69150
-
Elmör #32779 Vagy éppen kifogytak és ráadásul esetleg nincsenek is nyitva a két ünnep között. Felküldtük Pestre a nyomtatót, hogy csinálják meg, de minden alkatrész ami volt elfogyott, ráadásul nem nyitnak ki január 3-ig. Ezt add össze. 
-
Szvsz azért szar most,mert az ünnep miatt kifogytak a cuccokból :o
Türelem,mindenhol ez van most. -
Ez a Victory ,az én kedvencem :) -
akkor te tök jól jártál
-
-
Idáig csak innen rendeltem.
egyszer 4,utóljára 2 (!) nap alatt jött meg a csomag !
-
hát igen... én is bemennék de többe jövök ki tömegközlekedéssel mint így hogy kihozzák és ugyanúgy nincs ez a makett raktáron és feleslegesen mennék be... nekem semmi bajom nincs ezzel csak türelmetlen vagyok
-
Belanak inspiracokent -
Ja!
Mondjuk én be szoktam menni az üzletbe, nem csomagküldőzök, az a biztos :D
De a lényeg, hogy múltkor bementem, azt a csávó tök rendes volt, elbaxtam a festékszóróm levegőkábelét, azt mondom megnézem hátha lehet venni, odamegyek, aztán a csávó adott inyen, azt mondta, hogy visszahoznak egypár pisztolyt, azokat visszaküldik, ezzel viszont nem kell elszámolni, így oda adják! -
akkor megnyugodtam
-
volt -
Volt olyan ember aki innen rendelt és volt is raktáron makett?
-
pfff
... -
én meg megkaptam a visszaigazoló emilt amivel vették az adást hogy rendeltem tőlük makettot de sajnos nincs raktáron... gyáááááá
-
Ez nemsemmi!
autótervező mérnök a csávó legalább, vegy van érzéke nagyon hozzá!! -
Hi All!
Van ám képáradat dögivel!!!
-
Itt is festenek páran ecsettel. -
Huncolin #32762 hi all!
festék? sztem revell-t érdemes használni, de mondjuk én most több fajtát használok, és így sincs semmi bajom.
És mi a bajotok az ecsettel festéssel?
én is azzal festek, de akkor mutasson valaki egy olyan oldalt, ahol ecsettel festett minőségi makettek vannak lécci, hogy tudjak fejlődni -
Tényleg van néhány olyan makett, amelyiknek csúnya a festése (ecsettel készültek)
....egy linkről származnak, csupán a makettek ragadtak meg, nem az elkészítésük.
Visszanézve a képeket valóban kicsit túllőttem a célon, van néhány nem idevaló kép.......sajnálom, ha vkinek ezmiatt örökre elment a kedve a makettezéstől
..
A viccet félretéve ezentúl az általad említett feltételek mellett linkelek képet. (ha merek
)
Kellemes estét mindenkinek

-
-
csak egy öteletet adtam és nem ócsároltam senkit és így nem zavarja senki szemét a képberakós dolog.... -
mivan ? :@ -
ugye milyen igazam van?
-
De mindenkinek van saját galériája és oda rakja be a saját munkáit vagy csináljon egy weblapot és linkelje ide be ha meg akarja mutatni
-
Kázmér & Huba ha minden igaz! 
-
-

-
Hat ez valami irtozatosan ronda makett....hogy van mar lefestve...
(a Rendorauto is ronda, a Delorean szep, a 6-os bomos is vercsunyan van lefestve, aszellem irtos onkabb erdekes mint szep, Nascar elmegy...de nem szep...de ez a Landcruser...aah...Celica is emlegy de nem szep...)
Bar lehet elore tisztazni kellett volna par uj jovevennyel hogy mi az abra, de nem az a cel hogy teliokadjuk a topicot kepekkel, hanem olyan makettekel ami tenyleg szep, azt megnezve 5leteket adhat a sajat munkakhoz, vagy akar mercet! Persze nem vonatkozik ez a sajat munkakra, azt mindenki olyan szinten uzi amilyenen neki jo, es nekik tetszik. Abba nem kotnek az istenert se bele. De ne rakosgassuk mar tele rondabbnal-rondabb munakakkal a topicot csak azert hogy kepekkel legyen tele.
(En is megtehetnem...alltalaban az ujdonsagokat rakom be..es nem mind eszneluk..csak azokat amik tenyleg szepek es minimum mercek lehetnek, vagy olyan szintek amit en is szeretnek elerni!)
Jah igen! Ha ezek sajat munkak akkor nem szoltam!* Ellenkezo esetben viszont nem idevalok!
*.:ilyen szinten se tudok autot csinalni....de a lenyeget fentebb vazoltam. -
Én leginkább model mastert használok,de tulajdonképp mind1... -
Izgalmas lesz összerakva lefesteni :o -
Hát ez meg miért nem jeleníti meg a képeket? 
Na mind1
igazából egy kérdésem is lett volna: Ti milyen festékmárkára esküdtök, mert ugye a hajómhoz Humbrolt ajánlanak, de következő modellnek egy Revell-t vagy Tamiya-t szeretnék és ahhoz most megint mást venni
szóval nehéz ügy.
Előre is köszi! -
Sziasztok!
Gondoltam rakok fel pár képet, hogyan is állok a HMS Bountyval.
Tudom, okosabb lett volna előbb lefesteni az egyes részeket, és utána ragaszgatni, de nincs festékem, azt meg már nem volt türelmem kivárni mire rendelek és megjön...itt nálunk lehetetlenség kapni ilyesmi cuccokat...
Most jön majd a nehezebb dió, a vitorlák meg a kötélzet elkészítése.
De ami igazából most jobban elvonja a figyelmem, hogy megtaláltam egy régi autómat, eredeti Burago Viper-t, kicsit rongyos állapotban van, fel kéne javítani. Sok dolog hiányzik róla, nem is tudom hol lehetne ilyesmiket beszerezni, mert pl. a szélvédő is szét van törve, de azt még fogalmam sincs hogyan lehetne saját kezűleg fabrikálni

Pár kép a kocsiról:
Gyorsan szét is kaptam:

sry a kicsit hosszúra nyúlt hozzászólásért. -
aircraftresourcecenter-nél elaludtak?:D tegnap óta nincs frissítés,pedig minden nap szokott lenni -
Reggelt!!! -
morning -
-
LOÁL :D -
az szép
-
Rav4 jó trágya autó. Eéggé nőcis, úgyhogy neked megbocsátható :P -
Közkívánatunkra egy toyota celica