyerek hiányzik, ahogy ül a földön, összemaszatolva azzal az anyaggal. :) -
nem rossz! 
enyém is hasonló lesz,csak a csomagtartó,meg a motorháztető is fekete lesz [de már mondta] -
En szi-tivel megprobaltam volna ha nem csiszolassal. -
Jahh, de mondjuk nem vészes, attól mág napfényben jól mutat, főleg egy jó lakkozás után, de csak a matricázás után, ha lesz egyáltalán :DD (Brazil cucc) -
Hehe FM ahogy elnezem egy kis csaladi vallalkozas ;)) -
Mind olyan. Forrovozes labas alap kellek hozza.
(Latszik is a maketten hogy van rajta mint egy "jobb" ribin a vakolat
)
-
Igen, ha sokat fújsz vele, a nyomásesés miatt lehűl a palack, és után az oldott levegő nem válik ki elegendő nyomást eredményezve, várni kell míg kicsit visszamelegszik. Én a halogénlámpám alá tettem melengetni. :)
Nekem az egész hajóra és alkatrészeire (már amit nem kézzel kell majd lekennem) elég volt 1,5 palack, az egyik még most is jó félig van.