69150
-
Esetleg desztilált vagy ioncserált vízzeel próváld meg, az olyan tiszta hogy csak na, és sok helyen lehet kapni... csapvizet nem javasolnak higításhoz pont a szennyezettsége miatt! -
Értem, köszönöm. Akkor nem véletlenül volt első ránézésre "fura". -
Van az majd 1 tonna is ...vegignezve a Skyraideres anyagaim van kep amint hasonlo menyisegu fegyverzet van a felhajtott szarnycsonkon..de kivetel nelkul minden kepek amin ilyen teherrel van felhajtva, egy ruddal van megtamasztva aminek az egyik vege a a torzs oldalan, a masik a csonk felso egyharmadan van!!!
-
Hű, egyébként általános gyakorlat volt fé'tonna bombástul felhajtani a szárnyvégeket?
-
Nincs semilyen Tamiya festek-lakk Gunze lakk van meg a szokasos humbrol-revel-mm...
itt a lista lakkok-higitok..aminel van Buy ikon az elvileg van raktaron.. -
megnezem -
Immunis vagy. : )
Megkérhetlek valamire? A Fabulison [ráfanyalodik] megnéznéd nekem, hogy rendelhető-e Tamiya fénys lakk, mert ÉN NEM TUDOK SEMMIT SEM MEGTALÁLNI AZON A QRVA OLDALON [ki van akadva, mert balfax] lécci[+kiskutyaszem] -
Jah van 2 liternyi jofele Whisky-m is...azt azert sajnalom erre 
-
Aha thx :) hat jobban huzok az alkohol fele
hukkk :D mert nalunk a csapviz koszos is, kemeny is...es inkabb valami tisztabb dologgal higitanak...
(nagyon inni se jo a csapviz felenk...bar en mar megszoktam...de mikor idekoltoztunk fel evig hasmenesem volt a viztol
..azota immunis vagyok ra
)
-
gallhun #33289 Mondhatod angolul is. Kérek 2dl tiszta alkoholt. Valahogy így. Én használtam már 90% ost is. -
Ja, köszi! -
Festékbolt, háztartási bolt, csak legutoljára gyógyszertár, mert ott csak nagy koncentrációban van (ez nem biztos, de 80+ os)
A nevét sajna nemtudom :( de, a elmondod mit akarsz vele sztem segítenek.
Azt nem tudtam, hogy alkohollal is lehet :) -
Aham es annak mi a neve? csak igy hogy "70% alkohol" rendel mint a kocsmaban ?! :DDD
Mas hasznal alkoholt akrlihoz? milyet? -
gallhun #33285 Patika és 70% alcohol is jó -
dehogynincs! wargammers.hu-n rendelhetsz! (onnan vettem en is(raktarrol!!)) -
Kerdes: Akril ugyebar vizzel es alkohollal lehet higitani?! Nahmost en ha nem akarok vizzel akkor milyen alkohollal higitsam?! hova menjek hol vegyem? gyogyszertar? haztartasi bolt? mi a neve?! thx ;) -
Vallejo sincs... : ( Tehát Fabulis meg Geron kívül honnan tudnék még rendelni? -
En vettem lakkokat(festeket is) most Vallejo-t...bar meg nem probaltam ki(nem jutottam odaig meg...) de aklir es nagy remenyeket fuzok amugy is a Vallejo festekekhez! -
Segíjjég kéne fényes tamiya lakkom elfogyott itthon nem lehet már kapni, fabulistól nem akarok rendelni...
szóval más érdekelne. Gero-t meg nem akarom ezért piszkálni help!
-
Mondjuk azt én is néztem. A szárny viszont jól meg van oldva, ott meg az a része amelyik hajlik mért nem szutykos? Egyébként látok benne fantáziát. (mert 1/32) : ) -
Lattam en is az ARC-n..de a torzsfeklapok rondasaga miatt nem raktam be...megneztem a Squadron Skyraider walk-around fuzetet es alatamasztott az is hogy nem ilyen feltegla vastag feklapjai vannak a gepknek a valosagban. -
Ezt is "odatette" vki. Minnyá' tökön szúrom magam!
-
leharcolt kicsit,de jól néz ki!
1/48 Monogram A-1J Skyraider
-
Szép ez sem 500 forintos festék 
-
-
Csoder #33273 brümmögsz hozzá -
Ez a jó:
http://www.apartment107.com/assets/videos/gis0005.wmv -
Úgy hogy elb'sztam:))
-
hogy van hangja egy képnek?
-
Nemlehetrossz, de sztem akkor már Ghost Rider, mindenesetre megszerzem a teljest, ha megtalálom... -
Huncolin #33268 hi all! -
pázze... pedíg nem akarok elmenni még :D -
Megjöttél és elment mindenki 
-
Hi mindenkinek!
Huhh látom van it élet, én meg már elkezdtem aggódni :DD -
-
Automotive forumról van?? Úgy rémlik ott láttam! -
ezt láttam már én is vhol...
-
Huncolin #33261 na akkor javítom, interneten találtam!
kép 1
kép 1
sztem a festése miatt érdekes, és szép is -
béka :( -
Huncolin #33259 hi all!
talán a festés miatt érdekes, és szép is
Kép 1
Kép 2