69150
-
durva..
-
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni feljavító-készlet ügyben...Immár kb 3 éve féltve őrzök a fiók mélyén egy Academy 1/48-as F-86-ost.Ugygondoltam eljött az ideje összerakni,de előtte gondoltam körbekérdezek,hogy melyik cégek fotomaratásai a legjobbak,mert szeretném igényesen megcsinálni a gépet:)
Vagy esetleg valamelyikőtöknek vana tipushoz kiegészítője?
Előre is köszi!
Üdv: Balu -
Ezt láttad ? 
-

-
Itt lehet olvasni Corsairekrol, ez egy EA-7L gep amugy, es ott van is kep az en keszulo gepem eredetierol. -
Miert ugy nez ki mintha valami baj lenne?
-
Tomcatből is van ilyen verzió
-
Jól van, nem vagyok kompetens a századjelzések között. -
VAQ-34-esek jelevenye:
Ez egy kifejezettem elektronikai zavaro szazad, ami az agresszorok kozott is ritka. -
Ez nem orosz! Ott az oldalan a VAQ-34-es szazad felirata azaz ez egy Agressor szazadba tartozo gep ami a kikepzorepuleseken az ellensegett jatsza/jatszotta.
az enyem egy spec Desert Storomos gep lesz. Volt mar itt rola kep. -
Orosz corsair? Tied is ilyen lesz? -

nem egyszerű!
-
hmm nem lehet linkelni a kepfeltoltesrol :\\\\ se url ként,se kép ként,se úgy,hogy bemásolom a linket szöveg ként...sehogysenem!:\ -
-
ez igy durva lesz!
-
amúgy a diorámák itt találhatóak!
természetesen miért is ne,be kell regisztrálni,hogy megtudd nézni őket -

-
lehet megijedt,vagy így próbál menekülni,hogy belecsobban a vasszerba,és a tüdőkapacitását kihasználva elúszik a víz alatt!
-
...antigravitációs anomália. ^^
De ha az a liba nem lenne ott, kis - B-katos eksönönök "felnőtt :Ð" - fejemmel még el is tudnám képzelni, így azonban nehéz komolyan venni. =) Halál komolyan Nils Holgerson Mártonja jut tőle az ember eszébe, ráadásul seggrészegen, bizonytalanul kerülgetve a becsapódásokat. ^^ -
Az a durva, hogy a tank épp belehajt a tócsába, az meg kapaszkodik belé :D Kicsit el van bénázva a helyzet :) -
De lehet, csak jól gyorsulnak a fiúk az evezőlapátokkal. -
Én inkább a még ép csónak hátulján kieső embert nem értem. Lövésnyomot nem láttam rajta, a detonáció légnyomása ellenkező irányú. -
Igen, én fotóztam, hogy később diorámát készíthessen belőle valaki. :) -
Ez mindenekfelett a legkimerítőbb válasz volt, talán ott voltál az esetnél? :D
[vitszel] -
...es a kez beer a bilibe, es lon nagy meglepetes mikortajt felebredni latszik a szegeny legeny/leany...
-
Esés közben felrándult a lába reflexszerűen és pont beleakadt a kötélbe. De valszeg csak előbb ragasztotta a katonát a csónakhoz, mint a kötelet fűzte volna be. :) -
Lehet, hogy épp lőszerből kifogyva igyekeztek a legközelebbi parancsnoki állás felé, a kocsiban a manusz állt és onnan terelte a jónépet, a hitleres kép meg a propaganda anyag része, amit vittek az obersturmhauptlieutenantherrgenerálnak. :P -
De azt se telljesen ertem mit keres a legmagasabb palyan repulo katona laba a gumicsonak peremen vegigfuto kotel alatt?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!
-
Tök jó ahogy a légnyomás oldalra sodorja. :D -
De-de! ha jol megneze meg Nils Holgerson is ott ul a lud hatan
....hat kb ilyenralisztikus a hitlereskepuszikafolyonesrepkednekatarnelkulharcolokatonakmikozbennyakonylovika tarsukatesaschwimmwagenbolkilottkatonaelottaszelvedoep diorama
-
Azt a libát ugye ő maga sem gondolta komolyan...
-
Akkor kész is lesz a héten?
Azt mondtad, hogy nincs sok hátra... -
:D -
Igaz ^.^ -
Csoder #33865 Hát sztem éppen húzza ki, azé fröcsög ott minden dolog összevissza, merhát gyorsan csinájja' -
:D
Épp az ERŐvel tolja át a tankot!!!44 -
Csoder #33863 Frászt... Jedi, a gazon/bokron áll.
-
vagy a ballanszot tartja a 60 tonnának
-
szvsz épp leugrik!? :\
-
Akkor meg mért támaszkodik ott hátúl halál nyugottan egy MOZGÓ harckocsinak ? :d