69150
-
gallhun #32499 van aki vizet használ -
Csoder #32498 Hát én se sűrűn
-
gallhun #32497 Az acrilokhoz meg alcoholt kell sztem -
Csináltam én azzal mindent... :c
-
gallhun #32495 Én se -
Az életbe nem vettem még gyári higítót
-
OFF:
Te Punker ha mar ittvagy! Mostanaban nagyon maga alatt a forumotor! Egymast erik a kilokott hsz.ek, meg a sorrendrontas...
ON: -
nekem lakkbenzines szintetikus higítóm van! -
Csoder #32491 Jól fel kell rázni, és keverni, nameg revell higítóval higítani. -
gallhun #32490 Sztem a gyári higító a legjobb a festékekhez. Bár nekem a szint.higító bejött minden festéknél/nem az acriloknál. -
ilyen nekem is volt MM lakokkal..de csak ecsettel! azaz ugy is mondhatan hogy fujva soha nem volt ilyen! Sot..mire elraktam/megpucoltam a szerszamot addigra altalaban meg is szaradt a matt lakk. (fenyessel mas a helyzet az kb 1 het) -
-
:DDDDD -
pontosan -
biztos nem te fogsz elküldeni:S:/ senki vagy te ahhoz! amúgy meg nem volt már kedvem ittmaradni szal bye all
-
Csoder #32484 Rosszul látod a helyzetet, nem azmiatt nem csippál téged egykét ember mert új vagy, vagy mert nem tudsz jól makettezni, hanem azért mert nem vagy képes rendes ember módjára fórumozni, és társalogni. De nyugi, neked is csak azt tudom mondani mint a többi homályos látású tizenévesnek: néhány év és te is rájösz, hogy veled votl a gond. -
:DDDDDDDD !!
Az igen :DD -
Az :DSA_S -
fejezd be.
go away,pls -
akkor tuti a festek nem tapadt! 2 nap alatt a legratyibb festeknek is legalabb porszaraznak kell lennie!! (porszaraz aki nem tudja: mikor a felulet mar nem ragad de a melyebb retegek meg nem szaradtak meg) -
gallhun #32479 Nekem van olyan figurám amit lekentem testors matt lakkal kb. 94ben és még mindig ragad -
Csoder #32478 Milyen festék volt, revell? -
nem egy felkiáltójel miatt...hanem ami itt megy! megvan a megszokott bagázs,és akkor az újfiút le kell szólni,meg vele lehet úgy beszélni mint a sz*rral!( tisztelet a kivételnek)ez megy kezdetek óta...figyeltem,de nem szóltam inkább egy szót se mert akkor megint jön az oltás! -
az is jó. -
oké,szia
-
Nemtudom :o
De ha nincs lakk,akkor a nitro is jó :DDD
(egyébként sztem a piros festék volt a szar,mert 2 nap múlva is ragadt ! ) -
Csoder #32473 De azért te sem vagy semmi, egykis felkiáltó jel miatt felháborodsz. -
gallhun #32472 Én szintetikus higítót használok -
mióta betettem a lábam pár ember kivételével mindenki bunkózik velem...mertén nem vagyok olyan profi mint ŐK!de mondom! nem tud érdekelni! másholmegvan a normális társaság ahol jólérzem magamat..ennyi! -
a lakkbenzin az olajos nem?! (vagy en emlekszem rosszul?! lehet kavarom a nitrohigitoval :DDD)
Ha van muveszellato a kozeledben szerintem probald ki az Akriloldot!! Nagyon jo kis anyag! (nem is draga) -
lakkbenzin-el...10 éve azt használom :)
Bár most KBX ajánlotta a sebbenzint,kipróbálom :) -
talán ha kultúráltan írogatnál, többen segítenének -
Milyen higitoval mostad at?! (en altalaban akriloldoval itatott ronygal torlom at..az benzinszeru anyag...az alkoholos filcet is lemossa ;)))) -
[hat nemezt röfögjuk mi is?!] -
na jólvan....büntetőpont!pffffffffffffffff!ménem minnyá feketepont?:S ide innetől max akkor jövök ha skyline-tól akarok vmit! ekkora 0 rendszert...na mind1 -
kircsi
-
Én higitóval átmostam,rá a szalag,fújtam,száradt 3 napot,leszedem,hát lezedte teljes hosszában a piros réteget :SADS
Scharnhorst.....azt az oldalát a falnak fordítottam :D
...majd befejezem egyszer..
-
-
Nagyon remélem hogy a topic visszatér a megszokott kerékvágásba és mellőzi mindenki a flémelést! -