69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Gero tud nyilatkozni róla, ő már használta, nézd meg az oldalán a galériájában, a Ferrari azzal van fényezve. De szerintem ugyan olyan mint a többi spray!!! Egyébként meg nem fluoreszkáló a hagyományos értelemben, hanem csak nagyon élénk piros, inkább amolyan "UV piros" hatása van...
  • Huncolin
    hi all!
    "tamiya fluoreszkáló piros" nevű festékéről véleménye van valakinek? egyáltalán érdemes?
  • vass17
    és mi kell ahhoz hogy egy bármilyen kompresszor alkalmas legyen festékszórásra?
  • kbx
    Nekem is lesz benne motor, csak még nenm jöttek meg az öntőkeretek...
    Az R33-as nekem is tetszik, én olyan szinben tudnám elképzelni, mint Gero RX-7-e...
  • kbx
    Nem tudom, de nekem is olyan van! Szerintem nem olcsó!! Én még régen, vagy 10 éve vettem használtan aszem 12K-ért!!
  • MikX
    Jah, a Tamiyához danak azt is
    Mert azt hiszem, hogy a van studio 27 is, ahhoz nincs...
    Én meg nézelődök mi legyen a következő, asszem egy R33 as lesz, csak szeretnék bele motort, úgyhogy kell egy R32-es öntőkeret is, meg arra gondoltam, hogy egy Aoshima kasztnit rá lehetne e tenni a Tamiyára, vagy az aoshimába berakni a motort, mivel nem alapot szeretnék, hanem mondjuka veilside-ot, az kicsivel jobb...
  • MikX
    Király!
    Lefójtam az NSX-et, nem oldotta fel a martricát, úgyhogy jó lett, bár kicsit érdekes egy versenyautó gyönyházfényezéssel :D
    Majd teszek be képet...
  • vass17
    Tamiya Spray-Work festékszóró készletet még lehet kapni?
    Ha igen hol és mennyiért?
  • kbx
    Jó lesz!!
    Kicsit átnéztem én is a makettet, nagyon szép!! Főleg a maratás, adtak hozzá szónyeget!!, meg fém kipuffogó csövet!
  • Seaweed
    szep lessz!
  • Huncolin
    jól néz ki, über zsír
  • geronimo77
    Egy kis update az egyik Skylineról:

• kbx
    Húú wazz!

Ezt a makettet láttam a SAS-ban, van vagy 1 méteres doboza!!
    Az árára nem emléxem de az biztos hogy sasoltam egy darabig, mert eléggé eltörpültek mellette a többi makettek!
  • Huncolin
    jah tényleg, bocsi [elvörösödő arc]
  • Seaweed
    Van... Azaz nincs! Ez a coupe:
    (amit te raksz be az a AstraB 3 ajtos.)

• Huncolin
    van más fajta coupe is?
    sima coupe(wellys, is ilyen sztem)
    Opc
    + amit Jagi említett
  • Seaweed
    Ez nem Astra coupe
  • Huncolin
    makettban nincs, de welly modellben van ilyen: 1/24

és ha szeret farikcsálni, akkor szerintem ez is jó, bár kinézetre hanyagolandó
  • Seaweed
    En is ezekrol tudtam.
  • Seaweed
  • Jagi
    Sztem csak a pálya autója van (ez nem biztos) + az extrem edition (ez viszont tuti)
  • Jagi
    Jó, mindígy örülünk az újaknak (olyan kevesen vagyunk : ( )
  • Seaweed
    Anyit emlitett hogy Opel Astra Coupe makett epitene. (van ilyen nem turaautban is azaz utcaiban?! nem tudjatok?! (en ugy tudom nincs))
  • Seaweed
    Egy regi haver epp az elobb kersett meg telefonon hogy automakettek erdeklik. Mondtam neki hogy jojjon ide itt tudunk neki segiteni. Valoszinu hamarosan megjelenik ;))
  • PrasCo
    Szép. Húsz rongyot... ez ám az elhivatottság. ^^ Jó munkát vele. =)
  • Jagi
    : DDD
  • Random work
    van egy on road TT-01 egyre több tuning cuccal
    és egy szinte alap DF-02 alvázú buggy ami meg elég alap még

most télen csak a buggy-t használom nagyon nagy móka hóban, sárban nyomni neki mint a meszes kapott egy jó mocit így most elég fürge lett
  • Csoder
    úhh nyami
    tetszik a makett
  • Jagi
    Ubótok joak
  • DJ Skyline
    új játékom a Silent Hunter III () hatására elkezdtem érdeklődni a második vh-s tengeralattjárók iránt...már be is szereztem a Squadron publications U-Boats in action füzetét,és gondolkozom a revell nem kicsi,és nem olcsó makettjén
    de ahogy nézegetem nem a legjobb kidolgozásra,így lehet,hogy szükség lesz az eduard feljavítójára! :\
    nem olcsó kiadás,ez így összesen van vagy 20k ha nem több
  • DJ Skyline
    hülye kérdés lesz,de hogy lehet úszhatóvá tenni egy maketthajót?:D
    csupán súlyt kell beletenni és kész? emlékszem mikor kisgyerek voltam akkor faterom az egyik maketthajót úszhatóvá tette de nem emléskezm hogyan csak képek maradtak meg a fejemben...pl arra emlékszem,hogy mielőtt felragasztotta a fedélzetet,azelőtt belülről ragasztó pisztolyal (ilyesmivel) végigragasztotta a törzs alját,gondolom ezzel a módszerrel akarta a súlyelosztást megcsinálni...most nincs itthon jelenleg ezért majd csak este kérdezem meg tőle hogyan is csinálta,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is...amúgy asszem 2 úszó hajóm van...egy gyárilag úszni képes yamato(motoros),és a "fater production" féle heller [URL=http://www.swiat-modeli.com/opis.php?id=488&PHPSESSID=720608425531af6b9e4a1d7e1059669c]"Maille Breze"[/URL]
  • Jagi
    Na, ez dúrvább...
  • DJ Skyline
    láttam! :\
  • Jagi
    én már másnap eltapsoltam. : )

Hány autód van?
  • Jagi
    Láttad a "Végső állomást"? [szar vicc]
  • Huncolin
    ez szörnyű
  • DJ Skyline
    legfrissebb hír a tegnapi légiszerencsétlenségről! nem semmi,hogy 43-ból 1 ember maradt életben! :|
  • DJ Skyline
    nekem van egy 20-25 ezres Nikko terepautóm!:DDD
    az az egyetlen távautó...elég jó szerintem,igaz nem egy Tamiya de megy ez is!:) annyi átalakítás van rajta,hogy leszedtem a matricákat,aztán sebbenzinnel áttöröltem az egészet,így most nem úgy néz ki mint egy mozgó hirdetőtábla!:D
  • Seaweed
    Aa szerintem kasztnifestesre boven eleg egy 4-5K-s alap pisztoly is! (persze ha muveszi airbrush art rajzokat akarsz rajuk kesziteni akkor nem art egy komoly retuspisztoly ;)))
  • Random work
    most fél évig csend lesz ez az év végi jutalomból ment :)

Még márciusban kell egy komplett autót venni a barátnőmnek mert megtetszett neki a modellezés. Az lesz egy 30-40ezres beruházás.
    Saját érdek is mert addig az én autóimat vezeti. :(

Még azon töröm a fejem, hogy kellene nekem is egy pisztoly a kasztnik festéséhez jobb lenne meg persze akkor lehet, hogy újra maketteznék a nem létező szabadidőmben. :) Majd a következő jutalomból beruházok arra is.