69150
-
érdemes lenne megkérdezni a topikban,hogy mi az a lap...hátha tudja az autó készítője,vagy már szó esett róla...vagy ezt a galleryben találtad az automotiveon? -

Ma is igazoltattak,el is késtem
-
szerintem nagy sebességnél nem a szélvédőre csapódnak a dolgok....pl. eső.
Meg a féltégla :D -
Ja elképzelem ahogy beűl baloldalra s nézi hogy a komány meg hol van:DDDD -
Nem tudom, lehet, az összes ilyen nagysebességű japán rendőrautón van ilyen -
kloalka...ezt a rendoroknek , nem Nissan Skyline uldozoautot...
-
Nekem egy Aztek 480-as birizgalja a csorom (baaar azt nem tetszik hogy 1/4-es csocsatlakozo van rajta...utalom az 1/4-es csovet...)...mert az fem...egy ilyen keszletben limitalt szeriaban is kiadtak:
-
már a tervezőasztalon megvan!:DD
amúgy nem tudom mi az az átlátszó lap...én a felverődő kavicsokra gondoltam hirtelen,hogy az ellen védjen,de nem tudom!
-
Csoder #32531 Sztem valami légterelő, mint a hátsó szárny -
gallhun #32530 -
Ez kb olyan mintha a torott Letterman Airbursh AB-122-esem arulnam:
-"Nem erdekel valakit egy ilyen?!"
-blablabla
-"Jah igen el is van torve..szal csak uj duznit kell szerezni hozza!"
-balblabla
-"Hat majd megegyezunk...nekem nem kell"
hmmm
-
Magyar pálya rendőrök álma:))
Tudja valaki mi célt szolgál a motorháztetőn az az átlátszó valami?? -
5-10-20? -
Jah hat igy?! Nem modntam hogy kell...ahhoz joval tobb infot es kepet kellene kozolnod hogy velemenyt mondjak rola. (szvsz mas is igy lesz vele) -
De mégis, kb mennyiért akarod? -
gallhun #32524 nekem nem kell van másik -
gallhun #32523 mondom ha érdekel meg egyezünk -
Fejet lehet rendelni kulfoldrol sok helyrol (pl hollandoktol)...de pontos tipus (Aztek 4??) azert jo lennees foto is rola..kulomben nehez lesz aladnod! -
(Bar nekem a kivansaglistan egy fem modell van) -
gallhun #32520 Ok nem pont ilyen régebbi csak fejeket kell hozzá szerezni ha érdekel meg egyezünk -
Nekem is van egy olyan, Revell neonsárga!!!
Gyűlölöm a revell festékeket!! -
jah igen es milyen es hany fej an hozza :)) -

-
Nekem vanegy tobb mint tizeves piros humbrol tegelyem es ecsettel olyan kurva jol dolgozhato hogy az kesz alom...maig racsodalkozom ha valahova (altalaban nagyon ritkan) piros szin kell... -
Mennyiért?? -
menyiert? milyen allapotba van? menyi idos? menyit hasznaltad? ooo hirtelen tobb kerdesem nincs...
[szoropisztolybuzi]
-
Egyébként hogy ne csak a pirosat szídjam = a SÁRGÁT is gyülölöm...
Van olyan sárgám,ami szó szerint nyúlik.
(pedig friss) -
Nekem most a MM matt feher bejovos. (ugye utoljara is azzal fujtam)...igaz hogy ecsettel egy vonasnyit nem festettem meg belole (lassan elfogy :DDD)..de pisztollyal kivalo, erosen felhigitva is szepen fed (persze ez a higitas merteketol fugg hogy hany retegben!), es szerintem jo festek! -
gallhun #32511 Érdekel 1 ilyen valakit? -
-
Csoder #32509 Ehehehe, de jóhogy nekem szinte sosincs szükségem fehérre :o) -
Már rég beszáradt :D -
Alapvetoen akril oldasahoz vettem en anno az akriloldot..aztan rajottem hogy kurvajo univerzalis anyag..es mindeflee tisztitasra, zsirtalnitasra oldasra..d meg ecsetlemosasra is jo ;))) -
kis precíz :D -
az,persze.
Azzal tök jó,én kellemesen csalódtam nemrég az akrílban :o
-
nekem eddig az összes fehér festék egy nagy kalap foslé volt! 
fél évig keverem,majd felkenem a felületre,erre elfolyik a rákba,meg félig átlátszó...más festék meg profi,elég 1 réteg és kész -
gallhun #32503 Én vettem művészboltban acril oldót ecsethez -
NEm sokat hasznaltam eddig meg akrilt...de Gunzehoz a csapviz tokeletes volt. -
Csoder #32501 Akkor selejt, dobd el messze. Néhány revell festék elég ratyi. Nekem feketével volt hasonló szitu. -
En gyarit hasznalok...Humbort es Revell-t, higitani. Pisztolyt tistitani Revell pisztolytisztitot (mily meglepo :D)...ecsetet mindenben..mert mindig elfelejtem hogy van ecsetlemosom is :DDD
, nem Nissan Skyline uldozoautot...