69150
-
Skyline!
Nah frissitettek az ARC-t. Megnyugodhatsz
-
hehh meg anno a MIR uralommason is hasznaltak ilyet!! 
-
Ecsettel nem veszes..amugy meg fel vagyok kokemenyen vertezve maszkal..es nem is akarmilyen kis lopikula maszkal...a szurojere meg vegyi gazok ellen is jo (ketfele szurom van...az egyik olyan kategoriaba tartozik ahol akar 40% mergezo gazzal teli helysegbe is besetalhatok vele...)..igaz nem volt olcso..kb egy 20K-mba volt..de elso az egeszseg!!!
ilyen e:
-
De azért festéskor nemondd, hogy nincs semmi szag!
-
En nem szoktam szipuzni oket...enyemeknek van kupakja aztan visszacsavarom 
-
Mind1,legalább nem kell 1 hétig szellőztetni :D
-
Attól még hogy szagtalan valami nem biztos, hogy jót tesz az agyadnak :D -
jaja,nekem még a sebbenzint ajánlották,kipróbálom majd,mert őszintén szólva,néha fejreállva ketyegek ettől a sok beszívott higítótól...:)
Az meg majdnem szagtalan. -
sry, nemláttam, nem olvastam végig, mert asszem aznap volt 400hsz em amikor benéztem ide!
Ez is lakkbenzin ammit használok!
Próbáltam már szintetikussal, meg aromással, de mindegyik feloldja a műanyagot, így nem igen jó! -
hát ja, a 400miliset vettem, mert mondom elég lesz bőven, csak próbának kell, hááát majdnem nem lett elég.
Mondjuk a többi cuccot már spray-el fújom, vagy ecsettel a kisebbeket. -
Tegnapelött kibeszéltük :D
Mindenki mást :)
Én lakkbenzint. -
hát nemtom.
Ilyen kis koszokat köpködött, arra is gondoltam, hogy a higító nem jó!
Tényleg, ti mien higítókat használtok? Mert én nem is tom miet, de nem maketthez van, meg 1l-es! -
pfff...az nem sok :o -
nemvolt eleg nyomas..vagy nem volt a kompreszor kisebb nyomasahoz eleg hig a festek...vagy viz kerul a csobe es azert...amiugy masnagyon nem lehet ha palackal jo, kompreszorral meg nem.. -
nekem is köpkködött valamit, de rájöttem, hogy a kompresszor a hibás, mert levegőpalackal nem csinálta!
Csakhát ugye az rohadtul nem éri meg, mert már ki is fogyott, pedíg csak az enzo félf. fekete cuccait, meg az üléseket, és egykét apróságot fújtam vele! -
:D
Ez az öreg sz*r mindent kifúj :D
Egyszer egy rövidebb hajszálat(!) is sikerült a felületre felvinnem vele
Egyre több jött ki belőle,de mielött azt mondhattam volna,hogy "wtf?" már ki is köpte
-
Ja, van egy pár darab, meg ugye az sem mind1, hogy meiket gyártják! Mármint makettben!
-
:) -
Tulajdonképpen sztem nem az számít hogy hány éves, hanem hogy hogyan tudod használni, nem? Az enyém sem egy nagy szám, de lassan már megtanulom normálisan használni, tudom hogy hogy jó a keverés irány, meg hogy a tűt hogyan állítsam be, csakhát ugye ezt a skyline on gyakoroltam, na mind1, majd csinálok még1 et, de az tutibb lesz az biztos!!! (remélem :D) -
Szerintem szurj ki egy hajot es arrol keress a neten..tuti van anyag rola. -
Aham...
Pedíg benned bíztam :DD
Na majd egy két ismerőst megkeresek asszem! -
Hmm ez tenyleg nem mai darab ;)) De ha jol mukodik! -
Na,én ezzel az őskövülettel fújok :))
Remekűl müködik,-számomra- remek felületeket lehet vele fújni.
(főleg most,hogy fel lett újitva :)
-
Hordozofedelzeti repulokrol van anyagom. Kifelyezetten hordozokrol nemnagyon. Illetve hadihajokrol par anyag. -
Bádogteknő
-
Mondjuk frankó diorámát lehetne belőle csinálni :o
-
Ha már a hajókról van szó, én majd egy modern anyahajót szeretnék csinálni!
Seaweed! Te biztos tudnál nekem ajánlani egy ehhez kapcsolódó könyvet, nem?
Sok képpel ,leírással, meg minen hasznos infóval! -
Csoder #32831 Hát egy tutajnál mindenesetre erősebb
-
-

A HMS Snowberry (ami most a kedvenc,csak sajnálom érte a 16K-t) több mint 1000 alkatrész
-
nekem teccik
-
Az ritka béna,kis csónakocska 
-
:) -
Ez is szép teknő csak kicsit drága
-
Jah :)) (Megvan a 2005-os revell katalogus aztan lassan minden hajora ami benne van szemet vetsz ;))) -
nemhát. -
Hát idén már tutkó nem, de ebbe már beletörődtem -
Mi ?
4 hajó ? :DD -
:D
Hát amilyet gondolsz...
Élethűt
-
ezek így nem is drágák