69150
-
Nyasgem! : P [irigy] -
egy jó kis oldalt találtam! ezt...ezen is lehet ám mazsolázni -
menj a... 
mondjuk RC -
A narancs- feketéről van szó? Mert az tényleg Rx-7. -
Csá, de szerintem ki fogják adni... egyszer... -
Hát ja.
Ne na majd egyszer!
Most lépek
-
sok türelemmel, meg farigcsálással!! Az elsőlámpája az Corvette C6 koppintás, az már meg is van:)) -
Az szép meló lenne!! 
Na mind1, kellett nekem ezt az autót választani, az Apexel jobban jártam vonlna

-
hogy lehetne ezt megcsinálni???
-
Tényleg:)
-
Hirtelen azt hittem hogy ezt az rx7-et csinálta már valaki :)
Nekem annyira nem tetszik személy szerint
De ettől függetlenül lehet hogy jó
-
Nem egyszerű!! Narancsos kombiáció ütősebb, de ez is állat! -
Ha beírom a google keresőjébe hogy veilside RX-7 és képre keresek az első oldalon hozza az én RX-7-emet ar AF-ről 

-
Azért merült fel bennem, mert AF-en is hasonlóan csinálta valaki!
http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=511481 -
Bakter, tényleg az!
-
Azt átszabták teljesen, lecsapták a Porsche Carrera GT elejét és rárakták, vagy nem tudom, lehet hogy ferráris, de nagyon ütős!! -
Működhet, de szerintem nem olyan jó ötlet. A narancsba arany pigmentek kellenek abban meg ezüst van szerintem. De nem próbáltam még
-
A hátuljáról igen, de az eleje, az első láppája sokkal nagyobb mint egy RX7 -
De a teteje(van rajta 2 jellegzetes pukli hossz irányban) meg az oldalablakban a kilincs, meg hátulrol a 2 kis lámpa, meg az egész hátujárol olyan RX7 dezsávűm van:)) -
Azon gondolkodom hogy lefújom narancsra az erixhetet, és tolok rá 1 réteg Pearl lakkot, azán matrica, aztán gunze lakk!! Szerinted?? Mekkorák az metál pigmentek a lakkban, nem próbáltad még?? -
De az egész autó full máshogy éz ki mint egy RX7!! -
-
Japó porse:)) -
Csoder #33716 Jóvannaaa csippás volt a szemem és hunyorítottam mint a szembe vakuzott ;)) -
Az tuti hogy eriksz hét, én már felismerem egyetlen apró részletéből is, annyit láttam, hogy lassan azzal is álmodok, de nekem is az tetszi a legjobban, főleg az eleje, a hátulja annyira nem! -
Csoder #33714 Én vagyok a.... :D
Akkor Nissan Z350 talán. -
Bár a hátsó lápáját tekint tényleg olyan mint az RX-7
legalábbis az alsó kis lámpa a lökösön. -
Főleg sárgát, az virítana, de én sem látom
-
Szerintem nem RX-7 de nem tudom mi lehet. Vagy lehet hogy valami új Rx-7??
De nekem az tetszik a legjobban
-
meg lexust...meg egy Mini-t is ..de porschet meg harmadszorra sem -
Hirtelen azt hittem en vagyok a...szal atneztem a kepeket meg1x...de egy szal porsche-t se latok rajta...nissant meg mitsubishiket meg mazdakat igen... -
Csoder #33708 A sárga porsche szép, tesszik nagyon. -
AZ RX-7 lesz, durva body kittel!!! A hátsó lökhárítóban a kis lámpákról felismerhető, meg a tető is arra hasonlít!!
Nem tudom milyen film lesz, de szerintem nem az F&F3 mert mindegyiken japo rendszám van!! -
Jól néz ki, mondjuk kicsit télleg érdekes azze a metálos beütéssel de nekem tetszik
Amúgy mi van az oldalán?? Tiesto In Concert??:P -
Ja, előfordul, de ha nem nézel oda, meg nem foglalkozol velük, akkor csak nevetsz, és nem húzod fel magad, tudod, Relax, relax... -
majdnem, egy Corvette :DD
szerk:
Legalábbis azt hittem amíg nem láttam a hátulját...
Háát, kicsit át van építve, de én Corvette nék nézem... -
-
Engem alapjaban a film nem akaszt ki, (se az 1 se a 2), hanem azon tudok kiborulni mikor lement az egyik resz utana minden hulyegyerek autoja alatt neon volt meg otvar legrondabb/legolcsobb/leggagyibb alessio meg mitudom en milyen fos hatodosztalyu felniket meg dobokat meg minden szart raktak a szakadt autoikra, es rodeoznak a belvarosban...eskuszom szanalmasak...de igy volt ez minden NSF:U resz utan is...fellendul aztan szepen elsorvad...de mivel en a belvarosban lakok naponta latom a gyikraciakat...es rosszul vagyok toluk...
Most jon az uj resz aztan megint lesznek spoilerezett trabantok meg ladak meg otvaras 1000 eves nugyaton szemetdombra dobott fauvek meg bmwek....szaaanalmasak! -
remélem nem valami gyökér sztorija lesz mint az előző 2 résznek...úgy látom megint a rommátuningolt autók lesznek előnyben!
body kit/motor tuning/az elmaradhatatlan minta az oldalon/és 100 kg gyártó matrica
mondjuk a piros evo nem vészes,de minek rá az a karton gyártó matrica
a narancssárga autót meg nemtudom azonosítani,hogy mi!:D én RX-7-re gyanakszom -
Jólvan, senkit sem érdekel a kocsim, jólvan...
ezt megjegyeztem...
[csak vitszel]